• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kere adet olup hamile olan var mı ?

Şaka zannettim başlığı görünce.Ben 5 buçuk aylık hamileyim.Yaklaşık 5 ay önce adetime 5 gun kala kan testinde çıktı hamileliğim idrar testinde de çıktı.Bir daha da adet olmadım.5 kere adet goren birinin hamile miyim diye sormasi cok ilginc.Psikolojik destek almanız gerekiyor zira psikolojik gebelik yaşıyorsunuz büyük ihtimal.

5 kere adet oldum ama karnım şişiyor hamile gibi hissediyorum . İdrar testi yapıyorum çıkmıyo bişey . İhtimal varım arkadaşlar 5 kere adet olmama rağmen . Adetim az 3 gün sürdü ama normalde de 4 gün sürerdi Zaten. Ama normal adetlerime göre daha az kanama oldu ama üstüne görme de denemez ona göre de çok oldu ped doldurcak kadar .düşümcelerinizi bekliyorum .hamile olupta 4-5 kere adet olan var mı

Aynı ben canım ya
5 ay adet gördüm karnım da şişiyordu.Test yaptım kaç kere sonuç hep tek çizgi. Sonra 5 aylık hamile olduğumu öğrendim 🤰🏽

5 kere adet oldum ama karnım şişiyor hamile gibi hissediyorum . İdrar testi yapıyorum çıkmıyo bişey . İhtimal varım arkadaşlar 5 kere adet olmama rağmen . Adetim az 3 gün sürdü ama normalde de 4 gün sürerdi Zaten. Ama normal adetlerime göre daha az kanama oldu ama üstüne görme de denemez ona göre de çok oldu ped doldurcak kadar .düşümcelerinizi bekliyorum .hamile olupta 4-5 kere adet olan var mı
Stresten doğuracak artikk:) dünya tersine dönerse o zaman sizde dogurabilirsiniz

ıyıkı gayrı ıhtıyarı ustune gormeyı duymus ogrenmıssınız yarım yamalak

hepınız aynı seylerle gelıyorsunuz ustune gorme dıye

once hamılelık nedır bır ogrensenız keske üremek nedır
kaynanam 4 ay görmüş ama kahve çok az leke leke oda niye böyle adetim sokulmuyor diy3 doktora gidiyor o zamanın imkanı işte sıdik tahlili yapiyo geneymiş kanaması dursun diye iğne olmuş görümce tam vaktinde doğmuş ama 1700 grm doğmuş şuan maşallah iki tane bebiişi var

Şaka zannettim başlığı görünce.Ben 5 buçuk aylık hamileyim.Yaklaşık 5 ay önce adetime 5 gun kala kan testinde çıktı hamileliğim idrar testinde de çıktı.Bir daha da adet olmadım.5 kere adet goren birinin hamile miyim diye sormasi cok ilginc.Psikolojik destek almanız gerekiyor zira psikolojik gebelik yaşıyorsunuz büyük ihtimal.
Ya işte olanlar varmış diye bu korku.

kaynanam 4 ay görmüş ama kahve çok az leke leke oda niye böyle adetim sokulmuyor diy3 doktora gidiyor o zamanın imkanı işte sıdik tahlili yapiyo geneymiş kanaması dursun diye iğne olmuş görümce tam vaktinde doğmuş ama 1700 grm doğmuş şuan maşallah iki tane bebiişi var
Benim öyle sadece leke leke değil . 3 gün sürdü ama 3. Gün çok az . 2. Gün ped doldurdu .ilk gün de eh işte . Ama leke değil kesinlikle

oda biseu
oda bisey mi eltim 15 kere adet olup hamile kaldi🤣🤣🤣🤣🤣hey allahimmm

canım gece yemegini kes, gün içinde dengeli beslen, 2 litre de su iç, abur cuburuda bırak... biraz spor, yarim saatte yürüyüş yağ bebekten kurtulursun.:spor::spor:

İDRAR testi deneb bişey icat edildi bilmem farkındamısın?. evli değilsin sanırım :D zaten hamile olsan bebeğin cinsiyeti belli olcak :D el ele tutuşup doktora gidin

Çocuk tekme atmaya başlayınca anlarsın artık. Yalnız keşke biz de 5 ay adet gördüğümüz halde hamile olsak. O kadar çok kişi ister ki bunu😂

Doktora git ultrasondan bak için rahatlasın madem böyle saçma birşey duymadım.hangi cağda yaşıyorsunuz?

Back