- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ilk örneği ben:)
merhabalar,
geçmiş sayfaları pek takip edemedim, aynı soruyla daha önce de karşılaştınız mı bilmiyorum ama yanıtlarsanız sevinirim.
mesleki yaşamınızda hedeflediğiniz yerde misiniz?cevabınız "evet" ise bu noktaya ulaşmak için zikzaklar çizmek zorunda kaldınızmı? farklı alanlarda, hiç istemediğiniz konularda çalıştığınız durumlar oldu mu?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim:)
Kaç dil biliyorsunuz ?gamyoncuiremsu
Diğer insanlara göre daha iyi yaptığınız şeyler var mı?
Taktir edilmek istediğiniz özelliğiniz nedir acaba kazen ?:1rolleyes:
Forumun en can alıcı bölümü sizce neresi ?
bu soru o zaman size
bir aşkta zaten canını veremiyosan o aşk aşk olurmu?
ilk can verilmeli değilmi bütün aşklarda
canın değeri nedirki
o canı verebilecek aşkı yakalamak zaten bir cana değmezmi
bu sadece insan aşkı olarakta algılanmasın başka aşklarda olabilir
"Kırdığımız üyelerden özür dileriz" diyen Kazen'e soruyorum...
Gerçekten kırdığını düşündüğün ve bunun için üzüldüğün bir üye var mı abi ?
tehlikeli sporlar yapan biri olarak veya normal hayatta hiç ölümle burun buruna geldiniz mi :1rolleyes:
"tamam buraya kadarmış" diye düşündüğünüz bir anınız oldu mu
kazen.. bir erkek, yanında güzel bi eşi veya sevdiği olduğu halde neden dışarda başka bir kadına bakar ? :1ninca:
bu sözünü hiç duymadım daha çok "gidene kal demedik" sözünü duymuştum :1rolleyes:
Kazen abi hiç istemeyerek de olsa banladığınız üye oldu mu? isim rica etsek
Kazen abi,
,hayatında polyannaya kızdığın/küfrettiğin oldu mu?:hulya:
Kazen abi
KKda ablalarımıza verilen "onur üyesi" rütbesi çok hoşuma gidiyor(kimbilir yıllar sonra bana da nasip olur :1rolleyes:)
bu fikir kimsen çıktı acaba?
Kendinizi eleştirmeniz gerekirse hangi huylarınızı eleştirirsiniz ?
Herhangibir hastalığınız var mı ?
Hayatının çoğunu Kadınlar Kulubünde geçiren üyeler hakkında ne düşünüyorsunuz onlara ne gözle bakıyorsunuz? Onlara düşündüğünüz sıfat nedir?
Sıkı soru, kaytarmadan cevap:))
bu kulubu kapatma gibi bi dusunceniz varmi
kazen abi selam kolay gelsin ...
bu kadar soruya cevap vermek bi hayli zor olmalı ..hepsi hepsi neysede sizce kıyamet ne zaman kopacak diye sorulmuş ...ilahi kızlar ya..
- İki bayanın sözlü birbirine hakaret etmesi kavga gürültü iki erkeğe ne kadar yakışıyorsa iki bayana bir oa kadar yakışmaz bir anda soğurum, hatta çok soğurum o kadından,
- Kıskanç davranması ama beni değil Hatice'de şu ayakkabı var bende neden yok, Hatice'nin saçları çok kötü olmuş gibi (aslında Hatice'nin saçları çok güzel ama malum durum)
- Yeni tanıştığı veya yeni girdiği ortamda kendini ispat edeceğim diye ileri geri konuşması hatta bilmediği konularda sanki 40 yıllık uzaman gibi yorumlar yapması
- Kötü kıyafet seçimi, (bu erkek içinde geçerlidir) Kadınım beni giydirmelidir ! Tutup belimi çekecek hali yok ama yakışanı, renk uyumunu fikirlerini benle paylaşmalı. Giyindiğimde omuzları yakasını düzeltmeli.
- Kendine bakmaması, (bu erkek içinde geçerlidir) kilo, makyaj vb.
- Flört döneminde birçok ortak payda varken evlendikten sonra bu ortak paydalardan uzaklaşılması.
* kampmı delimisin adam, ne kampı yaşın kaç oldu ölüp kalacan oralarda
* ay bu gecede mi saçlarım kurumuyor inan, cuma olur mu ? (eben)
uzayıp gider bu liste...
Devamı gelecek....
Kardeşinizle ilişkiniz nasıldır?Ortak zevkleriniz var mı?
Koleksiyonun varmı?hiç gösterdin mi birilerine?iyi düşünn
al bakalım soru....
Yusufcuk böceğine ters yuzmeyi öğreten adam...
Müsadenizle millet:roflol::roflol:
Ceyar ben çok söylüyorum sana "yaşının adamı ol , tansiyon, şeker, kalp var, ekşın yaramaz sana diye, alınmıyon deymisempatiksalakcinni
şu ziyaretçi msjları neden kaldırıldı
tekrar gelse olmaz mı çünkü özel msj attık mı kutular dolu oluyo
msj elimizde patlıyo
bide sohbet odası bidaha olmıcak mı kk da
kazen abi tekrardan merhaba
kulüpten haksızlıga ugrayarak silindigini düşündügünz bir üye varmı...
sevgiler..
merhaba kazen bey, öncelikle böyle bir site kurduğunuz için teşekkür ediyorum size...ilk sorum sitenin ilk üyesi kim acaba , ve eşinizde üyemi bu siteye..teşekkürler şimdiden...
din içerekli bir bölüm acsakbilmiyorumkismileacsanız yanizemuszemus
Çok büyük konuştum başıma o yüzden bu geldi dediğiniz bir olay oldu mu ?
Alınmıyorumda şu sitede seni hakkınla bir banlasam öyle rahatlıyacağım ki hep ucundan dönüyorsun hep ama... Bu arada senin yaşını küçülteyim mi profilinden site yaş ortalamasını çok yükseltiyorsun. Bu sebeple sadece antiage reklamı alabiliyoruz, birde kırışıklık kremi...
..
etiketçiler gelmişboshayallersmile etıketleri kımın yazdıgını biliyormusunuz yada tespit edebiliyormusunuz??bilmiyorumkismile sacmamı oldu bılmıyom ama merak edıyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?