Kızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Neyse gittik eşimle ,kanamadan sonra (biraz hafiflemişti az da olsa) ,doktor baktı kese yine olması gerektiği yerde görünüyor ama kanama alanı var dedi.Kanama alanı keseyi kapatmış olabilir veya kese gitmiş olabilir de dedi.
Ama bir taraftan da ben dün hiç pıhtı vs düşürmedim çok koyu renkli kan bordo gibi vişne çürüğü gibi..
Pruloton depot iğne yaptı ; progestanı günde 400mg a çıkar dedi. Şu an yapabilecek başka birşey yokmuş.
Yine çok şükür binlerce kez şükür ; en azından en kötü haberi almadım..Bu da birşeydir diyorum, çok şükür..
Acildeki kadın dogum dr.na göre kanamaların %75 inde gebelik düşüğe dönüşmeyebiliyormuş, üstten muayene etti ama kese vs aş. inse rahim ağzı açılmış olurmuş, bende açılmamış en azından.
Kendi dr.la randevum Çarş,maalesef işteym şimdi bgn son;ardından 4 gün evde olcam , kanamam da kesildi gibi,ama hafif karın ağrım var.
Sizden tek ricam nolur bnm için dua edin ve tüm ihtiyacı olanlar için ,Allah kimseye göstermesin ,herkesin bebeği sağlıklı şekilde gelsin inşallah.....
İşteyim ama gözlerim dolu dolu ,kapatsam ağlarım..