ozman bende atayım ilk kumbarama paramı kavonozun etrafını kağıtla bandladım 2tl attım içine hayırlı olsuj bereketli olsuntabi canim hosgeldin:) ama kizlar lutfen yari yolda birakmayin bizi:) burda koskocaman bi aile olalim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozman bende atayım ilk kumbarama paramı kavonozun etrafını kağıtla bandladım 2tl attım içine hayırlı olsuj bereketli olsuntabi canim hosgeldin:) ama kizlar lutfen yari yolda birakmayin bizi:) burda koskocaman bi aile olalim:)
bakalım ne kadar birikecek bu ay ay kızlar ya iyiki bulmuşum sizi
ozman bende atayım ilk kumbarama paramı kavonozun etrafını kağıtla bandladım 2tl attım içine hayırlı olsuj bereketli olsun
günaydın kızlar nasılsınız
bende bugün 3 lira atıyorum kumarama damlaya damlaya göl olur inş
Arkadşlar birlikten kuvvet doğarmış bn öyle gezinirken gördüm ancak bn de aranıza katılmayı istiyorum çünkü elime çok para geçmesine rağmen hiç para biriktiremiyorum .Sürekli eksikler gözüme çarpıyor onları hallediyorum elime geçenle.
Çok güzel bi topik olmuş ya.. Benim gibi hiç para biriktiremeyen birini bile gaza getirdi doğrusu..
Aranıza katılabilirmiyim?
Hoşgeldiniz kızlar,aramıza katılmanızdan memnuniyet duyarız.
Tek yapmanız gereken kendinize mümkünse istenildiğide kolayca para çıkaramayacağınız bir kumbara ayarlamak.
Elinize geçen paraları kumbarada biriktirmek ve konuda bildirim yapmak
Bu ikinci ayımız her ayın 15 inde zulaları konu sahibine özelden iletîyoruz .
Bu arada sık sık uğramayı unutmayın buraya,her türlü sohbete de açığız.
Hoşbulduuummmm.. çok teşekkür ederiiim..
Öyleyse ilk iş çıkışı hemmen bir kumbara ediniyorum kendimee..
Her ayın 15 inide not aldımmki unutmayayıımm..
O zaman hayırlı olsun,bereketli olsun kumbaran
paylaşımlarını bekliyoruz en kısa sürede.
Hoşgeldiniz kızlar,aramıza katılmanızdan memnuniyet duyarız.
Tek yapmanız gereken kendinize mümkünse istenildiğide kolayca para çıkaramayacağınız bir kumbara ayarlamak.
Elinize geçen paraları kumbarada biriktirmek ve konuda bildirim yapmak
Bu ikinci ayımız her ayın 15 inde zulaları konu sahibine özelden iletîyoruz .
Bu arada sık sık uğramayı unutmayın buraya,her türlü sohbete de açığız.