5. hafta kese ve yolk sac oluşumu yardımm kızlar

chibi_chibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.563
1.053
Kızlar, 5. hafta'da kesem 8mm, yolk sac görünmedi. Tedirgin oldum, sizlerin kese kaç mm ike yok sac görünmüştü? Boş gebelik olmasından çok korkuyorum ((

iki gün önce sonucum 1075 ti (bat ı 3 gün gece) 48 saat sonra testimi tekrarlamam gerekiyordu dayanamayıp 40.saat kan vermeye gittim şimdi ,sonucumu bekliyorum ...
Bir saate çıkarmış lütfen çok dua edin , çok heyecanlıyım daha önceki kötü deneyimlerimden dolayı da artmaz diye korktum ama herşey yolundadır inşallah düşmez değil mi??? hastanede bekleyecektim dayanamayıp işe döndüm.
1075 ten sonra en az kaç olsa filan yeterli olur?
Bilen var mı illa ki 2 katı mı olmalı ????

artış %60 ın üstündeyse sorun yok diye biliyorum cnm Allah yardımcın olsun inşallah yükselmiştir stres yapma bebeğine yansımasın

Kızlar, 5. hafta'da kesem 8mm, yolk sac görünmedi. Tedirgin oldum, sizlerin kese kaç mm ike yok sac görünmüştü? Boş gebelik olmasından çok korkuyorum ((
Cnm bnmde 4+5 te sadece kesem gözüktü doktor 2 hafta snra gel kalp atışını dinleyelm dedi aynı şekilde bnde çok tedirginm boşmu diye ama etraftaki herkez çok erken ondandır diyo bnde dua ve sabırla bekliyorum 10 gnüm kaldı doktorn dedği güne günler geçmiyo resmen

Panik yapma.daha çok ufak ultrasyon bakarken kayma filan olur.göbek yağlıysa o zamanda geç görünüyor.ilk aylarda çok sıkışık git ki mesane bastırsın kaçamasın bi yere o zaman görünür.

Arkadaşlar merhaba, yeni üyeyim, başımdan tatsız bir olay geçti ve sizinle paylaşmak istedim. Ağustos 2014' te hamile olduğumu öğrendim, 17 Eylülde boş gebelik olduğundan dr almak durumunda kaldı. Gebeliğim devam etseydi bebeğim şimdi doğmuştu ama ne yazık ki nasipten öteye gidilmiyor ve emin olun boş gebelik için ne sizin ne doktorunuzun yapabileceği hiçbir şey yok Şimdi 9 ay sonra tekrar hamileyim (bugün 6+0). 5+ 4' te dr gittim, ultrasonda kese ve york kesesi gözüktü, bebek küçük olduğu için göremedik, ilk gebelikteki gibi davransam vajinal bakın görelim vs diye ısrar ederdim ama şimdi oluruna bıraktım, tek ihtiyacımız olan sabır ve dua, inananın. 14 Mayıs perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah problem olmayacak

İnşallah kızlar ya anne adayı olmak ne kadar zor, stresli içim içimi yiyor

stres bitmeyecek sanırım chibi_chibi :) haftaya kalp atışlarını duyabilecek miyim? sonra ikili test sonra üçlü test, sonra cinsiyeti ne? niye hala hissetmiyorum, çok ağırlaştım hareket edemiyorum. Bir bakmışız meleklerimizin kokusunu duyuyoruz

ne güzel yazmışsıın aynen öyle tek ihtiyacımız olan sabır ve dua, Allahım bizim meleklerimizi koru

okuyunca çok içteen bir amiiin dedim inşallah :)

her sey olacagına varır. o yüzden stres yapıp kendine kötülük etme. bende yenı hamıleyım daha doktora bıle gıtmedım
haftaya gıtmeyı düşünüyorum, düşün yani

en akıllıcasını sen yapmıssın.
ben gittim bi de göremedi. çok üzüldüm. dirayetine hayran kaldım.

en akıllıcasını sen yapmıssın.
ben gittim bi de göremedi. çok üzüldüm. dirayetine hayran kaldım.
bende bu yüzden gitmedim. 1 hafta daha bekleyeyım ondan sonra gıdeyım dıyorum
. dedıgım gibi her sey olacagına varıyor, boşuna gıdıp gerı donmektense bekleyeyım dedım. oturup kalkmama dıkkat edıyorum, ani hareketlerde bulunmuyorum.hayırlısı olsun
ama stres kötü bir seydır.

süper fikir.
bende 15'inde gidicem.

Hic endiselenme canım benim ben 7 haftalikti doktor göremedi bos alınacak dedi aldirmadim başka doktora gittim bir hafta daha bekle dedi bekledim 8. Haftada gördük bebegimide kalp atisiibida. Bak karnından baktı gene görmedi son umut vaji al bakcaz dedi bakti. Kısaca 8. Haftamda vajinal ultrasyonda gördük simdi 8 aylık maşallah büyüdü bile Allah hayırlı uzun omur versin

şu an 6+0 hamileyim, 6+6 da kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah biz de duyarız, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve tabi biz de sağlıklı oluruz :)
Duyarsiniz canim o zaman. Bende doktora ilk kez 5+5ken gittim kan testi bile yaptirmadim sadece idrar testi yaptim. Sabirli olmak gerekiyor dedigin gibi nasipten oteye gecilmiyor. Tabi insan endiseleniyor annelik duygusu sonucta insallah sende bi sonrako kontrolnde pit pitlari duycaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…