Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı ne ise o olsun canım
hayır bizimde yok bebeğimiz
ama olmasını çok istiyoruz nasip tabii bu işler ne diyelim
bu saatte hızlıymışsın ne diyim canım
ama yazmamışsın yani hükmen malupsun
Evet canım askeri personel sık sık tayını var benımde ozel o yuzden zor katıplıge basvuracaktım asker eşlerini eliyolarmıs sık sık tayın istedıklerı içinmerkezı atamalara kaldım ıns. Ikımızde gonlumuzden gecen yere yerleşiriz bu yıl ösym ters köşe yaptı herkesı tarıh sorularıfln hep genel kültürdü matematık cok vakıt kaybettırdı zordu bu yıl bende evliliğimin ilk yılını kpss ye adadım bırsey anlamadım evlılıgımden kıtaplarla yatıp kalktım hep nasıp bakalım ne olacaksenın nişanlı ne iş yapıyor canım?
gÜNAYDIN BİRİKİMCİ HATUNLAR
Bu günlerde parayı bitirdim,kumbaraya atacak bozukluklar bile lazım
Sekteye uğradım iyice
ben para biriktirmiyorum bu aralar daha çok harcıyorum :)) Ceyiz için almam gereken çok şey var malum.
Bi sorunum var..
resim ekleme konusunda bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba??
ben para biriktirmiyorum bu aralar daha çok harcıyorum :)) Ceyiz için almam gereken çok şey var malum.
Bi sorunum var..
resim ekleme konusunda bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba??
günaydın kızlar az önce kumabarama 3 lira attım
konulara yorum yazar gibi açıyorsun , ekranda çıkana mesaj yazdığımız yerin sol üstündeki gülen yüz simgesininn yanındaki eklentiler simgesini tıklıyorsun oradan açılan pencerede dosya ekleden , resimi ekliiyorsun sonrada onaylıyorsun
günayınn kızlarr:)