5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar benım kız kakasını bıraz zor yapıyordu bugun Dr bır cay kaşığı zeytınysğı verebilirsin dedi ishal Yada kabız drğil ama çıkarırken canı yamıyordu

Canım benim bence hiç üzülme senin elinde olan bişey değil bu sonuçta. Benim sütüm varda noluyo bebeğimi doyurmuyo mecburen mama veriyorum. İlk 20 gün mama vermemk için direndim ama sadece 10 gr aldığını görünce içim gitti. Şuan en azından bebğimin karnı doyuyo ve kilosu iyi gidiyo. Bence bebeğini en azından bi şekilde doyuruyosun sağlığıda iyi. Daha ne olsun kendini anne sütü veremedim falan diye sıkıntıya sokma canım. 4. Aydan sonra yavaş yavaş ek gıdayada geçersin inşallah. Üzme kendini lütfen
Aynen canım bende süt var ama doyurmuyor mecbur mama verıyorum sarılık olup onla uğraşacağıma diyorum

Aynen canım bende süt var ama doyurmuyor mecbur mama verıyorum sarılık olup onla uğraşacağıma diyorum
Canım kilo alsın halsiz düşmesin yapçakbişi yok. Allaha şükür ilk zamanlar emzirdim ama sarılık falan olmadı oğlum. İlk başlarda sütüm çok yağlıydı, kendi kendime nazarmı değdirdim ne sonra o yağlı kısmı bitti tabi çocuk aç. Bende mamasının içine 2-3 damla z.yağı damlatıyorum ebemizde geçen gün hem besleyici olsun dedi. Z.yağının zararı yok ben her banyodan sonra tüm vücuduna yap sürüyorum bi güzel emiyo vücudu. Hem hastalıktanda korurmuş. Ne varsa organik şeylerde var valla :KK66:

Kızlar benım kız kakasını bıraz zor yapıyordu bugun Dr bır cay kaşığı zeytınysğı verebilirsin dedi ishal Yada kabız drğil ama çıkarırken canı yamıyordu
Canim 15 gunluk olduysa gazi baslamistir belki. Anne sutu alan bebeklerde 1 haftaya kadar yapmamasi normalmis diye duymustum

Iyi yapiyorsun canim biz 2 gun hastanede yattik cok yipraticiydi surekli kan aldilar aglata aglata. Basit bir hastalik ama anneyi cok yipratiyor dikislerim daha agrirken bir daha hastane cilesi cekmistim Allah kimseye yaşatmasin

Maşallah yavruya :) inşallah kilosu hep böyle gider. Biz 3380 doğduk, 4 gün sonra 3340 düştük. 20 gün sonra sadece 10 gr almıştı. Çok üzüldüm tabi mamaya başladık ebemizin önermesiyle. 1. ayın sonunda 3680 grdı. Geçen 2. ay aşılarımızı yaptırmaya gittk 5610 gr olmuş. 2 kiloya yakın ben tabi şokk :)) inşallah devam eder bizimde kilomuz. Siz şimdi kaç kilosunuz?
Biz hastahaneden 3400 ile cıktık enson 5200 dü kilomuz :) sanırım 2 aylık oldugunda 6 kiloya yaklaşacak bebiş kollarım ağrıyor artık uzun süre taşıdıgımda

Canım 40 dan sonrada cok büyük bi değişiklik olmuyor :KK43: malesef sadece gece gündüz faekını anlıyorlar
Valla canım bizim maşallahımız vardı 40 ına gelmeden önce düzene girmişti baya ama 2. ay aşılarımızı yaptırdıktan sonra değişmeye başladı. İlk 2 gün uyumakla geçti dün gece ve ondan önceki gece saat 9.30 da başlayıp 11 e kadar çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Napıcamı bilemiyorum yaa. Her dönem değişçekler heralde.

Valla canım bizim maşallahımız vardı 40 ına gelmeden önce düzene girmişti baya ama 2. ay aşılarımızı yaptırdıktan sonra değişmeye başladı. İlk 2 gün uyumakla geçti dün gece ve ondan önceki gece saat 9.30 da başlayıp 11 e kadar çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Napıcamı bilemiyorum yaa. Her dönem değişçekler heralde.
Canım sorun gaz sancısı ise sindirim sistemleri gelişene kadar ağlamaları tamamen geçmeyecek bigün iyi bigün kötü olack dedi bize doktorumuz 3. Ayın sonunda geciyormuş ama bebeğin sindirim sistemi alışıyormuş dünyaya gelişimini tamamlıyormuş benim abimde gazlı bi bebekmiş 81.gününde geçmiş

Canım kilo alsın halsiz düşmesin yapçakbişi yok. Allaha şükür ilk zamanlar emzirdim ama sarılık falan olmadı oğlum. İlk başlarda sütüm çok yağlıydı, kendi kendime nazarmı değdirdim ne sonra o yağlı kısmı bitti tabi çocuk aç. Bende mamasının içine 2-3 damla z.yağı damlatıyorum ebemizde geçen gün hem besleyici olsun dedi. Z.yağının zararı yok ben her banyodan sonra tüm vücuduna yap sürüyorum bi güzel emiyo vücudu. Hem hastalıktanda korurmuş. Ne varsa organik şeylerde var valla :KK66:
Ben poposuna da sürüyorum doğal Pişik kremi iyi geliyor Zeytinyağı

Iyi yapiyorsun canim biz 2 gun hastanede yattik cok yipraticiydi surekli kan aldilar aglata aglata. Basit bir hastalik ama anneyi cok yipratiyor dikislerim daha agrirken bir daha hastane cilesi cekmistim Allah kimseye yaşatmasin
Tahmin edebiliyorum ben 2 güne bir tartı için götürüyorum zorlanıyorum senin o dönemdeki halini düşünemiyorum bile bi şekilde büyüyecek bu bebekler mama Yada meme. Ben ilk başlarda çok direndim mama vermemek için ama baktım kilo kaybediyor açlık kan şekeri düşüyor günde 30 cc olsa da veriyorum bide kıZlar siz mama yı hangi saatde veriyorsunuz

Herkes bebıslerıyle ilgileniyor sanırım. Biz de hafta sonu mevlüt yapıcaz:)
evet gülüm herkes kuzusuyla meşgul sanırım:anne:neler yapıyorsun nasılsın biz 2 buçuk aylık olduk şükür:emir_bebek:diyete başladım diyet günlüklerimde topik açtım gelin oraya diyete birlikte başlayalım.:KK76:

Kızlar nasılsınız benin gecengubduz karıştı bırbırıne o kadar yorgunum ki resmen yorgunluktan uyuyamıyotum bugun 17. Gundeyız doğuma kilosuna ulaşmışız çok şükür Dr 1.5 saate emzır geçelerı 2 saatde çıkarabilirsiniz dedı sizler tecrübelisinşz sizde bu dönemlerde böyle mi yaptınız ben uyku düzeni olmayacak diye korkuyorum zorla uyandırıyorum. Bide memede uyumak istiyor yatağa yatırınca uyanıyor nasıl basa çıkıcam anlamadım her kafadan bi ses çıkıyor eşimde yardım etmıyor sağlıklı düşünemiyorum bile artık

X