Hakkınızda herşeyin hayırlısı.Bende boşanma sürecindeyim,daha doğrusu düşüncelerindeyim.Uygulamama az kaldı.
Çabalamayan bir eş,bu dünyada en büyük imtihandır.Kibirli,burnu havada olan insanların ,yere düşüşü daha sert olacaktır ben buna inanıyorum.Eşiniz içinde aynı şeyi düşünmekteyim.
Aile olduğunun bile farkında değil eşin,sadece hayat kendi ailesinden ibaret.Bu kadar zaman görüşmemek onu akıllandırmamış.Dahada akıllanmaz.
Tek taraflı alkış olmadığı gibi,tek taraflı çabalamaylada yuva kurtarılmıyor.Seninle konuşmak istemesi,kendi vicdanını rahatlaması sadece.ne yazıkki adam gibi adam değil.bunu bir hakaret gibi algılamayın.aynısı benim başımdada var.
Doğru insan,elbet karşına çıkacaktır.Hayırlısı Allah'tan.
Mevlananın bir sözü vardır;
İnsanları tanımak için tüm gücünüzü verin, ama tüm sevginizi vermeyin;
Onları tanımaya başladıkça, verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız...
Bir tek üzüldüğün nokta bu olsun,verdiğin sevgiye acı.geçen ömrüne değil.
Sil baştan değil,kaldığı yerden hayata devam.
Herşey çok güzel olsun inşallah.Sağlıklı dirayetli olmaya çalış.
Çabalamayan bir eş,bu dünyada en büyük imtihandır.Kibirli,burnu havada olan insanların ,yere düşüşü daha sert olacaktır ben buna inanıyorum.Eşiniz içinde aynı şeyi düşünmekteyim.
Aile olduğunun bile farkında değil eşin,sadece hayat kendi ailesinden ibaret.Bu kadar zaman görüşmemek onu akıllandırmamış.Dahada akıllanmaz.
Tek taraflı alkış olmadığı gibi,tek taraflı çabalamaylada yuva kurtarılmıyor.Seninle konuşmak istemesi,kendi vicdanını rahatlaması sadece.ne yazıkki adam gibi adam değil.bunu bir hakaret gibi algılamayın.aynısı benim başımdada var.
Doğru insan,elbet karşına çıkacaktır.Hayırlısı Allah'tan.
Mevlananın bir sözü vardır;
İnsanları tanımak için tüm gücünüzü verin, ama tüm sevginizi vermeyin;
Onları tanımaya başladıkça, verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız...
Bir tek üzüldüğün nokta bu olsun,verdiğin sevgiye acı.geçen ömrüne değil.
Sil baştan değil,kaldığı yerden hayata devam.
Herşey çok güzel olsun inşallah.Sağlıklı dirayetli olmaya çalış.