- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi BenmasMavi
Diploma eline geçtiğinde mezunsun demektir... rahat ol
İçim rahatladı patron saol kaydirigubbakcemile3
Müneccim miyim ben dersn diye beklemiştim :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diploma eline geçtiğinde mezunsun demektir... rahat ol
İbneler hakkında yorum yapmak istemiyorum...
Bir erkeğe göre, bayanları gözden düşüren sebepler nelerdir? ( her açıdan olabilir)
Hepimize faydalı olabilecek uzun bir cevap bekliyorum :lepi:
çok haklısın Kazen abi katılmamak elde değil vereliniortak- İki bayanın sözlü birbirine hakaret etmesi kavga gürültü iki erkeğe ne kadar yakışıyorsa iki bayana bir oa kadar yakışmaz bir anda soğurum, hatta çok soğurum o kadından,
- Kıskanç davranması ama beni değil Hatice'de şu ayakkabı var bende neden yok, Hatice'nin saçları çok kötü olmuş gibi (aslında Hatice'nin saçları çok güzel ama malum durum)
- Yeni tanıştığı veya yeni girdiği ortamda kendini ispat edeceğim diye ileri geri konuşması hatta bilmediği konularda sanki 40 yıllık uzaman gibi yorumlar yapması
- Kötü kıyafet seçimi, (bu erkek içinde geçerlidir) Kadınım beni giydirmelidir ! Tutup belimi çekecek hali yok ama yakışanı, renk uyumunu fikirlerini benle paylaşmalı. Giyindiğimde omuzları yakasını düzeltmeli.
- Kendine bakmaması, (bu erkek içinde geçerlidir) kilo, makyaj vb.
- Flört döneminde birçok ortak payda varken evlendikten sonra bu ortak paydalardan uzaklaşılması.
* kampmı delimisin adam, ne kampı yaşın kaç oldu ölüp kalacan oralarda
* ay bu gecede mi saçlarım kurumuyor inan, cuma olur mu ? (eben)
uzayıp gider bu liste...
Devamı gelecek....
Erkekler neden seni üzmemek için söylemedim yada yanlış anlamanı istemediğim için böyle yaptım derler Nedir bunu söylemelerinin altında ki gerekçe kaybetme korkusu mu?Yaksa gerçekten de yanlış anlaşılmak mı? Sorum genel ama bir erkek olarak cevap almak istedim.
çocukken en sevdiğiniz oyun? gamyoncuiremsu
Erkekler neden seni üzmemek için söylemedim yada yanlış anlamanı istemediğim için böyle yaptım derler Nedir bunu söylemelerinin altında ki gerekçe kaybetme korkusu mu?Yaksa gerçekten de yanlış anlaşılmak mı? Sorum genel ama bir erkek olarak cevap almak istedim.
aa bende bişi sorcam..
neden tamamı kadınlara yönelik bi sitede..
üye olurken cinsiyet tercihi yapılmamız istenio..
yani erkek ve bayan kutucukları varda ..
onu çok merak ediorum...
çok haklısın Kazen abi katılmamak elde değil vereliniortak
ama son madde kopardı beni :roflol::roflol::roflol: "başım ağrıyor"un başka versiyonu sanırım. kıyamam ama ya mazereti iyiymiş![]()
çok haklısın Kazen abi katılmamak elde değil vereliniortak
ama son madde kopardı beni :roflol::roflol::roflol: "başım ağrıyor"un başka versiyonu sanırım. kıyamam ama ya mazereti iyiymiş![]()
"aslında ben sana layık değilim" sözünü hiç kullandınız mı kaydirigubbakcemile3
o uzun saça geçerli kısa saçlı ne diyecek iki kere kafasını sallasa kurur
Asla ! Ne kadar kötü bir kelime grubu. Kimse layık veya layık değil kelimesini kullanamaz. Bunun ölçüsü yoktur ki ?
Sizde mazeret çok ya saçınız kurumaz, ya başınız...
neyse yorum yapmıyacağım.....
güya cevabı bulunamamış bin yıllık soru var ya (tecahül i arif yapılan)
kadınlar ne ister?
hatta rivayete göre freud:sadece bir sorunun cevabını bulamadım.kadınlar ne ister? demiş.
ben de size sormak istiyorum.
kazen erkekler ne ister?