5 haftalık gebelik mide yanması normalmi . böyle olan var mi

Her insanın anatomisine göre hamilelik farklı şeyler gösterebiliyor. Benim hiç midem bulanmadı kız bebek , görümcem kızına hamile iken 9 ay boyunca mide bulanması yanması bir şey yiyemedi.
Vücudun gebeliğe uyum sağlıyor, korkma hormonların değişiyor,kasların değişiyor. Hormonlar duygularını değiştirir. Kontrolde doktoruna söylersin gerekirse ona göre tedbir alır :) ben de çok sancı çekmiştim ilk haftalar :)

Herkeste farklı oluyo galiba bu belirtiler felan .ben midem yaniyo deyince etrafındakiler sasiriyolar şimdiden mide yanması olur mu diye

5 haftalik hamileyim mide yanması normalmi . Bu haftalarda başlayan var mı
Canım benim midemde yanıyordu. Sonra dedim bu kadar erken olmaz yediklerimlr alakalıdır dedim. Baktım ki avokado yüksek yağ içerikli olduğu için refluyu tetikler diye öğrendim. Yediğimde yanıyor. Yemedigimde gayet rahatım.

Yediklerimiz tetikliyo olabilir evet

İnşallah cnm .benim küçük bir kanama alanı vardi en son ultrason kontrolünde. Kahverengi lekelenme oldu birazvik durdu.insallah birdahakine küçülmüştur
bence aşırı bi kanama olmadığı sürece çok üzerine düşme stres gerginlikten başka bişey değil yerleşme kanaması olabilir o zaten Allah nasip etmişse mutlaka kucağımıza alırız

Çok doğru herşey stresten oluyo zaten elimden geldiğince kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum .genelde hep yatak istirhati yapiyorm transferden bu yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…