5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

kazen abi selam kolay gelsin ...
bu kadar soruya cevap vermek bi hayli zor olmalı ..hepsi hepsi neysede sizce kıyamet ne zaman kopacak diye sorulmuş ...ilahi kızlar ya..

Koleksiyonun varmı?hiç gösterdin mi birilerine?iyi düşünn

al bakalım soru....

Yusufcuk böceğine ters yuzmeyi öğreten adam...

merhabalar,
geçmiş sayfaları pek takip edemedim, aynı soruyla daha önce de karşılaştınız mı bilmiyorum ama yanıtlarsanız sevinirim.
mesleki yaşamınızda hedeflediğiniz yerde misiniz?cevabınız "evet" ise bu noktaya ulaşmak için zikzaklar çizmek zorunda kaldınızmı? farklı alanlarda, hiç istemediğiniz konularda çalıştığınız durumlar oldu mu?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Hedeflerime ulaştım ve noktayı koydum yeni bir kulvara geçtim son 2,5 senedir.

Evet hiç istemediğim konularda çalışma durumum oldu ve daha öncede cevap vermiştim sevmiyorsanız bu işi yapmayın. Yıpranırsınız diye....

Kaç dil biliyorsunuz ?gamyoncuiremsu

Dünya'nın her yerinde kendimi ifade ettim. Kaç dil bildiğimi bilmiyorum ama en son bir ay önce Boston'da beni İspanyol sanıp konuşmaya çalışmışlardı gerisini siz düşünün. 2 dilim çok iyi gerisi tırt ama ne yapar ne eder derdimi anlatırım.

Diğer insanlara göre daha iyi yaptığınız şeyler var mı? :delphin:

Mutlaka var, bunun kıyası çok zor ama...

Taktir edilmek istediğiniz özelliğiniz nedir acaba kazen ?:1rolleyes:

Çok efendi, beyefendi denmesini isterdim :)

Forumun en can alıcı bölümü sizce neresi ? :delphin:

Tüp bebek bölümü

bu soru o zaman size
bir aşkta zaten canını veremiyosan o aşk aşk olurmu?
ilk can verilmeli değilmi bütün aşklarda
canın değeri nedirki
o canı verebilecek aşkı yakalamak zaten bir cana değmezmi
bu sadece insan aşkı olarakta algılanmasın başka aşklarda olabilir

Aşk için can verenin aklına şaşarım.... Yok annem öyle aşklar, ferhat filan orta çağda kaldı...

"Kırdığımız üyelerden özür dileriz" diyen Kazen'e soruyorum...
Gerçekten kırdığını düşündüğün ve bunun için üzüldüğün bir üye var mı abi ?

Hiç bir kararımdan pişman değilim, bu açıdan bir pişmanlıkta yaşamadım.

tehlikeli sporlar yapan biri olarak veya normal hayatta hiç ölümle burun buruna geldiniz mi :1rolleyes:
"tamam buraya kadarmış" diye düşündüğünüz bir anınız oldu mu :emir_bebek:

Olmaz mı ? Bir çok kez hemde...

kazen.. bir erkek, yanında güzel bi eşi veya sevdiği olduğu halde neden dışarda başka bir kadına bakar ? :1ninca:

Bu hayvansal bir içgüdü, doyumsuzluk kısacası hayvalık buna yapacak birşey yok ki...

bu sözünü hiç duymadım daha çok "gidene kal demedik" sözünü duymuştum :1rolleyes:

Kazen abi hiç istemeyerek de olsa banladığınız üye oldu mu? isim rica etsek

Hayır herkesin hakkını vere vere banladım... Hiçte pişman değilim belki detay bilmeden banlamış olabilirim ama elden birşey gelmez... Ama banlananlara sorun hepsi haksız yere banlandığını iddia eder.

Kazen abi,
,hayatında polyannaya kızdığın/küfrettiğin oldu mu?
:hulya:

Etmem mi.... Zaten argo seven bir mizacım var...

Kazen abi
KKda ablalarımıza verilen "onur üyesi" rütbesi çok hoşuma gidiyor(kimbilir yıllar sonra bana da nasip olur :1rolleyes:)
bu fikir kimsen çıktı acaba?

Güzel insanları görünce aklıma gelen bir fikirdi bu....

Kendinizi eleştirmeniz gerekirse hangi huylarınızı eleştirirsiniz ?

Mükemmelliyetçilik mi ne (böylemi yazılıyordu bu) birde son dönemde duyduğum bir huyum her şeyi eleştiriyormuşum sürekli bir negatif yorum içindeymişim çok sık duymaya başladım bunuda.

Herhangibir hastalığınız var mı ?

Yok Allaha şükür...

Hayatının çoğunu Kadınlar Kulubünde geçiren üyeler hakkında ne düşünüyorsunuz onlara ne gözle bakıyorsunuz? Onlara düşündüğünüz sıfat nedir?

Sıkı soru, kaytarmadan cevap:))

Güzel soru ama üyelerin hayatlarını KK'da geçirdiğini inanmıyorum. KK belki onların misafiri oluyordur...

bu kulubu kapatma gibi bi dusunceniz varmi

hayır yok ama dönem dönem aklıma gelmedi değil...

- İki bayanın sözlü birbirine hakaret etmesi kavga gürültü iki erkeğe ne kadar yakışıyorsa iki bayana bir oa kadar yakışmaz bir anda soğurum, hatta çok soğurum o kadından,

- Kıskanç davranması ama beni değil Hatice'de şu ayakkabı var bende neden yok, Hatice'nin saçları çok kötü olmuş gibi (aslında Hatice'nin saçları çok güzel ama malum durum)

- Yeni tanıştığı veya yeni girdiği ortamda kendini ispat edeceğim diye ileri geri konuşması hatta bilmediği konularda sanki 40 yıllık uzaman gibi yorumlar yapması

- Kötü kıyafet seçimi, (bu erkek içinde geçerlidir) Kadınım beni giydirmelidir ! Tutup belimi çekecek hali yok ama yakışanı, renk uyumunu fikirlerini benle paylaşmalı. Giyindiğimde omuzları yakasını düzeltmeli.

- Kendine bakmaması, (bu erkek içinde geçerlidir) kilo, makyaj vb.

- Flört döneminde birçok ortak payda varken evlendikten sonra bu ortak paydalardan uzaklaşılması.

* kampmı delimisin adam, ne kampı yaşın kaç oldu ölüp kalacan oralarda
* ay bu gecede mi saçlarım kurumuyor inan, cuma olur mu ? (eben)
uzayıp gider bu liste...

Devamı gelecek....

Müsadenizle millet:roflol::roflol:

Ceyar ben çok söylüyorum sana "yaşının adamı ol , tansiyon, şeker, kalp var, ekşın yaramaz sana diye, alınmıyon deymisempatiksalakcinni

şu ziyaretçi msjları neden kaldırıldı
tekrar gelse olmaz mı çünkü özel msj attık mı kutular dolu oluyo
msj elimizde patlıyo
bide sohbet odası bidaha olmıcak mı kk da

Kardeşinizle ilişkiniz nasıldır?Ortak zevkleriniz var mı?

Çok iyiir ilişkilerimiz, ortak zevlerimiz çok fazla, yani onun hobileri ve benimkiler bir dönem farklıydı şimdi ortaklaştı ...

Koleksiyonun varmı?hiç gösterdin mi birilerine?iyi düşünn

al bakalım soru....

Yusufcuk böceğine ters yuzmeyi öğreten adam...

Koleksiyon yapıyorum, görmesi gerekenler görüyor. Pul koleksiyonum malesef yok !

kazen abi tekrardan merhaba

kulüpten haksızlıga ugrayarak silindigini düşündügünz bir üye varmı...
sevgiler..

merhaba kazen bey, öncelikle böyle bir site kurduğunuz için teşekkür ediyorum size...ilk sorum sitenin ilk üyesi kim acaba , ve eşinizde üyemi bu siteye..teşekkürler şimdiden...

Müsadenizle millet:roflol::roflol:

Ceyar ben çok söylüyorum sana "yaşının adamı ol , tansiyon, şeker, kalp var, ekşın yaramaz sana diye, alınmıyon deymisempatiksalakcinni

Alınmıyorumda şu sitede seni hakkınla bir banlasam öyle rahatlıyacağım ki hep ucundan dönüyorsun hep ama... Bu arada senin yaşını küçülteyim mi profilinden site yaş ortalamasını çok yükseltiyorsun. Bu sebeple sadece antiage reklamı alabiliyoruz, birde kırışıklık kremi...

şu ziyaretçi msjları neden kaldırıldı
tekrar gelse olmaz mı çünkü özel msj attık mı kutular dolu oluyo
msj elimizde patlıyo
bide sohbet odası bidaha olmıcak mı kk da

Sohbet olmayacak, ziyaretçi mesajlarını amacı dışında kullanıldığı için kaldırıldı ve geri gelmeyecek 2 konuda ...

kazen abi tekrardan merhaba

kulüpten haksızlıga ugrayarak silindigini düşündügünz bir üye varmı...
sevgiler..

hiç sanmıyorum bırakın haksızlığı silmekte geç kaldığım üyeler bile olabilir....

merhaba kazen bey, öncelikle böyle bir site kurduğunuz için teşekkür ediyorum size...ilk sorum sitenin ilk üyesi kim acaba , ve eşinizde üyemi bu siteye..teşekkürler şimdiden...

sistemi Curly kurduğu için hep ilk üye odur....

etiketçiler gelmişboshayallersmile etıketleri kımın yazdıgını biliyormusunuz yada tespit edebiliyormusunuz??bilmiyorumkismile sacmamı oldu bılmıyom ama merak edıyorumbilmiyorumkismile

Alınmıyorumda şu sitede seni hakkınla bir banlasam öyle rahatlıyacağım ki hep ucundan dönüyorsun hep ama... Bu arada senin yaşını küçülteyim mi profilinden site yaş ortalamasını çok yükseltiyorsun. Bu sebeple sadece antiage reklamı alabiliyoruz, birde kırışıklık kremi...
..

eheheheuhsempatiksalakcinni, mümkünse 18 yaşımda olayım Ceyarzemuszemus

Hem benim sayemde reklam alıyon, yat kalk şükret (payımı isterim) sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

Emir kaç yaşında oldu allasen 6 oldu dimi.Çocuğuda kendine benzetmeyesineyvahedigeldismile

etiketçiler gelmişboshayallersmile etıketleri kımın yazdıgını biliyormusunuz yada tespit edebiliyormusunuz??bilmiyorumkismile sacmamı oldu bılmıyom ama merak edıyorumbilmiyorumkismile

Bilmem sizce görebiliyormuyuz ?

Back