5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

Kadının beklediği ilgi alakaya karşı, duygusuz ve ruhsuz oluşunu hiç bir gayret göstermeden sürekli "Benim yapım değil" diyerek geçiştirmeye çalışan bi eş nasıl kurtarılır kazen ?
hiç ümit yok mu böylelerinden ? delikafadulden

bu anlamda nasıl bir yol katedilmeli? sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
cilt bakımı yaptırıyor musun, yada yapıyor musun..
bu hususta nelere dikkat edersin... ve hangi ürünleri kullanırsın mesela? :jeyyar:

kazen bey oğlunuzun tüp bebekle olduğunu yazmışsınız, allahım torunlarınızın torunun görmeyi nasip etsin işallah .sorum burada tüp bebek deneyip negatif alan bayanlar için ne düşünüyorsunuz ,elinizden gelse ne yaparsınız yada ne söylersiniz.bide tüp bebek çekilişi yapmıştınız yine düşünüyormusunuz?

Çekiliş olmayacak bundan sonra bildiğim kadarı ile ama gene de hiç billi olmaz. Bu konuda uzun uzun yazarım aslında ama ne yazsam bir kulaktan girip giğerinden çıkıyor...

aklıma gelmişken sorayım bi ara bizim yaptığımız elişlerini satabileceğimizi söylemiştiniz niye vazgeçtiniz.bide hamile kıyafetleri ile ilgili planınız vardı ona ne oldu?

Aslında mağaza açıldı da ne gelişme var tam bilmiyorum ürünleri orada değerlendirecektim sanırım bahara doğru başlarlar. Mağaza açıldı ama.

en çok görmek istediğiniz yer peki?

Cunda ki haftaya gideceğim başka da yer kalmıyor : )

sitenin tam kuruluş tarihini hatırlıyormusunuz?

14 Kasım 2001

Kadının beklediği ilgi alakaya karşı, duygusuz ve ruhsuz oluşunu hiç bir gayret göstermeden sürekli "Benim yapım değil" diyerek geçiştirmeye çalışan bi eş nasıl kurtarılır kazen ?
hiç ümit yok mu böylelerinden ? delikafadulden

bu anlamda nasıl bir yol katedilmeli? sengözlerimebaksanab

Pinokyo'yu yapan Geppetto değilim ki her odunu adam edeyim... (tekrar oldu ama cevap bu)

cilt bakımı yaptırıyor musun, yada yapıyor musun..
bu hususta nelere dikkat edersin... ve hangi ürünleri kullanırsın mesela? :jeyyar:

Evet yaptırıyorum, dermalogica ürün grubunu kullanıyorum.

Eski sevgilin sana dese ki ''Gel darmadumana bir teselli ver dağılan parçaları birleştir hastalandı kalbimi iyileştir'' ne yaparsın
kaydirigubbakcemile3

Will Smith*in yedi yaşam filmini izledin mi?
eğer 7 kişinin yaşamlarını yinelemek gibi bir şansın olsa,kendi yaşamından vazgeçer miydin?

daha önce sorulduysa özür...hangi parfümü kullanıyorsun?

10 yıldır ISSEMIYAKE kullanıyorum...

Eski sevgilin sana dese ki ''Gel darma dumana bir teselli ver dağılan parçaları birleştir hastalandı kalbimi iyileştir'' ne yaparsın
kaydirigubbakcemile3

Onun kalbini söker alır köpeklere veririm : ) Kendimden korktum bu nasıl bir sinirdir yahu : )

Will Smith*in yedi yaşam filmini izledin mi?
eğer 7 kişinin yaşamlarını yinelemek gibi bir şansın olsa,kendi yaşamından vazgeçer miydin?

Malesef izlemedim oysa bu adamı takip ediyorum ...

3-5 latin bi aaya gelip konuşmşlar.içlerinden biri
''mendacem,memorem esse opertere''demiş
yani...
bir yalancının iyi bir hafızası olmalıdır
en son hangi yalanını kendin unuttun?

10 yıldır ISSEMIYAKE kullanıyorum...

Onun kalbini söker alır köpeklere veririm : ) Kendimden korktum bu nasıl bir sinirdir yahu : )

Malesef izlemedim oysa bu adamı takip ediyorum ...

kalbini söker köpeklre verirsin ha delikafadulden süper :lepi: tek sinirli ben değilmişim
7 yaşam filmini mutlaka izle.gerçekten mükemmel yerimseniben

bulmaca,
bir yetenek gösterisidir ya da eksikliği örtme çabasıdır
sen bulmaca sever misin peki?
kıl olduğn soru tipi nedir bulmacalarda

Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim...!

sence bu yazdıklarım ne kadar doğru?
böyle insanlardan nasl kurtulursun?

siteyi kuraraken bu kadar kapsamlı br site olacağını düşünmüş müydünüz?

bir de, sitenin daha kullanışlı bir hale getirilmesiyle ilgili düşünceleriniz var mı? sayfa görüntülerinde iki mesaj arasında hareketli reklamlar, boşluklar vs olması, sayfanın onda birini okuduğumuz halde onda dokuzunun boşluktan ibaret olması söz konusu oluyor. yorucu bir sayfa düzeni var.

çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
Back