5 haftalık gebelik mide yanması normalmi . böyle olan var mi

İnşallah bulantı yaşamazsin benim o yanmadan sonra bulanti başladı şuan hem yanma hem bulantı cekiyorum .tiksinme yok yiyebiliyorm ama sonrası kötü

Siz ne durumdasınız bı sorun yok inşallah
Yaa istiyorsan inşallah en kısa zamanda olur cnm .bende 5 haftadan beri lekelenme arada küçük kanamalar geçirdim.simdi daha iyiym akintilarim azaldı .kontrollere gidiyorm surekli

İnşallah bulantı yaşamazsin benim o yanmadan sonra bulanti başladı şuan hem yanma hem bulantı cekiyorum .tiksinme yok yiyebiliyorm ama sonrası kötü
Üfffff çok zordur bulantı çekmekkk inşallah çok uzun sürmeden biter de doğru düzgün beslenip hayatınıza devam edebilirsiniz ya kusmak bulantı işkence

Yaa istiyorsan inşallah en kısa zamanda olur cnm .bende 5 haftadan beri lekelenme arada küçük kanamalar geçirdim.simdi daha iyiym akintilarim azaldı .kontrollere gidiyorm surekli
Şöyle ki zamana bıraktım bebeğim küçük olduğu için istemiyorum aslında ama yaşta ilerliyor diye geçte kalmak istemiyorum sonra bakmak daha zor oluyor.Bu yüzden akışa bıraktım olursada yıne çok çok mutlu olurum.Emin olduğum tek konu bizim için hangi zaman daha hayırlıysa rabbim o zaman nasip etsin inşallah…..aaa çok sevindim şükür biliyorum evet kanamalarınız olduğunu okumuştum bazı kişilerde olabiliyormuş ufak kanamalar sağlıkla kavuşun inşallah.

Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah kendimede bu şekilde dua ederim hep .iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…