- 27 Ocak 2024
- 62
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi beeyazMelek
-
yok canım yoğunum işten dolayı gidemedim aradım mide yanması için talcid çiğneme tableti kullan dedi bulantı içinde dr prillam kullan dedi p.tesi gidicem tam kaç haftalık onuda öğrenicem inşallah son adet tarihi olursa 2 aylık olması lazımCnm kontrole gittinmi sen hic
Hmm hayırlısı bakalım .senin tedavi ile mi oldu gebelikyok canım yoğunum işten dolayı gidemedim aradım mide yanması için talcid çiğneme tableti kullan dedi bulantı içinde dr prillam kullan dedi p.tesi gidicem tam kaç haftalık onuda öğrenicem inşallah son adet tarihi olursa 2 aylık olması lazım
yok canım aslında tedavi değil tam anlamıyla bugün gittim doktora herşey normal dedi doktor 2 aylık dedi 4 aylık evliyim sadece çatlatma iğnesi vuruldum yumurtlama günüm kesin olsun diyeHmm hayırlısı bakalım .senin tedavi ile mi oldu gebelik
Anladım cnm hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin bebiş.yok canım aslında tedavi değil tam anlamıyla bugün gittim doktora herşey normal dedi doktor 2 aylık dedi 4 aylık evliyim sadece çatlatma iğnesi vuruldum yumurtlama günüm kesin olsun diye
Teşekkürler canım benim.ben yeme icmeme dikkat edince biraz rahatladım ama bir ara mide yanmasından kafayı yiyecektim. Başka belirtiniz varmı mide yanması dişindaBenimde ilk defa böyle bişey oldu iki gebeliğimde hiç ne bulantı nede yanma olmamıştı ve şuan bende bunun cevabını aramak için buradayımbi kaç gün adet gecikmesi oldu ve aşırı derecede yanma var uykudan uyandırıyor beni acaba gebelik olabilir mi bende merak içindeyim test almam lazım.sizinde gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Cnm ben ilk gebeligim de böyle oldu tüp bebekti .dengesizce yükseliyordu beta bazen iki kat yükseliyordu bazen düşüyordu keseyi gördük ama kesede gelişmiyordu ilaclarimi bıraktım kendiliğinden düşük olmuştu doktorlar sağlıksız gebelik dedilerKızlar adetımın gecıkmesının besıncı günü 14unde test verdim 121 16sında verdim 126 daha önce böyle yaşayan varmı umutlanmam mı gerek yavaş yükselmiş kımyasal gebelik yaşadığımda değer 32 26 15 oldu ve düşmüştü beş gün sonunda acaba yıne neden yavaş yükseliyor sonradan yükselen varmı
Cnm ben ilk gebeligim de böyle oldu tüp bebekti .dengesizce yükseliyordu beta bazen iki kat yükseliyordu bazen düşüyordu keseyi gördük ama kesede gelişmiyordu ilaclarimi bıraktım kendiliğinden düşük olmuştu doktorlar sağlıksız gebelik dedi
Bende dikkat ediyorum şuan dünden beri yok yanmam kendime geldim resmen çok zordu ilk defa yaşadım,ikinci gebeliğimde yatakta birden sol tarafıma donunce şiddetli bir şekilde kasığımda batma olmuştu sonra belimden tutarak yavaş yavaş döndüm soluma daha test yapmamıştım o zaman ve adet tarıhım 5 gün gecikmiştiTeşekkürler canım benim.ben yeme icmeme dikkat edince biraz rahatladım ama bir ara mide yanmasından kafayı yiyecektim. Başka belirtiniz varmı mide yanması dişinda
Adet olacakmış gibi dizlerim sızlayıp geçiyor onceki gebeliğimde böyle olmuştu hatta üç yıl oncekş mesajlarıma kadar gittim duygulandım neler yaşamış ve yazmışımTeşekkürler canım benim.ben yeme icmeme dikkat edince biraz rahatladım ama bir ara mide yanmasından kafayı yiyecektim. Başka belirtiniz varmı mide yanması dişinda
Benimde dizlerime ve bacaklarıma vuruyordu tutunma zamanında . Test yaptinizmiAdet olacakmış gibi dizlerim sızlayıp geçiyor onceki gebeliğimde böyle olmuştu hatta üç yıl oncekş mesajlarıma kadar gittim duygulandım neler yaşamış ve yazmışımbide hehh adet geldi diyorum gidip bakıyorum yok akıntı var gibi ama yok
Yapmadım 4 gün geçti beklemek istiyorum bakalım işin zor tarafı gebeysem oğlum daha ıkı yaşı bile bitmedi varsa koşturmalı bir hayat beni bekliyorBenimde dizlerime ve bacaklarıma vuruyordu tutunma zamanında . Test yaptinizmi
Macun ve çamaşır suyu testi mi yapsakBenimde dizlerime ve bacaklarıma vuruyordu tutunma zamanında . Test yaptinizmi
Hayırlısı bakalım cnmyok canım yoğunum işten dolayı gidemedim aradım mide yanması için talcid çiğneme tableti kullan dedi bulantı içinde dr prillam kullan dedi p.tesi gidicem tam kaç haftalık onuda öğrenicem inşallah son adet tarihi olursa 2 aylık olması lazım
Ne yaptınız ne durumdasinizAdet olacakmış gibi dizlerim sızlayıp geçiyor onceki gebeliğimde böyle olmuştu hatta üç yıl oncekş mesajlarıma kadar gittim duygulandım neler yaşamış ve yazmışımbide hehh adet geldi diyorum gidip bakıyorum yok akıntı var gibi ama yok
Ne yaptınız ne durumdasiniz
Adet oldum 7 gün geçmişti belkide kimyasal gebelikti bilemiyorum çünkü çok fazla belirti vardı.Ben zaten mide yanmasına ne iyi gelir diye araştırırken kk ne denk geldim burda çok yazan olduğu için bende acaba mı demiştim.Çünkü hayatımda gebeliğimin son ayları hariç hiç midemde rahatsızlık yaşamamıştım.Ayak üşümesi memede girip çıkan sızlamalar aşırı koku hassasiyeti derken baya emindim ama olmadı.Bacaklarıma giren adet oncesi sızlamalar oluyordu sonra geçiyordu ve akıntı hasta oldum zannediyordum gidip bakıyordum yok yani akıntı hafiften.Pişman oldum ama keşke hasta olmadan once test yapsaydımNe yaptınız ne durumdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?