• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebeyim

Arifebykl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
2
0
1
23
3 4 haftada kese gözüktü en son betahcg 8664 açık pembe kanama oldu ve gittim düşük tehlikesi dediler diğer 2 hamilelikte de olmuştu. Progesteron hap verildi sonra tekrar oldu kese gözükmedi vajinal ultrason yapıldı gözüktü progesteron hapını fitil olarak at dedi ve 5 günlük progesteron iğnesi verdi şuan yok kahverengi adet bitiminde gelen gibi hafif sıvı birşey geliyor bazen benim gibi yaşayanlar varmı? Her hamilelik farklı bunun bilincindeyim ama ne bilim yine de endişe ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Benim 2 hamileliğimde de oldu birinde kanama durmadı koca pıhtılar geldi en sonunda düşük oldu. İkincisinde yine hafif kanama ve kahverengi lekeler geldi sürekli istirahat ve Protestan fitil iğneyle geçti devamı gelmedi. Sizde bilirsiniz ama ben yine de yazmak isterim sürekli stres panik yapıp doktor doktor gezip ozellikle vajinal olarak baktirmayin sakin kalıp bol bol istirahat edin kahverengi akıntı aktif kanama değil rahimde önceki olan kanamadan kalıntılar. Yine de can sıkıcı oluyor farkındayım ama dediğim gibi bu süreçte bol istirahat edin çok değil 8 haftaya kadar geçecek 12 haftada da risk en aza inecek biraz sabır

Merhabalar ilk gebeligimde 9 ay boyunca ara ara kahverengi lekelenmeler oldu. Çok şükür saglikla kucağıma aldım. Progesteron iğnesi bir kez oldum. Onun dışında sürekli hap kullandim. Ama hiç içeride kanama gozlemlemediler. Rahim ağzında yara gibi birsey varsa o da kanama gibi olurmuş. Bir de ilişkiden sonra oluyorsa bu ihtimal daha yüksek diyorlar. Enfeksiyondan da oluyor bazen. O yüzden aklınıza kötü şeyler getirmeden elinizden gelen tedbirlerle sakince ilerlemeye çalışın.

Back