5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

canım saka gibi ama bildin sayılır:) boy 1.63 2-3 kilo fazlam var sadece gözlerim kahve saçlar sırtımın orasında ve gerçekten buğday tenliyim

Harikasın bayaa iyi tahminlerin , altıncı hissi kuvvetlilerdensin sanırım.
Evet canım evliyim .

Ekliyim hemen .
Hepimiz aynı anda bir türlü olamıyoruz topikte ,iyisimi sen randevu ver bize toplaşalımda görelim seni.
Merak ettim bak ben .

bu arada ne zamandır yazmadım ya kumbaraya bugün 3 tl çıktı
Bereketi bol olsun.

Son düzenleme:
canım saka gibi ama bildin sayılır:) boy 1.63 2-3 kilo fazlam var sadece gözlerim kahve saçlar sırtımın orasında ve gerçekten buğday tenliyim

Aaaa bende şaşırdım bak
Bilmişim valla şaka gibi gerçekten.

Sevdim bu oyunu

Senin tahminini alalım . (Sanırım ftemiz ve mutlukız var değil mi sık sık uğrayan)

Aaaa bende şaşırdım bak

Sevdim bu oyunu

Senin tahminini alalım . (Sanırım ftemiz ve mutlukız var değil mi sık sık uğrayan)

Ben esayi tahmin ettim:)daha dogrusu edemedim:)valla. Eskiden cok kisiydik ama bir bir terk ettiler bizi :))

canım hafta içinde yazarım olmassa o saatte bakarsın koyarım
şimdi hafta sonu ya eşim pc yi kaptırmaz bana
çalışıyor çünkü pc de hafta sonlarıda
altıncı hissimi bilemem ama (övünmek gibi olmasın) insan sarrafı olduğumu söylerler
kaynanam bile esra birini sevmemişse ilerde o insandan bişey çıkar der
tabi ilk başlarda inanmıyordu
zamanla tecrübe etti oda

Tamam canım haftaiçi müsait olunca eklersin

Kayınvalideye bile kabul ettirmişsin maşallah, şanslısın insanları tanımak cidden güzel meziyet
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

evleneli 2 sene 2 ay oldu ve 2 senedir çalışıyorum..şuana kadar 5000 tl biriktirdim kızlar ve ayrıca düğün borçlarımız da bitti..

Aaaa bende şaşırdım bak

Sevdim bu oyunu

evleneli 2 sene 2 ay oldu ve 2 senedir çalışıyorum..şuana kadar 5000 tl biriktirdim kızlar ve ayrıca düğün borçlarımız da bitti..

Canim sen isi buyuk tutmussun tabi bunda calisiyor olmaninda etkisi var tabiki mesela ben okuyorum burdaki kizlarda calismiolar bilgim kadariyla masllah azmin cok guzel insallah ilerde sevdicegimle ogretmen olunca bizde boyle biriktirebiliriz insallah:)

Tamam canım haftaiçi müsait olunca eklersin

Kayınvalideye bile kabul ettirmişsin maşallah, şanslısın insanları tanımak cidden güzel meziyet
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

2 tane ufaklık var canım, önümüzdeki ay yedi sene olacak evleneli Esracım.

evet canım kabul etti ama ilk başta çok kızıyordu
kimseyi sevmezmisin sen diye

ooo maşallah canım 2 evladın var demek ALLAH bağışlasın

bu arada benim uzun zamnadır geyik topiğim var canım bu ara ben çok uğrayamadım ama gelmek istersen müsait olunca konuşuruz linkini atıcam şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/540914-kendimi-hic-geyik-topigine-ait-hissedemiyorum-diyenler-buyrun-1137.html#post31170758

Kimseler uğramamış :44:

Ben bildirim gününü atladım. :26:

Dün ve bugün toplam 4,5 tl

Kimseler uğramamış :44:

Ben bildirim gününü atladım. :26:

Dün ve bugün toplam 4,5 tl

canım bende yoğunum bu ara ya bende atladım bildirim günümü
kumbaramıda açamadımki sayayım
çok sıkı yapmışımda
bu aya ben pek para atamamıştım zaten telaştan
o yüzden bildirim yapamadım
çağlacımda kusura bakmasın artk

bugünden sonra tekrardan ciddi şekilde biriktireceğim kızlar
o yüzden bugün 3 lirayla başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…