Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bi insan ne zaman birseyin olacagina inanirsa o olurmus yani hersey beyinde.bitiomus brmce seninde en kisa zamanda olacak bebisin:) daha biz sesin bidik icin burada banka hesabi actirmani isteyecez nelr var neler:) hem sen daha cok gencsin eger cok fazla dogum.kontrol hapi kullandiysan o biraz tembellestiriyor rahmi ama 4-5 ay icerisinde duzeltio hic uzulme canim benim sen ben olacagina inaniyorum:)
bitanem kafana takmamaya çalış ne olur rabbim istediği zaman oluyo canım sen üzülür moralini bozarsan etkilenirsin canım
zamana bırak herşeyi canım rabbim büyük
oluyor işte canım bazen
benim çocuğum yok bilirsin belki
o konuyla kafam çok meşkul o yüzden unuttum sanırım
kusura bakmayın artık
Esracım Allah gönlüne göre versin.
Canım 82 doğumlusun sanırım,daha çok gençsin.Ne kadar zamandır istiyorsunuz bilmiyorum ama inşallah en yakın zamanda duaların kabul olur,
Zamanımı bekliyodur ,zamanı gelince gelecek sana inşallah.
Bugunde 10 lira attim hehe
Bende bugün başlıyorum hadi bakalımmmmmm :)
Ne güzel bir topik olmuş burası.Ben kendime bi kumbara aldım.Bi süredirde aklıma geldikçe cebimdeki bozuklukları atıyorum.70 TL civarında param olmuş:)Arada bozuklukları çıkarıp sayıyorum.Hep aklıma çocukluğumda biriktirdiğim paralar geliyo.Kardeşimle ayrı ayrı kavanozlarda biriktirir sayardık.En keyifli yanı sayması herhalde.Allah hepimizin kumbarasına bol bereket versin kızlar...
Canim biz her ayin 15.gunu sayigoruz paralarimizi ve bana ozel msj atiyoruz bende ilk sayfada yayinliyorum:)