5. hafta kese ve yolk sac oluşumu yardımm kızlar

Son adet tarihim 28 mart benim de 1 gün var aramızda :) Salı günü dr gittim 5+ 4 çıktı, ben 26 günde adet oluyordum, belki fark bundandır. İnşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duyarsın
tesadüfe bak benim de 28 mart. yolk sak ve kese göründü ama embriyo henüz görülemedi. 25 mayısta tekrar bakılacak, kalp atışı başlar inşallah... çok endişeliyim. Allah hayırlısını versin tüm bekleyenlere...

süper bi hafta daha sabır, benim de dr gitmeme iki günüm kaldı, dokuz doğurdum :) dün biraz lekelenmem oldu, koyu sarı gibi, açık kahve gibi. bu sabah da çok az oldu ama ben telaş etmiyorum, kanama değil neticede, açık kırmızı ve sıvı olursa sıkıntı demişti dr daha önceki gebeliğimde

:) canıımm benim de yolk ve kese göründü 5 mayısta (5+4), perşembe günü de kalp atışlarını duymaya gideceğiz (6+6), hem hayırlısını versin hem de sabır versin

Çok iyi cnm çok sevindim ,bnmki de normal akıntımla karışık ;böyle sırf kahverengi akıntı değil yani.. Telaş etmiosan içim rahatladı vallahi:) Bugün de gidip beta hcg ölçtüriyim diorum ;kararsızım iyi çıkarsa umıtlenmiş olucam daha çok ..
Senin dr randevun Perşembe kaçta ?

sabah 8.30' da yazacağım inşallah ne oldu ne bitti :)

Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pedi dolduracak gibi değil.
Umidim kırıldı biraz , şimdi kahverengimsi akıntıya döndü.Doktorumu aradım akşam hastaneye vs gideyim mi dedim ,yok dedi ilaçlarınıza devam edin çok yoğun kanamanız olursa ve aşırı sancı-ağrı olursa hastaneye gidin acile dedi..
İlaçlarınıza devam edin de dedi ,progestan vs..
Bu sabah ta kahverengi lekelenmeye döndü . Bu iyi olabilir mi ? Progestan içiyorm hala hatta 3 tane içeceğim günde.
Bilmiyorum ne olacak ...

Kalp atışlarını duydun mu canım :)

Ben 6 Mayıs'ta 7,5 mm keseyi gordum. Sat 24 Mart ama 1 hafta gecikmeli geliyor, geç yumurtlamissin dedi. Cuma gunu pembe ve kahverengi lekelenmem oldu. 9 Mayıs ctesi gunu tekrar gittim, kesem 12,9 mm olmuş. Gayet guzel büyümüş bir sıkıntı yok dedi. Önlem Amaçlı Protestan başlattı. Dün çamur gibi lekelenmem oldu yine korktum tekrar doktora gittim. Kese 16 mm olmuş ve yolk sac oluşmuş. Haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. Heyecanla ve merakla başlıyorum.

kendinizi çok mu yordunuz, agır kaldırma falan oldu mu? Neden oldu acaba kanama

kendinizi çok mu yordunuz, agır kaldırma falan oldu mu? Neden oldu acaba kanama

Hiç öyle birsey de olmadı aslında, ztn masa başı çalışıorum.İlginç ama doktorum rapor falan da verelim dinlen demedi
Biraz baktım sitedeki forumlara benm gibi olanlar çoklukla düşük yapmış ,çok üzüldüm

Hayırlı olsun ,inşallah sağlıkla kucagına almak kısmet etsin canım :)
Bnm de azıcık kanamam oldu sonra kahveye döndü ama regl agrısına benzer agrım da oldu ,senin var mıydı ?İnşşallah hepimizinki sağlıklı sürsün :)

Âmin inşallah canım :)
Doktorum her gebeliğin basında olduğu gibi bende de düşük tehlikesinin oldugunu soyledi. Benim kırmızı kanamam olmadı ancak pembe ve sonrasinda kahverengi lekelenmelerim oldu. Progestana başladım. Yarin sabah baska bir doktorda kontrolüm var. Bu doktorların ağzından cımbızla laf aldığımız icin bende iyice paranoyak oldum

Bnm de doktorum cok az konuşuyor İşin kötüsü benim adet sancısına benzer agrım da var, sendeki sadece kahverengi lekelenme mi? İnşallah mutlu haberlerini alırız canım

Bnm de doktorum cok az konuşuyor İşin kötüsü benim adet sancısına benzer agrım da var, sendeki sadece kahverengi lekelenme mi? İnşallah mutlu haberlerini alırız canım
Benim önce pembe akıntım oldu sonra kahverengi lekelenmem oldu hatta dün resmen çamur gibi akıntım oldu. Sancım benimde oluyor. Dr kendini yorma istirahat et diyor. Dün muayenede haftaya kalp atışını duyarız dedi. Bakalım, inşallah...

Kızlar ben Acıbadem'e gıttm kendını doktorum tutturmuş haftaya gel dıyor ,dayanamadım tabii.neyse Allah korusun kahve ve çamur gıbı lekelenmeler var karnımda da Ağrı var düşük mu olacak endısesı ıle gıtmısken acil servisteki kadın dogum uzmanı 2 gün önce gördüğüm gebelik kesmesinin ıcınde bir de yolksac kesmesi oluşmaya Başlamış dedi'bu iyiye işaret olabilir düşmeyedebilir sizin düşündüğünüz gibi değil dedi.Sadece yakınında bir kanama alanı Gördü ayrıca .Kanaama alanı olması da her zan en kötüsünü düşündürmesin diyor çünkü yapışmaya çalıştığından kanama benzeri kahve lekelenmeler olabiliyor bazen dedi,Sanki içim biraz rahatladı umutlandırmış yeniden .Insallah nohut cok dua edin .hepimizden hayırlı haberler olsun inşallah

Bende de ayni çamur gibi akıntı oldu iste

Geçmiş olsun canım ,kaçıncı haftada oldu devam ediyor mu? Şu an yoluna girdi mi herşey sağlıklıdır umarım..
Sağol canım benim cok teşekkürler...
Benim normalde son adet tarihim 24 Mart ama Dr 1 hafta geç Döllenme olmuş dedi. O Yüzden suan 6. Haftanın içindeyim. Gecen hafta cuma gunu oldu ilk. 2 gun önce tekrar oldu ama dün bugün hiç yok Şükürler olsun. Progestan kullanıyorum Cumartesi Günü'nden beri. Sende devam ediyor mu?

Kanamam kacıncı gün basladı ve ne kadar sürdü, bazen adet dönemi geldiğinde de kanama olabiliyormuş belki öyle bişeydir, büyümeye devam ediyor çünkü seninki sıkıntılı bir durum değil gibi, kanama pembe olurse tekrar dikkat et mutlaka git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…