• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kere adet olup hamile olan var mı ?

Hakkini helal et kiziyorum cunku aylardir ve yillardir cocuk isteyenlerle dolu burası. Seninde olmayacak biseye boyle uzatman sinirlerimi bozdu.
Haklısın da herkesin derdi faklı işte hayat böyle . Olmaycak bişey değil aslımda düşğkte olsa ihtimali olan bişey olduğu için bu korku . Helal olsun sen de et kızsan da :))

5 kere mi adet oluyolar kuzum yapma Allah askina 😂
Evet canım 9 ay benim arkadaşımın kuzeni olmuş öyle ama tabiiki testlerinde falan çıkmış onun olabiliyor ama konu sahibinin çok düşük hatta hiç yok öyle bir ihtimali çünkü hem sürtünme yoluyla hem testler negatif sanmıyorum :KK51:

Evet canım 9 ay benim arkadaşımın kuzeni olmuş öyle ama tabiiki testlerinde falan çıkmış onun olabiliyor ama konu sahibinin çok düşük hatta hiç yok öyle bir ihtimali çünkü hem sürtünme yoluyla hem testler negatif sanmıyorum :KK51:
O zamam bende hamile olabilirim 😂😂 ya ben pek ihtimal vermiyorum canim insanlar bi damlayla dusuk yapiyo.

O zamam bende hamile olabilirim 😂😂 ya ben pek ihtimal vermiyorum canim insanlar bi damlayla dusuk yapiyo.
Valla inanıp inanmamak size kalmış ama bunlar olabiliyor bünyesi değişik herkesin ben bir değil çok duydum o yüzden normal geliyor bana

Tebrikler, hamilesiniz. 5 ay sonra bebeğinize kavuşursunuz

Ya bi test daha yapcam son kez yarın değil öbür gün .ama 17 hafta olcak bu haftalarda hcg değeri düşük olduğu için idrar da zor görünürmüş omdan işe yaramıcak yapmamda

Back