• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Ooo liste açıklanmış,Allah bin bereket versin paracıklarımıza :52:
Çağla tebrikler ayın şampiyonu sensin

Alkışlıyorum seni :)

Pardon smile yanlış olmuş,sildi. Fakat alkış eklenmedi.
Telden bağlanıyorum.

Son düzenleme:
ooo liste açıklanmış,allah bin bereket versin paracıklarımıza :52:
çağla tebrikler ayın şampiyonu sensin :47:

canım melike cvp yazmadı halen bende simdilik boyle olsun düzeltiriz sonra dedim tsekkür ederim ama o similey ne öyle korktum valla bi kusurmu işledik:)

Mesaj tekrarı
...............

Son düzenleme:
canım melike cvp yazmadı halen bende simdilik boyle olsun düzeltiriz sonra dedim tsekkür ederim ama o similey ne öyle korktum valla bi kusurmu işledik:)

Afedersin canım alkışı tıklamıştım telden hata olmuş.
Düzelttim ama senden kaçmadı yakalandım :17::17::17:
:18::18::18:

Tablomuzda oluşmus hayırlı ugurlu olsun :16:bugun 5.35 tl attım kumbarama Allah bereket versın:16:

Bugun tekzenden sinbonun dıgıtal baskülünü aldık 19.90 promosyonluymus ihtıyacı olan bakabılır kızlar hbrınız olsun:31:kocak gold' danda esım dogum gunu hedıyesı olarak bana kar tanesı kolye aldı 250 tl:32:dogum gnum cuma gun ama olsun erkenden aldırdım hedıyemı ıyı oldu:1:

aynı fikirdeyim canım burda tam gaz devam edelim:) biliosun hedef 1000tl:) senin canınmı sıkkın kuzum?

devam canm tabii
benim kaynım yakında nişanlanacak o zamana kadar parama dokunmyı düşünmüyorum
o zaman belki takmak için altın filan alabilirim ama eşime destek olmak amacıyla
nerden bildin canımın sıkkın olduğunu canım :26::26::26:
oluyor arada işte geçiyor sora ne diyim insanlık hali

liste açıklanmış en fakir benmişim ama ben son 2 hafta dahil olmuştum ama kararlıyım nisan 15de çıtamı yükselticem
bugün 4 lira kumbarama atıyorum bol para biriktirmeler kızlar

Back