5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

Bir erkeğe göre, bayanları gözden düşüren sebepler nelerdir? ( her açıdan olabilir)
Hepimize faydalı olabilecek uzun bir cevap bekliyorum :lepi:

- İki bayanın sözlü birbirine hakaret etmesi kavga gürültü iki erkeğe ne kadar yakışıyorsa iki bayana bir oa kadar yakışmaz bir anda soğurum, hatta çok soğurum o kadından,

- Kıskanç davranması ama beni değil Hatice'de şu ayakkabı var bende neden yok, Hatice'nin saçları çok kötü olmuş gibi (aslında Hatice'nin saçları çok güzel ama malum durum)

- Yeni tanıştığı veya yeni girdiği ortamda kendini ispat edeceğim diye ileri geri konuşması hatta bilmediği konularda sanki 40 yıllık uzaman gibi yorumlar yapması

- Kötü kıyafet seçimi, (bu erkek içinde geçerlidir) Kadınım beni giydirmelidir ! Tutup belimi çekecek hali yok ama yakışanı, renk uyumunu fikirlerini benle paylaşmalı. Giyindiğimde omuzları yakasını düzeltmeli.

- Kendine bakmaması, (bu erkek içinde geçerlidir) kilo, makyaj vb.

- Flört döneminde birçok ortak payda varken evlendikten sonra bu ortak paydalardan uzaklaşılması.

* kampmı delimisin adam, ne kampı yaşın kaç oldu ölüp kalacan oralarda
* ay bu gecede mi saçlarım kurumuyor inan, cuma olur mu ? (eben)
uzayıp gider bu liste...

Devamı gelecek....

Erkekler neden seni üzmemek için söylemedim yada yanlış anlamanı istemediğim için böyle yaptım derler Nedir bunu söylemelerinin altında ki gerekçe kaybetme korkusu mu?Yaksa gerçekten de yanlış anlaşılmak mı? Sorum genel ama bir erkek olarak cevap almak istedim.

aa bende bişi sorcam..
neden tamamı kadınlara yönelik bi sitede..
üye olurken cinsiyet tercihi yapılmamız istenio..
yani erkek ve bayan kutucukları varda ..
onu çok merak ediorum...

- İki bayanın sözlü birbirine hakaret etmesi kavga gürültü iki erkeğe ne kadar yakışıyorsa iki bayana bir oa kadar yakışmaz bir anda soğurum, hatta çok soğurum o kadından,

- Kıskanç davranması ama beni değil Hatice'de şu ayakkabı var bende neden yok, Hatice'nin saçları çok kötü olmuş gibi (aslında Hatice'nin saçları çok güzel ama malum durum)

- Yeni tanıştığı veya yeni girdiği ortamda kendini ispat edeceğim diye ileri geri konuşması hatta bilmediği konularda sanki 40 yıllık uzaman gibi yorumlar yapması

- Kötü kıyafet seçimi, (bu erkek içinde geçerlidir) Kadınım beni giydirmelidir ! Tutup belimi çekecek hali yok ama yakışanı, renk uyumunu fikirlerini benle paylaşmalı. Giyindiğimde omuzları yakasını düzeltmeli.

- Kendine bakmaması, (bu erkek içinde geçerlidir) kilo, makyaj vb.

- Flört döneminde birçok ortak payda varken evlendikten sonra bu ortak paydalardan uzaklaşılması.

* kampmı delimisin adam, ne kampı yaşın kaç oldu ölüp kalacan oralarda
* ay bu gecede mi saçlarım kurumuyor inan, cuma olur mu ? (eben)
uzayıp gider bu liste...

Devamı gelecek....
çok haklısın Kazen abi katılmamak elde değil vereliniortak
ama son madde kopardı beni :roflol::roflol::roflol: "başım ağrıyor"un başka versiyonu sanırım. kıyamam ama ya mazereti iyiymiş :delphin:

Erkekler neden seni üzmemek için söylemedim yada yanlış anlamanı istemediğim için böyle yaptım derler Nedir bunu söylemelerinin altında ki gerekçe kaybetme korkusu mu?Yaksa gerçekten de yanlış anlaşılmak mı? Sorum genel ama bir erkek olarak cevap almak istedim.

ne olur kızmayın buna bende bir açılım getirebilirmiyim
gözlem deneyim neyse
erkekler bunu diyosa türkçesi şu en azından ben öyle hissediyorum
senin çenenden korktum başımın etini yersin sürekli hatırlatırsın
bunu ben yaptım yada duydum ama sen duymasan görmesen daha süper olurdu
şimdi duydun artık iş işten geçti şimdi şu laf demetinden sana iyi geleni seç buyur
dahada konuşma artık

çocukken en sevdiğiniz oyun? gamyoncuiremsu

Misket : ) Deniz mi dağ mı sorardık tabi bizim orada bir taraf dağdı bir taraf deniz...
Başaltı ve baş diye terimler vardı. Teee ne günlerdi

Kılıf olayı bu ama ben bunlarıda açıklarsam tüm kapılarımızı kapamış tüm savunmamızı kaybetmiş oluyoruz. Sıkıştırmasanız bizi bu kadar : ))) Kılıf diyeyimde sen anla gerisini....

aa bende bişi sorcam..
neden tamamı kadınlara yönelik bi sitede..
üye olurken cinsiyet tercihi yapılmamız istenio..
yani erkek ve bayan kutucukları varda ..
onu çok merak ediorum...

Kadınlar Kulübü, Unisex bir Kulup değil ki... sadece kadınlara ait...

çok haklısın Kazen abi katılmamak elde değil vereliniortak
ama son madde kopardı beni :roflol::roflol::roflol: "başım ağrıyor"un başka versiyonu sanırım. kıyamam ama ya mazereti iyiymiş :delphin:

niko la çok güzel bahaneymiş koptum ben de

valla benimki o gece saçı dibinden keser sanırsam:roflol:

sonra her gece sıra ile birbirimizi çiştili yerlerinden keserik:roflol:

"aslında ben sana layık değilim" sözünü hiç kullandınız mı kaydirigubbakcemile3

Asla ! Ne kadar kötü bir kelime grubu. Kimse layık veya layık değil kelimesini kullanamaz. Bunun ölçüsü yoktur ki ?

o uzun saça geçerli kısa saçlı ne diyecek iki kere kafasını sallasa kurur

Sizde mazeret çok ya saçınız kurumaz, ya başınız...

neyse yorum yapmıyacağım.....

Kızlar neye koptunuz ki ? Kopacak bir durum yok ki ? Evrimleştiniz siz eskiden başınız ağrıyordu ama eskiden yeni mazeretler var rahat olun kendiniz bile kendinize inanamyacaksınız....

Neyse sıkı sorular bekliyorum ama nafile....

güya cevabı bulunamamış bin yıllık soru var ya (tecahül i arif yapılan)
kadınlar ne ister?
hatta rivayete göre freud:sadece bir sorunun cevabını bulamadım.kadınlar ne ister? demiş.
ben de size sormak istiyorum.
kazen erkekler ne ister?

Asla ! Ne kadar kötü bir kelime grubu. Kimse layık veya layık değil kelimesini kullanamaz. Bunun ölçüsü yoktur ki ?

Sizde mazeret çok ya saçınız kurumaz, ya başınız...

neyse yorum yapmıyacağım.....

sadece kaçan kadınlarmı adları çıkmış dokuza inmez sekize
kaçan erkek yokmu onlar daha kesin kıvırtmadan
biz burada ne konular gördük karısı kovalayıp kocası kaçan akannehir

güya cevabı bulunamamış bin yıllık soru var ya (tecahül i arif yapılan)
kadınlar ne ister?
hatta rivayete göre freud:sadece bir sorunun cevabını bulamadım.kadınlar ne ister? demiş.
ben de size sormak istiyorum.
kazen erkekler ne ister?

Kadınlar herşeyi istiyor abla, benim gördüğüm bu inan herşeyi istiyorlar. Bir canımız kaldı onu da isteyen olmadı değil...

merhabalar,
geçmiş sayfaları pek takip edemedim, aynı soruyla daha önce de karşılaştınız mı bilmiyorum ama yanıtlarsanız sevinirim.
mesleki yaşamınızda hedeflediğiniz yerde misiniz?cevabınız "evet" ise bu noktaya ulaşmak için zikzaklar çizmek zorunda kaldınızmı? farklı alanlarda, hiç istemediğiniz konularda çalıştığınız durumlar oldu mu?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Back