5 hafta sonra sonunda irtibata gecti

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
Kendisi icin eminim buyuk bir adimdi, sonunda mesaj atti.
'halledilmesi gereken mevzular var, aksama XX tarafindayim, isten sonra orda gorusebiliriz.' dedi. Tam olarak neyi konusmak istedigini sordum, o tam olarak soylemek istememekte israr etti. biraz mesajlastik o sekilde. Yarim saat yeter filan dedi ustelik.
Sonra soyle bir mesajlasma gecti;

Aynen dusundugunuz gibi, hödük! hemde önde gideni!

Okadar fikir aldim ailemden dostlarimdan; birde size danisayim. Aklin sira benim burnumun surtmesinimi bekliyor napiyor! Ulan adam, seni ben terkettim ben! Bir ay yetmemis ne yaa!
İsrarimin sebebi soyle; bana bosanma islemleri dese, avukatimla randevum bu hafta, ondan sonra goruselim derim, yada nebiliim oyle birsey. Konusmaya kendimi piskolojik olarak hazirlamak istemem dogru degil mi.

Konusmaliyim evet. Ama eminim yine birkac hafta bekletme niyetine girecek bu. Ben beklemem. Yarin gorusmeyi kabul ettigimi soylemeyi dusunuyorum, siz ne dusunuyorsunuz? Bu mesajlari ne anlama geliyor sizce.

Bence görüşmelisiniz en azından sonradan acaba görüşse miydim şeklinde aklınızda soru işareti kalmaz.Belkide sizi mesajda ikna edemeyecegini düsündügü bir konu hakkında sizinle görüsmek istiyordur

Sanirim cok egoist bir esiniz var.
Mesajlari bile inanilmaz itici duruyor buradan.

Eger bu terk edilmislik sendromundan kaynaklanmiyorsa (ki yine de tasvip etmem) genel hali buysa, hicbir duygusunu hissedemez ki insan.

Hakkinizda hayirlisi.

Barışmakmı istiycek acaba
Bana öle geldi mesajlardan varmı öle bi ihtimal sizin için

Görüş bence de ama mesajlari hiç hoş değil. Ne yaptıysa akillanmamis görünüyor

Hata yapmışsınız. Bir iki sorduktan sonra ısrar etmemeli , gitmeliydiniz.
Siz karı kocasınız , elbette oturup konuşabilmelisiniz, düşman değilsiniz.
İlla sebep gerekmez , çağırmışsa demek ki çözüm arıyor demektir .

Boşanma avukatıyla önce ya da sonra görüşmeniz fikrinizi mi değiştirecek ? Kararlıysanız ayrılmaya sebebini sormaya bile gerek görmeden ret ederdiniz , olup biterdi.

İkinizinde tek yaptığı inat, gurur. Sanki kimsenin gururu yok. Toparlanın yahu. Karşılıklı oturup konuşun. Çözülürse çözülür, çözülmezse ayrılırsınız hepsi bu. Adam mı kesti iki taraftan biri ?

Adam tabiki bu kadar ısrara " sen bilirsin " yazacak. Sizde gurur varsa onda da var.
" Ben terk ettim" demek marifet değil ki.
Ailesinin yanında rencide olmuş bir adam üstelik bu.

önce sevgiliniz sandım bence görüşün bakalım büyük ihtimal özlemiştir görüşmek için bahane arıyor gibi geldi bana biraz pişkinlik var sanki

Bu mesajlasma beni uzdu yaa.
Yani boyle su bir dk bile surmeyen uc satirlik mesajlasmada dahi daimi kendinizi aciklama durumunda olmaniz beni incitti.

Adam 2 kelimeyle maruzatim bu diyememis de birak vazgectim, diyor.

Sizde çok ısrarcı konusmussunuz. Yarın musait değilim öbür gün olabilir deyip fazla soru sormayın. Ne hakkında konusacagi okadar önemli değil bence aşağı yukarı tahmin edersin zaten.

Eşinizin dedikleri tavırları zaten hoş değil ama sizde boşuna uzatmışssınız gibi geldi. Bakın zaten sonunda sizde konuşsam mı diyorsunuz keşke başından (o ne isterse yapmadan) ben şu saatte müsaitim sana da uyuyorsa konuşuruz diyip kesseydiniz.

Düşünsenize , yarım saat ısrar ediyor konu sahibi, adam kibarlıkla hala " yarım saat yeter diyor ama konu sahibi hala ısrar ediyor ve tabiki adam sonunda patlayabilir, patlar.
Hangimiz attığımız adım geri çevrildiğinde ukalalaşmıyoruz ki ?
Benim burnum birden dikleşir, hadi ordan derim hemen .

Konuşmak her zaman iyidir. İster ayrılmak için bir araya gelinir ister düzeltmek için; sebep ne ise sonuç rahatlatıcı olur, en azından helallik istenir.

Edit : Bu saatten sonra geri adım atmak , çözümü uzatır, adamda zaten herşeyi sizin üzerinize atar.

Devlet sırrı böyle saklanmıyor yahu.

Ne konuymuş mübarek!

Şununla ilgili görüşmek istiyorum dese ölecek sanki.

İnatçı adamdan fayda gelmez...

Ayyy öyle yada böyle ses çıkmış ya. Bende ne yaptığını merak ediyordum eeyla. Keşke ısrarcı olmasaymışsın.Bence yine de bir çay için Ama yok vazgeçtim triplerine devam ederse bu sefer üsteleme balım. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

İkinizinde birşeyleri söyleme tarzı itici açıkçası.
Siz de hakikaten konu başlığı falan derken dilekçe gibi olmuş, bu noktaya gelmiş insanlar olarak evet konuşmamız gereken şeyler var deyip saat ve yer belirleyebilirdiniz.
Olumlu ya da olumsuz mesaj vermeden bu durumu yönlendirebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…