5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

Gözun aydın canm aynı ağrılar bnde de var bol bol dinlen iş güç yapma bu aralar

Canım peki kaç gün sürdü sende? bir de pembe akıntın oldu mu? ben çok korkmuştum ama doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi. bir de adetimin 4. gününde değerim 866 çıkmıştı. sence normal mi? bugün 4 hafta 6 günlük olduğuma göre. testi yaptırdığımda 4 haftalık oluyor.

Canım peki kaç gün sürdü sende? bir de pembe akıntın oldu mu? ben çok korkmuştum ama doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi. bir de adetimin 4. gününde değerim 866 çıkmıştı. sence normal mi? bugün 4 hafta 6 günlük olduğuma göre. testi yaptırdığımda 4 haftalık oluyor.
çok şükür benim kanamam yada lekelenmem feln olmadı hiç ama ağrılarım hala var sürekli değil ara ara vuruyor sadece kramp gibi geçiyor sanırım bu doğum olana kadar devam ediyor :)
bugün tam 6 haftalık olduk biz doktor keseyi görünce söylüyor zaten son adet tarihiyle uyuşmuyor benimde .

Tatlm pembe akinti bendede olmustu 3 gun felan surdu

Canim bende seninle ayniyim sanirim regl gunu 290di kan degerim carsamba guju 3701 olmustu ama kese gozukmedi ya haftaya gel 6000 olunca gozukur dedi bende cok korkuyorum ya dis gebelikse diye Allahim yardim et.. :KK43:
inşallah öyle birşey yoktur, ya ben de çarşamba günü gideceğim yoktora, dış gebelikte aşrı mide bulantısı oluyor muymuş. Ben su içsem midem çalkantıda, sanki boş gibi beni mahvediyor, sabah kalktığımda hele illaki öğürüyorum afedersin. Eskisi gibi yiyecekler çekmiyor canım, önceden akşamları abur cubur çerez, şimdi fıntık yemek bile gelmiyor içimden.

inşallah öyle birşey yoktur, ya ben de çarşamba günü gideceğim yoktora, dış gebelikte aşrı mide bulantısı oluyor muymuş. Ben su içsem midem çalkantıda, sanki boş gibi beni mahvediyor, sabah kalktığımda hele illaki öğürüyorum afedersin. Eskisi gibi yiyecekler çekmiyor canım, önceden akşamları abur cubur çerez, şimdi fıntık yemek bile gelmiyor içimden.
Canm bende carsamba gidecegm ama bende tam aksine hic midem bulanmiyor sadce sbahlri basim dönüyor

Cnm bana dis gebelikle ilgili hic bisey soylemedi ben kendi kendime kuruntu yapiyorum

Kizlar ben de hafif hafif bulanti oluyor.Bir de ilginc sekilde geceleri ayaklarim cok yaniyor.Siz de var mi boyle bir sey? Cok halsizim ve kasik agrilarim ara ara giriyor

Canim aynen ilk bebegim olacak insallah ama o kadar korkuyorum ki yok kimyasal gebelik dis gebelik dusuk vs duydukca iyive tedirgin oluyorum her seyden Allah yardimcimiz olsun
Aynen yaa bende cok korkuyorum kalp atisi kese bos gebelik dis gebelik bunlar kafami bulandiriyor :KK43:

X