• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

günaydınnn
ben ayın 15. günü topik çok canlı olur diye düşümüştüm ama çok sönük geçmiş
çağla hani bizim birikim listemiz canım

günaydınnn
ben ayın 15. günü topik çok canlı olur diye düşümüştüm ama çok sönük geçmiş
çağla hani bizim birikim listemiz canım

Canim dun butun gun bildirim olur die bekledim benimle birlikte 8kiai bildirim yapti bende simdi topluca melikeye attim oda bugun yapar heralse tablomuzu:)

Kızlar günaydın ,
Heyecanla ilk liste şampiyonunu bekliyorum.
Sayı az dahi olsa devam edelim çağlacım bence,
İstikrar devam ettikçe ,sayımızda artar eminim.

Kızlar günaydın, ben dün bi tane çeyrek altın aldım. Kumbarada da 44 lira 25 kuruş var.

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :)
birikim yapamayan biriyim belki burda sizlerle gaza gelirim :):):)
biraz geç kaldım ama..
bugün kumbişe benden 2 tl :)

Hem de ne lazım olmak :) Şimdiden kara kara düşünüyorum napıcam seneye diye, o kadar çok masraf oluyor ki...

Sen elinden geldiğince birikimini yap gerisini Allah'a bırak.Rabbim yardım ediyor canım.Hepsi olur yavaş yavaş hiç sıkıntı yapma :))
Benim mesai bitmek üzere canım.Güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum hepinize kızlar.Kalın sağlıcaklaaaa:16:

Sen elinden geldiğince birikimini yap gerisini Allah'a bırak.Rabbim yardım ediyor canım.Hepsi olur yavaş yavaş hiç sıkıntı yapma :))
Benim mesai bitmek üzere canım.Güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum hepinize kızlar.Kalın sağlıcaklaaaa:16:

Amin canım, teşekkür ederim.

Ohh, ne mutlu sana, benim daha 3 saatten fazla var :(

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :)
birikim yapamayan biriyim belki burda sizlerle gaza gelirim :):):)
biraz geç kaldım ama..
bugün kumbişe benden 2 tl :)

Canim gec kalmadn ikinci ayimiza yeni basladuk:) ayin 15.gunu kumbaralarimizi aciyoruz:)

Back