• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelik mide yanması normalmi . böyle olan var mi

Ben de 5 haftalık hamileyim bugün sabahtan bu yana mide yanması yaşıyorum gayet güzel de besleniyorum bugün öyle de beslendim ama başladı şimdiden. Bulantım şu an için yok inşallah hiç olmaz hahah yaşamayalım bulantı kusmaaaa
İnşallah bulantı yaşamazsin benim o yanmadan sonra bulanti başladı şuan hem yanma hem bulantı cekiyorum .tiksinme yok yiyebiliyorm ama sonrası kötü 🤢

Siz ne durumdasınız bı sorun yok inşallah
Adet oldum 7 gün geçmişti belkide kimyasal gebelikti bilemiyorum çünkü çok fazla belirti vardı.Ben zaten mide yanmasına ne iyi gelir diye araştırırken kk ne denk geldim burda çok yazan olduğu için bende acaba mı demiştim.Çünkü hayatımda gebeliğimin son ayları hariç hiç midemde rahatsızlık yaşamamıştım.Ayak üşümesi memede girip çıkan sızlamalar aşırı koku hassasiyeti derken baya emindim ama olmadı.Bacaklarıma giren adet oncesi sızlamalar oluyordu sonra geçiyordu ve akıntı hasta oldum zannediyordum gidip bakıyordum yok yani akıntı hafiften.Pişman oldum ama keşke hasta olmadan once test yapsaydım
Yaa istiyorsan inşallah en kısa zamanda olur cnm .bende 5 haftadan beri lekelenme arada küçük kanamalar geçirdim.simdi daha iyiym akintilarim azaldı .kontrollere gidiyorm surekli

İnşallah bulantı yaşamazsin benim o yanmadan sonra bulanti başladı şuan hem yanma hem bulantı cekiyorum .tiksinme yok yiyebiliyorm ama sonrası kötü 🤢
Üfffff çok zordur bulantı çekmekkk 😟 inşallah çok uzun sürmeden biter de doğru düzgün beslenip hayatınıza devam edebilirsiniz ya kusmak bulantı işkence

Yaa istiyorsan inşallah en kısa zamanda olur cnm .bende 5 haftadan beri lekelenme arada küçük kanamalar geçirdim.simdi daha iyiym akintilarim azaldı .kontrollere gidiyorm surekli
Şöyle ki zamana bıraktım bebeğim küçük olduğu için istemiyorum aslında ama yaşta ilerliyor diye geçte kalmak istemiyorum sonra bakmak daha zor oluyor.Bu yüzden akışa bıraktım olursada yıne çok çok mutlu olurum.Emin olduğum tek konu bizim için hangi zaman daha hayırlıysa rabbim o zaman nasip etsin inşallah…..aaa çok sevindim şükür biliyorum evet kanamalarınız olduğunu okumuştum bazı kişilerde olabiliyormuş ufak kanamalar sağlıkla kavuşun inşallah.

Şöyle ki zamana bıraktım bebeğim küçük olduğu için istemiyorum aslında ama yaşta ilerliyor diye geçte kalmak istemiyorum sonra bakmak daha zor oluyor.Bu yüzden akışa bıraktım olursada yıne çok çok mutlu olurum.Emin olduğum tek konu bizim için hangi zaman daha hayırlıysa rabbim o zaman nasip etsin inşallah…..aaa çok sevindim şükür biliyorum evet kanamalarınız olduğunu okumuştum bazı kişilerde olabiliyormuş ufak kanamalar sağlıkla kavuşun inşallah.
Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah kendimede bu şekilde dua ederim hep .iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim

Back
X