özelden sizi taciz eden size sarkan üyeler oldumukaydirigubbakcemile3
Oldu
ben erkekler ne ister? diye sormuştum ablam
Erkelerin ne istediği belli değil mi ! +18
kazen,
-neler istedi hayattan ,ne oldu ,neleri buldu ?
- bir kadın ve erkek arasındaki en büyük uçurumu yaratan düşünce ve his nedir?
mantıkla yaşanan aşk bile neden yetemez bazı ilişkileri kurtarabilmeye sizce?
- Ne istediysem inan o oldu, bu yüzden çok şükrediyorum
- Kadın duygu ister, erkek ten ister
- İlişkilerde mantık aramak zaten doğru değil ki ! Adam kadının ağzını burnunu kırıyor, kadın ez beni diyor hala ben bu adama ölürüm diyor burada mantık nerede ? Ama kadın çok aşık mantık hani ?
nekadar para teklif etseler kk yi satarsiniz ?
polis sizi hic bikac günlügüne misafir ettimi ?
en cok hangi yalani kullanirsiniz ?
- KK'nın değeri 4-6 Milyon $ arasında
- Geçen ay Amerika'da tutuklandım en tazesi o
- Hiç yalan söylemem ki
çoook aşık oldunn ama çoook beklemedigin anda ilişki bitti çok üzgünsün yıkıldın
o an
yalnız kalıp kafanı dinlemek mi
kalabalıga karısıp herseyi unutmaya calısmak mı
neden?
Önce yalnızlık, az kafa dinlemek bunun keyfini çıkarmak sonra ver elini yeni limanlar...
kardeşinizle en az siyah ve beyaz kadar farklı olduğunuzu düşünmekle,
insanlara kırılıp yada korkup yada herneyse doğaya sarıldığınızı düşünmekle yanılıyor muyum?
çok yanıldığınızı belirterek aşk eski çağlarda kaldı dedirten düşünceyi merak ediyorum
- Doğa teziniz doğru....
- Bir dönem benim gibileri müzelerden çıkartıp piyasaya sürüyorlar sanıyordum...
özel olan yanlızca arkadaş olanların görebildiği albümlere arkadaş olmadığınız halde bakıp bakamadığınızı da merak ediyorum
Evet baktım
ben o yüzden hep siliyorum.:jeyyar:
Sen sildiğini sanıyorsun...
Baba kazen'e sorayım bende bir soru.
Geleceğe baktın zaman oğlun açısından endişelendiğin konular oluyor mu?
Hayatını nasıl kurataracak, ona yetebilecek miyim vs. konularda umutsuzluğa düşüyor musun hiç?
Tek endişem şu bugünleri düşünüp diyecek ki arkadaşlarına benim adi babam arabasını su ile yıkıyormuş biliyormusunuz ? Hepsi hadi canım filan diyecek zira onlara şaka gibi gelecek bu konu... Buradan mesajımı anlamışsınızdır...
Neden KK da EK değil? (Erkekler kulübü yani)
Bir insan neden bu kadar kadınla uğraşmayı meslek edinir anlamam. Bazen bir kadın olarak bile yaşananlara, söylenenlere tahammül edemiyorum. Erkek olsam çeker vururdum herhalde...
EK da vardı ama tutmadı : ) Mesleğim bu değil ki bu site benim için hobi sinirlenip sinirlerimi boşalttığım özel bir terapi odası gibi düşünün.