- Konu Sahibi BenmasMavi
:dilcikar:
ben sana 3 güzel smiley yoladm.sen bana bunu mu yolladn benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikar:
ben sana 3 güzel smiley yoladm.sen bana bunu mu yolladn benneyaptımki
:roflol: pardon sekerrriiimm
kafama vurunca sirani aldim diye öyle yaptin sandiydimmm
opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
buyur smileylerinn kaydirigubbakcemile5
zhebani Nikoncan gibi sende costun haaaa :roflol:
nerden buldun bu kadar soruyu yaa![]()
eski yavukluma benziyorsun kazeeen(
eskı yavuklusuna benzıyormusun patron bu tarz ve daha cok geyık ıcerıklı etıketler hakkındakı hıslerınız???
Bu yazıyı ilk kez gördüm ve çok hoşuma gitti hemen notlarım arasına aldım ve şahsi fikrim 1-2 üzerinde oynama yapılırsa daha da başarılı olacaktır. Yazı sahibine saygısılık olsada kusura bakmasın. Gelelim sorunuza kim hayal kurmaz ki ? Yalnız benim hayallerim yapacaklarım üzerine yani sadee hayallerde kalmıyor düşüncelerim. Aldığım arazinin şurasına şunu kuralım buraya bunu kuralım 10 tane inek şurada dursun 50 tavuk için buraya kümes yapalım. Hayal böyle sonrasında bu gerçeğe dönüşür zaten. Bu sebeple buna hayal denir mi bilmem ama öncesinde hayalini kurduğumdan bence hayal...
:kedi:Nikoncan az sus da motorun soğusun len,akannehir
Adamı şaşkına çeviricenkaydirigubbakcemile
bu etiketi yazanı çok merak ediyorum çok beğendimkaydirigubbakcemile3etketlerte koptum ya kazenınmı var derdın var yazmışlarrrrrrsositososito
niko gece sahuramı kaktın soru hazırlama ıcın:jeyyar:
ay kazen gelmiş haberimiz olmamışşşş
kolay gelsin kazennnnnnnn a.s.
bi soruda bende daha once sordum ama dayanmadımmmm:uhm:
kadınlarla başa çıkmak zor neden kk acıpta bizleri başına dert aldınnnnsempatiksalakcinni
Kızlar ,kazene göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ediyorum konu sahibi olarak a.s.
Kazenle görüştüm konunun kapanmasını uygun gördük.
Cevaplayamadığı soruları akşam gelince cevaplayacağını belirtti kendisi.
Lütfen you_know un konusundan devam edelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13509217#post13509217
Patron amerikada tutuklanmışsınız ya ne yaptınızda sizi tutukladılar sempatiksalakcinni amerikan polisine kafamı tuttunuz yoksa sırnaşık şey bilmiyorumkismile
Sigara yüzünden...
İçilmeyen yerde içtiniz tabi ...![]()
Öyle tahmin ettim günde na kadar cigara içiyorsunuz ..
yüz hatlarını beğenerek yüzüne bakmaya doyamadığın bi ünlü var mı ? boshayallersmile
Hayata karşı bir maske taktıgını düşünüyor musun?:1ninca:
Belkide en mutlu günündü o gün hiç bir zaman o günü onutmayacaktın.. fakat öyle bir şey oldu ki en yakının yada en çok sevdiğin insan o özel günü berbat etti ve unutulmayacak gün kısmı güzellikle deilde kötü gün olarak tarihe yazıldı hafızanda..
ne yaparsın ? ne düşünürsün ? affetsende eskisi gibi mi olur herşey.
KK ve başka forumlar ; ayrıca netteki face gibi sosyal ağlar konusunda düşüncen ?
Arkaşlıklarınızın sanal ortamdan olması normal arkadaş çevrene etki ediyor mu? Olumlu ya da olumsuz.
lakabın var mı?
seni tam 12 den vuran bi şarkı oldu mu?
yıllardır hiç değişmeyen hep seni ifade eden bi şarkıyı söyle amaşutarafagitti
Patron misal şikayet edildiniz sizde banlanırmısınız varmı böyle bişey yoksa dokunulmazlılık hakkınızımı kullanırsınız patron olarak bana bişey olmaz mı dersiniz merak etttim sadece sempatiksalakcinni![]()
Beni ben yapan en önemli özelliğim.................................
Boşlukları doldurmanız rica olunurkaydirigubbakcemile3
hiç hoşlanmadığın bir ses
kapı gıcırtısı,su sesi
içiden geçen cümle ___________ ne olurdu
Süperman*in zayıf noktası kriptonit.senin ki ne?
Çok sevdiğin arkadaşının sevgilisi olupta arkadaşından ayrıldıktan sonra sana aşık olan oldu mu?
Olsaydı cevabın ne olurdu?:hulya:
gecenin bi yarısı bi arkadaşın arasa ve acil yanıma gel dese gittiğinde de canı sıkıldığı için çağırdığını sölese naparsın
Bende bir soru sorayım şimdi iki kişi var birisi deli gibi aşık olduğunuz sevgiliniz diğeride bu hayatta sahip olabileceğiniz tek dostunuz bunlar aynı anda bir trafik kazası geçiriyorlar ve aynı anda ameliyata alınıyorlar ikiside ayni şehirde fakat birbirinden çok uzak iki hastanede yatıyorlar sizden başkada o şehirde tanıdıkları kimse yok.Acil kana ihtiyaçları var ve aranan kan bulunamıyor.Bu arada ikisininde kan grubu sizinle aynı ve eğer gerekli kan bulunmazsa birisi ölücek hangisini kurtarmaya giderdiniz ve neden?