- 5 Ocak 2020
- 35
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi Semra yldz
-
Tesekkur ederim evet oyle soyledi insallah oyle sonuclanmaz..Çoğu gebede düşük tehlikesi vardır. Stres yapmayın, doktorunuz ne diyorsa uyun, sağlıklı beslenin
Tesekkur ederim evet oyle soyledi insallah oyle sonuclanmaz..
cok tesekkur ederimBenim de 6. Haftada ve 13. Haftada olmuştu. Hala progestan kullanıyorum. Kullanmaya devam edin ve kendinizi yormayın. Hatta bol bol yatın bu dönem. Geçmiş olsun.
Amin insallah cok tesekkur ederimRabbim korktuğunuza uğratmasın o duyguyu bilirimyatın kalkmayın lütfen yormayın kendinizi. Ani hareket etmeyin rabbim yardımcınız olsun
Merhaba bende 5+2 hamileyim ama beta değerim beklenenden daha az artmış ara ara kahverengi lekelenmem oluyor duphaston verdi doktorum ve yarın kontrole çağırdı siz ne durumdasınız?5 hafta 5 gunluk hamileyim... Bir kac gundur kanamam var koyu sekilde de damla damla geliyo doktorum dusuk tehlikesi var dedi progestan kullaniyorum sabah aksam fitil, agrim yok ama sol tarafimda az baski var bu sekilde olan var mi acaba? Kesede sorun yok dendi ama yine de tedirgin oluyorum.. Bundan bir bucuk ay once biyokimya gebelik gecirdim o yuzden korkularim..
Merhaba ben dusuk yaptim malesef uc gun hastanede kaldim sukrediyorum kurtaj olmadim.. Sizin ne oldu ne dedi doktor?Merhaba bende 5+2 hamileyim ama beta değerim beklenenden daha az artmış ara ara kahverengi lekelenmem oluyor duphaston verdi doktorum ve yarın kontrole çağırdı siz ne durumdasınız?
Çok çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Çok zor bir durummuş meğer nasıl atlatılır bilmiyorumMerhaba ben dusuk yaptim malesef uc gun hastanede kaldim sukrediyorum kurtaj olmadim.. Sizin ne oldu ne dedi doktor?
Amin insallah canim.. Rabbim neylerse guzel eyler.. Kuluna kaldiramayacagi yuku vermez.. Vardir illaki bi sikinti bu yuzden uzulme bende cok uzuldum ama sonra dedim belkide hastalikliydi ne bileyim kendimi teselli ettim kendime gore.. İs yapmamaya calisÇok çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Çok zor bir durummuş meğer nasıl atlatılır bilmiyorum
Doktorum müdahaleyi doğru bulmuyorum beta değerin düşüşü gayet iyi diye kontrole çağırdı. Yarın tekrar gideceğim muayeneye ve kan değerim bakılacak nasipse. Ama yavaş yavaş kırmızıları gördüm bende artık bebeğimi bende kaybediyorum ne yazıkki
Evet canım bazen bende diyorum vardır bir hayır sağlıklı olsa idi kalırdı benle diye bazende diyemiyorum dilim lal oluyor.Amin insallah canim.. Rabbim neylerse guzel eyler.. Kuluna kaldiramayacagi yuku vermez.. Vardir illaki bi sikinti bu yuzden uzulme bende cok uzuldum ama sonra dedim belkide hastalikliydi ne bileyim kendimi teselli ettim kendime gore.. İs yapmamaya calis
Bende siyah kucuk kan geldi pihti seklinde de progestron verdi kullanmama ragmen yine geldi. Kan kesilmedi az da olsa geldi.. Sonra zaten yogun kanama oldu kese bile dustu.. Rabbim kimseye yasatmasin kurtaja gerek kalmadi.. Bazisi dusmuyo kurtajla aliyolar cok dua ettim valla.. Yatinca hastaneye ilac verdiler oda sanirim dusmesine yardimci olduEvet canım bazen bende diyorum vardır bir hayır sağlıklı olsa idi kalırdı benle diye bazende diyemiyorum dilim lal oluyor.
Yok hiç iş yapmıyorum oturuyorum uzanıyorum sadece. Kendiliğinden düşmesi geç mi oluyor anlamadım tam olarak sökülmesi olmadı benim.
Benim kırmızıya döndü iyice adet olur gibi ama küçük küçük pıhtı şeklinde de oluyor. Bende hastanede yatmak istemiyorum ve kürtaja gerek kalmasın diye de çok dua ediyorum. Doktor iki güne bir çağırıyor hem değerimin nasıl düştüğüne bakıyor hem ultrasondan muayene ediyor. Çok zor her wc ye gidişimde ağlıyorumBende siyah kucuk kan geldi pihti seklinde de progestron verdi kullanmama ragmen yine geldi. Kan kesilmedi az da olsa geldi.. Sonra zaten yogun kanama oldu kese bile dustu.. Rabbim kimseye yasatmasin kurtaja gerek kalmadi.. Bazisi dusmuyo kurtajla aliyolar cok dua ettim valla.. Yatinca hastaneye ilac verdiler oda sanirim dusmesine yardimci oldu
Uzme kendini Rabbim hayirlisini versin insallah.. Napalim sinavimiz bu diyoruz. İnsallah kurtaja gerek kalmazBenim kırmızıya döndü iyice adet olur gibi ama küçük küçük pıhtı şeklinde de oluyor. Bende hastanede yatmak istemiyorum ve kürtaja gerek kalmasın diye de çok dua ediyorum. Doktor iki güne bir çağırıyor hem değerimin nasıl düştüğüne bakıyor hem ultrasondan muayene ediyor. Çok zor her wc ye gidişimde ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?