5 hafta sonra sonunda irtibata gecti

Hata yapmışsınız. Bir iki sorduktan sonra ısrar etmemeli , gitmeliydiniz.
Siz karı kocasınız , elbette oturup konuşabilmelisiniz, düşman değilsiniz.
İlla sebep gerekmez , çağırmışsa demek ki çözüm arıyor demektir .

Boşanma avukatıyla önce ya da sonra görüşmeniz fikrinizi mi değiştirecek ? Kararlıysanız ayrılmaya sebebini sormaya bile gerek görmeden ret ederdiniz , olup biterdi.

İkinizinde tek yaptığı inat, gurur. Sanki kimsenin gururu yok. Toparlanın yahu. Karşılıklı oturup konuşun. Çözülürse çözülür, çözülmezse ayrılırsınız hepsi bu. Adam mı kesti iki taraftan biri ?

Adam tabiki bu kadar ısrara " sen bilirsin " yazacak. Sizde gurur varsa onda da var.
" Ben terk ettim" demek marifet değil ki.
Ailesinin yanında rencide olmuş bir adam üstelik bu.
İnanki tatlim, normal sartlarda haklisin der, bir baskasinin basina bunlar gelse ayni seyleri soylerdim.

Lakin iliskimizin basinda yani sevgiliykende tipki boyle topu hep bana atar, lafi ortaya atar, farkli aciklamalara cekilecek laflar eder beni deli ederdi. Ben olayin rengini gorusmeye gitmeden once bilmek istiyorum. Oraya giderken kafamda biseyleri konusma stratejimi belirlemek istiyorum.
Haklisin inat ve gurur yapiyoruz her ikimizde. 5 haftadir aramadan sormadan durabildi, simdi sordugunda ise sanki beni cezalandirir sekilde yaklasmasi olaya, hic hos degil.

Ben hatalarimi kabul ederim. Lakin o etmez. Kisir dongude devam eder ben hep alttan aldikca. Msji atar atmaz yanina kosacagimi sandi, ki onu ben vakti zamaninda yaptim, bu rahatlik ordan geliyo. Maksadim birazda koseye sikistirmak.

Uygun olduğunuz zamanı bildirin görüşün.yanınızda protokolle gidşn ama çantanızda hazırda beklesin neolur ne olmaz. Sanki evi o terketti de bide yeterince burnunuz sürtmemiş babababak.o lafı yedirin ona.kendini insan üstü bir varlık, cennetten düşme filan zannediyor

İnanki tatlim, normal sartlarda haklisin der, bir baskasinin basina bunlar gelse ayni seyleri soylerdim.

Lakin iliskimizin basinda yani sevgiliykende tipki boyle topu hep bana atar, lafi ortaya atar, farkli aciklamalara cekilecek laflar eder beni deli ederdi. Ben olayin rengini gorusmeye gitmeden once bilmek istiyorum. Oraya giderken kafamda biseyleri konusma stratejimi belirlemek istiyorum.
Haklisin inat ve gurur yapiyoruz her ikimizde. 5 haftadir aramadan sormadan durabildi, simdi sordugunda ise sanki beni cezalandirir sekilde yaklasmasi olaya, hic hos degil.

Ben hatalarimi kabul ederim. Lakin o etmez. Kisir dongude devam eder ben hep alttan aldikca. Msji atar atmaz yanina kosacagimi sandi, ki onu ben vakti zamaninda yaptim, bu rahatlik ordan geliyo. Maksadim birazda koseye sikistirmak.

Maksadınız ayrılmak olmadığı belli zaten. Ayrılacak bir durumda göremedim anlattıklarınız kadar.
Böyle sizi üzmeyecek konuma getirebileceğinize inanıyorsanız inşaallah olur. İlişkinizin halini siz daha iyi biliyorsunuz tabiki.
..

Bir ay dediyse bir ay aramayabilir arayabilirde. Madem ayrılmak istemiyorsunuz, neden avukat peki ? Daha çok sıkıştırmak için mi ? Geri dönüşüde olmayabilir, biliyorsunuz değil mi ?

Düşünsenize , yarım saat ısrar ediyor konu sahibi, adam kibarlıkla hala " yarım saat yeter diyor ama konu sahibi hala ısrar ediyor ve tabiki adam sonunda patlayabilir, patlar.
Hangimiz attığımız adım geri çevrildiğinde ukalalaşmıyoruz ki ?
Benim burnum birden dikleşir, hadi ordan derim hemen .

Konuşmak her zaman iyidir. İster ayrılmak için bir araya gelinir ister düzeltmek için; sebep ne ise sonuç rahatlatıcı olur, en azından helallik istenir.

Edit : Bu saatten sonra geri adım atmak , çözümü uzatır, adamda zaten herşeyi sizin üzerinize atar.

Biraz zor atar benim uzerime. Eger bir sans vereceksek birbirimize, ozaman ciddi degisimler bekliyor hayatimizi. Bunlarin garantisini almadan ben geri adim atmayi dusunmuyorum.
Ama evet cok cok zoruma gidiyordu, oturup konusmadan bosanma kararini bana yanliz basima aldirmasi (msjlardan once avukatimi aramistim, bir davadaymis baska bir saatte aramami soylediler, o arada mesaji geldi esimin).
İnan, blof filan hiiic oralarda degilim.

Acik acik son bir sansi hak ediyoruz, ama ozaman bizi bize birakacaklar, ve biz bircok seyi cok farkli yapacagiz.

Maksadınız ayrılmak olmadığı belli zaten. Ayrılacak bir durumda göremedim anlattıklarınız kadar.
Böyle sizi üzmeyecek konuma getirebileceğinize inanıyorsanız inşaallah olur. İlişkinizin halini siz daha iyi biliyorsunuz tabiki.
..

Bir ay dediyse bir ay aramayabilir arayabilirde. Madem ayrılmak istemiyorsunuz, neden avukat peki ? Daha çok sıkıştırmak için mi ? Geri dönüşüde olmayabilir, biliyorsunuz değil mi ?

Tabikide biliyorum. Lakin bes hafta aranmamayi hak etmiyorum. Yorulup yipraniyorum, uyuyamiyorum, sagligima zarari oluyor, bide kilo aliyorum ye ye ye! (evet buda dert haha..)

Mantigim bu isin sonunu goremiyor, degismeyecegini ve mutsuzluk icinde olacagimi soyluyor. Hep ben dort donecegim etrafinda, bunu istemiyor beyin, error veriyo dusuncesi bile.

Lakin gonule tam soz gecmedi henuz..

Uygun olduğunuz zamanı bildirin görüşün.yanınızda protokolle gidşn ama çantanızda hazırda beklesin neolur ne olmaz. Sanki evi o terketti de bide yeterince burnunuz sürtmemiş babababak.o lafı yedirin ona.kendini insan üstü bir varlık, cennetten düşme filan zannediyor
ah o kibiri yokmu ah o kibiri....
Bizi yedi bitirdi!

Konu ne, bu kim, siz neden bahsediyorsunuz? İnsan önce bir özet bari geçer ilk mesajında, neymiş ne olmuş.
Ne olacak bizim güzel insanımızın şu kendini ifade edememe ya da etmek istememe sorunu...

Bi adama yazdığınız mesaja bakıyorum, bi şurada konu açışınıza... Ömür törpüsü, kusura bakmayın ne olur.

Giderdim ben galiba.
Merak ettim ne sacmaliycan tm bulusalm de bakalm.

Mesajlaşmada ayrılık konuşmasından korktuğunuzu çok belli etmişsin, keşke umursamaz davransaydın. Bugün değil yarın müsaitim diye.

Şimdi nasıl toparlarsın, düşünüyorum da. Yarın yada bi kaç gün sonra, konuşalım ne konuşacaklar da bitsin bu belirsizlik vs. Gibi dmnebilirsin. Bi arkadaşın dediği gibi yanında protokol vs bulundursan da iyi edersin.

Hata yapmışsınız. Bir iki sorduktan sonra ısrar etmemeli , gitmeliydiniz.
Siz karı kocasınız , elbette oturup konuşabilmelisiniz, düşman değilsiniz.
İlla sebep gerekmez , çağırmışsa demek ki çözüm arıyor demektir .

Boşanma avukatıyla önce ya da sonra görüşmeniz fikrinizi mi değiştirecek ? Kararlıysanız ayrılmaya sebebini sormaya bile gerek görmeden ret ederdiniz , olup biterdi.

İkinizinde tek yaptığı inat, gurur. Sanki kimsenin gururu yok. Toparlanın yahu. Karşılıklı oturup konuşun. Çözülürse çözülür, çözülmezse ayrılırsınız hepsi bu. Adam mı kesti iki taraftan biri ?

Adam tabiki bu kadar ısrara " sen bilirsin " yazacak. Sizde gurur varsa onda da var.
" Ben terk ettim" demek marifet değil ki.
Ailesinin yanında rencide olmuş bir adam üstelik bu.

Vay agzina saglik :KK9::KK9::KK9::KK9:

öncesini sonrasını bilmiyorum. herhalde yazmışsınız önceden ki şimdi hepimiz biliyoruz gibi anlatmışsınız sıkıntınızı.
bu mesajlasmada bana itici gelen sizsiniz. sorsak muhtemelen birbirinizi çok seviyorsunuzdur ama bu derecede gururun ve üstünlük çabasının gerçek bir sevgide yeri olamaz. ona kibirli demişsiniz ama ben terk ettim diye de özellikle belirtmişsiniz. terk ettiniz iyi güzel fakat inciniyorsunuz hala onun yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla. kolaylaştırın durumu. açık yüreklilikle konuşmak o kadar zor olmamalı. geçin karşısına içinizi samimiyetle dökün, çıkış yolunuzu daha rahat bulursunuz belki böylece.

fazla sıkmışsınız adamı bence sorularınızla. barışmak için görüşmek istiyorsa, bunu size mesajda nasıl söyleyecek ki.

Kendisi icin eminim buyuk bir adimdi, sonunda mesaj atti.
'halledilmesi gereken mevzular var, aksama XX tarafindayim, isten sonra orda gorusebiliriz.' dedi. Tam olarak neyi konusmak istedigini sordum, o tam olarak soylemek istememekte israr etti. biraz mesajlastik o sekilde. Yarim saat yeter filan dedi ustelik.
Sonra soyle bir mesajlasma gecti;
Eki Görüntüle 1532020

Aynen dusundugunuz gibi, hödük! hemde önde gideni!

Okadar fikir aldim ailemden dostlarimdan; birde size danisayim. Aklin sira benim burnumun surtmesinimi bekliyor napiyor! Ulan adam, seni ben terkettim ben! Bir ay yetmemis ne yaa!
İsrarimin sebebi soyle; bana bosanma islemleri dese, avukatimla randevum bu hafta, ondan sonra goruselim derim, yada nebiliim oyle birsey. Konusmaya kendimi piskolojik olarak hazirlamak istemem dogru degil mi.

Konusmaliyim evet. Ama eminim yine birkac hafta bekletme niyetine girecek bu. Ben beklemem. Yarin gorusmeyi kabul ettigimi soylemeyi dusunuyorum, siz ne dusunuyorsunuz? Bu mesajlari ne anlama geliyor sizce.
sana 1 ay yetmemis de ne demek? burnunu mu surtuyor?
yalniz senin ondan barismak icin guzel bi kac cumle bekledigin o kadar bariz ki.. once ne istedigine karar ver.. ben şöyle dusunuyorum; bosanmakta kararli olmayan kisi, bpsanma lafini almayacak agzina.. veya karsidakini hem isteyip hem istemiyo ayagi yapmayacak.. bunlarin geri tepme olasiligi yuksek ve uzucu oluyo.. sen de bosancam diyip ayni zamanda bsyler bekliyosun, olabilir, ama lutfen once ne istedigine karar ver.. bosanmak istemiyosan gidip orda terslik yapma mesela.. yada bosanmaya kararliysan hic gidip konusma.. yada icinde kalanlari anlatip bitirmek istiyosan git ve saygi cercevesinde son kez konus ve kalk..

Konunun gecmısını bılmıyorum ama başlık konusunda ısrar etmenız gereksız ama o da hemen sen bılırsın, yok vazgeçerim sana bır ay yetmemıs otur dusun cok kaba

Daha önceki meseleyi bilmiyorum ama bu mesajlaşma her zaman bu tarzda mi konuşuyorsunuz çok İrdeliyosunuz.....

Kendisi icin eminim buyuk bir adimdi, sonunda mesaj atti.
'halledilmesi gereken mevzular var, aksama XX tarafindayim, isten sonra orda gorusebiliriz.' dedi. Tam olarak neyi konusmak istedigini sordum, o tam olarak soylemek istememekte israr etti. biraz mesajlastik o sekilde. Yarim saat yeter filan dedi ustelik.
Sonra soyle bir mesajlasma gecti;
Eki Görüntüle 1532020

Aynen dusundugunuz gibi, hödük! hemde önde gideni!

Okadar fikir aldim ailemden dostlarimdan; birde size danisayim. Aklin sira benim burnumun surtmesinimi bekliyor napiyor! Ulan adam, seni ben terkettim ben! Bir ay yetmemis ne yaa!
İsrarimin sebebi soyle; bana bosanma islemleri dese, avukatimla randevum bu hafta, ondan sonra goruselim derim, yada nebiliim oyle birsey. Konusmaya kendimi piskolojik olarak hazirlamak istemem dogru degil mi.

Konusmaliyim evet. Ama eminim yine birkac hafta bekletme niyetine girecek bu. Ben beklemem. Yarin gorusmeyi kabul ettigimi soylemeyi dusunuyorum, siz ne dusunuyorsunuz? Bu mesajlari ne anlama geliyor sizce.

Senin ne zaman konunu okusam eşin hakkında hep ve hep aynı şeyi düşünüyorum ..
Eşin burnu düşse yerden almaz ..
Dünyayı ben yarattım modunda yetiştirilmiş ..
Geri adım atma bence, bi yerleri daha da kalkmasın ..
Ayy çok sinir oldumm..
Ailesi de hiç aramamıştı sanırsam seni ..
Sen hiçbirşey yapma eşin biraz çabalamayı öğrensin,
burnu sürtürülmesi gereken sen değil o .

bunu diyen bir adam hatasını asla kabul etmemiş bi adamdır bence. barışırsanız herşey aynı şekilde devam eder. çok iyi düşünün. kalbinizle değil mantığınızla ..

Ben sevgiliniz falan sandım,bence bu kadar naza gerek yoktu,ne hakkındaysa boşverin,konuşmak istiyorsanız evet deseydiniz olsa bitseydi.Adam haklı olarak "sen bilirsin" der tabi,ben olsam daha ağır söylerdim belki.
Sonuçta siz hala karı -kocasınız.Bu kadar abartıya gerek yoktu bence,ne bileyim boşanma aşamasındasınız galiba.Ne hakkında konuşulacağı belli değil mi ?

Canim nedense bu mesaji gorunce mutlu oldum .1 ay sana yetmemis biraz daha dusun istersen lafindan ben sizin anladiginizi anlamadim. orda "bana baya uzun geldi artik barismamizin zamani geldi ama goruyorum sen hala karar verememissin " gibi bi cikarim buldum yani biraz da hayal kirikligina ugradi neden hemen kabul etmedi diye... tabi burnundan kil aldirmayan bi adam oldugundan anca boyle anlatabilmis. bence barismak istiyor degilse bosanma mevzusunu konusacaktim derdi.onun icin mutsuz haber vermek zor olmasa gerek. ama iste onun istemesiyle olmuyor hersey devam edecekse ayni sekilde yine sen uzuleceksin.. bence bi konusun sonra kafanda milyon soru olacagina bi sonraki adimini dusunursun..

eylaa aynı bana da böyle bi mesaj attı benimki eşyaları göndermeden önce.. daha zaman istiyo musun aklın başına geldi mi? gelmediyse biraz daha zaman veriyim gibilerden.. tabi ben dayak yediğim o eve geri döncek kadar akılsız diilim yazınca kesin fikrimi öğrendi ve eşyalarımı gönderdi.. seninki de nabız yoklamış

X