- 2 Eylül 2022
- 52
- 13
- 8
- 25
- Konu Sahibi beeyazMelek
5 haftalik hamileyim mide yanması normalmi . Bu haftalarda başlayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir kız bebeklerde mide yanması olur5 haftalik hamileyim mide yanması normalmi . Bu haftalarda başlayan var mı
Boyle erken başliyomu yaaaNormaldir kız bebeklerde mide yanması olur
Kızı erkeği ne alakaNormaldir kız bebeklerde mide yanması olur
Herkeste farklı oluyo galiba bu belirtiler felan .ben midem yaniyo deyince etrafındakiler sasiriyolar şimdiden mide yanması olur mu diyeHer insanın anatomisine göre hamilelik farklı şeyler gösterebiliyor. Benim hiç midem bulanmadı kız bebek , görümcem kızına hamile iken 9 ay boyunca mide bulanması yanması bir şey yiyemedi.
Vücudun gebeliğe uyum sağlıyor, korkma hormonların değişiyor,kasların değişiyor. Hormonlar duygularını değiştirir. Kontrolde doktoruna söylersin gerekirse ona göre tedbir alır :) ben de çok sancı çekmiştim ilk haftalar :)
merhaba bende aynı durumdayım midem alev ateş5 haftalik hamileyim mide yanması normalmi . Bu haftalarda başlayan var mı
yok 4 haftadan itibaren başlıyor zaten benimde sanırım 5 haftam bitiyor 6 hafta olucak ve boğazıma kadar yanıyorHerkeste farklı oluyo galiba bu belirtiler felan .ben midem yaniyo deyince etrafındakiler sasiriyolar şimdiden mide yanması olur mu diye
Canım benim midemde yanıyordu. Sonra dedim bu kadar erken olmaz yediklerimlr alakalıdır dedim. Baktım ki avokado yüksek yağ içerikli olduğu için refluyu tetikler diye öğrendim. Yediğimde yanıyor. Yemedigimde gayet rahatım.5 haftalik hamileyim mide yanması normalmi . Bu haftalarda başlayan var mı
Yaa son adet tarihiniz kaçtı beraberiz hemen hemenyok 4 haftadan itibaren başlıyor zaten benimde sanırım 5 haftam bitiyor 6 hafta olucak ve boğazıma kadar yanıyor
Yediklerimiz tetikliyo olabilir evetCanım benim midemde yanıyordu. Sonra dedim bu kadar erken olmaz yediklerimlr alakalıdır dedim. Baktım ki avokado yüksek yağ içerikli olduğu için refluyu tetikler diye öğrendim. Yediğimde yanıyor. Yemedigimde gayet rahatım.
12 aralık yumurtlamada 27 aralık ovitrella iğne vuruldum ordan biliyorum.Yaa son adet tarihiniz kaçtı beraberiz hemen hemen
Bende 23 Aralık son adet tarihim.... transfer tarihim 10 ocak12 aralık yumurtlamada 27 aralık ovitrella iğne vuruldum ordan biliyorum.
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimiziBende 23 Aralık son adet tarihim.... transfer tarihim 10 ocak
İnşallah cnm .benim küçük bir kanama alanı vardi en son ultrason kontrolünde. Kahverengi lekelenme oldu birazvik durdu.insallah birdahakine küçülmüşturSağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
bence aşırı bi kanama olmadığı sürece çok üzerine düşme stres gerginlikten başka bişey değil yerleşme kanaması olabilir o zaten Allah nasip etmişse mutlaka kucağımıza alırızİnşallah cnm .benim küçük bir kanama alanı vardi en son ultrason kontrolünde. Kahverengi lekelenme oldu birazvik durdu.insallah birdahakine küçülmüştur
bence aşırı bi kanama olmadığı sürece çok üzerine düşme stres gerginlikten başka bişey değil yerleşme kanaması olabilir o zaten Allah nasip etmişse mutlaka kucağımıza al
Cnm kontrole gittinmi sen hicbence aşırı bi kanama olmadığı sürece çok üzerine düşme stres gerginlikten başka bişey değil yerleşme kanaması olabilir o zaten Allah nasip etmişse mutlaka kucağımıza alırız
Cnm kontrole gittinmi sen hiyok doktoru