- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 43
-
- Konu Sahibi chibi_chibi
Arkadaşlar merhaba, yeni üyeyim, başımdan tatsız bir olay geçti ve sizinle paylaşmak istedim. Ağustos 2014' te hamile olduğumu öğrendim, 17 Eylülde boş gebelik olduğundan dr almak durumunda kaldı. Gebeliğim devam etseydi bebeğim şimdi doğmuştu ama ne yazık ki nasipten öteye gidilmiyor ve emin olun boş gebelik için ne sizin ne doktorunuzun yapabileceği hiçbir şey yokŞimdi 9 ay sonra tekrar hamileyim (bugün 6+0). 5+ 4' te dr gittim, ultrasonda kese ve york kesesi gözüktü, bebek küçük olduğu için göremedik, ilk gebelikteki gibi davransam vajinal bakın görelim vs diye ısrar ederdim ama şimdi oluruna bıraktım, tek ihtiyacımız olan sabır ve dua, inananın. 14 Mayıs perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah problem olmayacak
Canım hayırlı olsun öncelikli Allahım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı da kısmet etsin, kötü deneyimler yaşamış olduğun için sakın bu gebeliğinde kendini üzmne bunları düşünerek .Seninle yakın tarihlerde hatta iki tane ( Eylül ve Aralık aylarında ) iki tane düşüğüm oldu maalesef ..Her ikisi de 4-5 haftalıktı ve kendiliğinden düştü, artık ben de tüp bebek konusuna başlamayı düşünürken Allahım kısmet etti binlerce kez şükürler olsun.
Henüz dr.a gitmedim randevum iki gün sonra ; 2 gün arayla beta hcglerim 1075 ve 2200 çıktı.İyidir sanırım diye düşünüyorum, sen ne dersin Pazartesi kalp atışlarını duyar mıyım (11 Mayıs ta bnm hesabıma göre 5+2 gün olyor veya daha çok emin değilim pek )
Çok dua ediyorum hepimize ; hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere de; şükür duası,hacet duası, koruma duaları ..
Aklına iyi şeyler getir inşallah yüzümüzü güldürsün :)
Sevgiler....
Merhaba canım senin son adet tarihin ne zamandı? benim 27 Mart, bugün doktor kontrolüm vardı 4+5 dedi, 2 hafta sonra çağırdı kalp atışları içinşu an 6+0 hamileyim, 6+6 da kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah biz de duyarız, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve tabi biz de sağlıklı oluruz :)
Amin aminnn inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızbeta hcg değerlerin çok iyi gözüküyor aslında, 5+ 2 kalp atışını duymak için erken olabilir ama belki de bir mucize olur ne dersin? Yaradan çok büyük ve eminim ki bizim kaybettiğimiz bebeklerimiz belki sağlıklı doğmayacaktı, belki hayırlı evlat olmayacaktı ve ondan doğmadı diye avutuyorum kendimi. Pazartesi kalp atışını duymasan bile sakın ümitsizliğe kapılma, inşallah bi hafta sonra duyulur, iki hafta sonra duyulur, yeter ki onlar bize sıkı sıkı tutunsunlar Dokuzuncu haftada kalp atışını duyanlar tanıyorum, moralini bozma sakın. Duaların kabul olsun canımmm, tanıdık tanımadık herkese dua ediyorum ben de, isteyen herkese nasip olsun sağlıkla diye. Sen benim için böyle iyi şeyler söyledin ya Rabbim senin de yüzünü güldürsün
Merhaba canım senin son adet tarihin ne zamandı? benim 27 Mart, bugün doktor kontrolüm vardı 4+5 dedi, 2 hafta sonra çağırdı kalp atışları için
Allah razı olsun canım , iyi haberlerini mutlaka yaz ,beraber sevinelim burada hepimiz.. Bilmiyorum hamilelikten sonra bana bişeyler oldu galiba ,çok duygusallaştım , herşeye gözlerim dolar oldu senin yazına da öyle :)
Ayrıca Kalp atışı duyamam haklısın ama en azından kese görme zamanım gelir di mi Ptesi , ne dersin
Duyarsiniz canim o zaman. Bende doktora ilk kez 5+5ken gittim kan testi bile yaptirmadim sadece idrar testi yaptim. Sabirli olmak gerekiyor dedigin gibi nasipten oteye gecilmiyor. Tabi insan endiseleniyor annelik duygusu sonucta insallah sende bi sonrako kontrolnde pit pitlari duycaksin
Cnm bnmde 4+5 te sadece kesem gözüktü doktor 2 hafta snra gel kalp atışını dinleyelm dedi aynı şekilde bnde çok tedirginm boşmu diye ama etraftaki herkez çok erken ondandır diyo bnde dua ve sabırla bekliyorum 10 gnüm kaldı doktorn dedği güne günler geçmiyo resmen
Sakın baktrma cnm alttan acele etme gorunur insallahArkadaşlar merhaba, yeni üyeyim, başımdan tatsız bir olay geçti ve sizinle paylaşmak istedim. Ağustos 2014' te hamile olduğumu öğrendim, 17 Eylülde boş gebelik olduğundan dr almak durumunda kaldı. Gebeliğim devam etseydi bebeğim şimdi doğmuştu ama ne yazık ki nasipten öteye gidilmiyor ve emin olun boş gebelik için ne sizin ne doktorunuzun yapabileceği hiçbir şey yokŞimdi 9 ay sonra tekrar hamileyim (bugün 6+0). 5+ 4' te dr gittim, ultrasonda kese ve york kesesi gözüktü, bebek küçük olduğu için göremedik, ilk gebelikteki gibi davransam vajinal bakın görelim vs diye ısrar ederdim ama şimdi oluruna bıraktım, tek ihtiyacımız olan sabır ve dua, inananın. 14 Mayıs perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah problem olmayacak
Cnm bnm sat 30 marttı, 2 mayısta 5.5 mm çıktı doktor buna göre 4 haftalık dedi 6. Haftayı doldurduğmda kalp atışı için çağırdı bgn bi hafta doldu 2. Haftanın dolmasınıda sabırla dua ile bekliyorum ama geceleri uykum sıfır.... tesellim doktcanım kaç mm çıktı kesenin boyutu?
Hayırlısı ile insallah duyarsınız sabır cok önemli cidden.. Ben de ilk alttan bakırdınm bu cuma 15inde gireceğim tekrar tam 6.hafta olacak sat 3 Nisan benim deCnm bnm sat 30 marttı, 2 mayısta 5.5 mm çıktı doktor buna göre 4 haftalık dedi 6. Haftayı doldurduğmda kalp atışı için çağırdı bgn bi hafta doldu 2. Haftanın dolmasınıda sabırla dua ile bekliyorum ama geceleri uykum sıfır.... tesellim dokt
urum hiç umutsuz konuşmadı hatta boş gebelikten bile bahsetmedi bn korkuya kapıldm. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inş.güzel haberler alalım hepimiz
İnşAllah canım duyarız..:)Son adet tarihim 28 mart benim de 1 gün var aramızda :) Salı günü dr gittim 5+ 4 çıktı, ben 26 günde adet oluyordum, belki fark bundandır. İnşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duyarsın
Canım hayırlı olsun öncelikli Allahım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı da kısmet etsin, kötü deneyimler yaşamış olduğun için sakın bu gebeliğinde kendini üzmne bunları düşünerek .Seninle yakın tarihlerde hatta iki tane ( Eylül ve Aralık aylarında ) iki tane düşüğüm oldu maalesef ..Her ikisi de 4-5 haftalıktı ve kendiliğinden düştü, artık ben de tüp bebek konusuna başlamayı düşünürken Allahım kısmet etti binlerce kez şükürler olsun.
Henüz dr.a gitmedim randevum iki gün sonra ; 2 gün arayla beta hcglerim 1075 ve 2200 çıktı.İyidir sanırım diye düşünüyorum, sen ne dersin Pazartesi kalp atışlarını duyar mıyım (11 Mayıs ta bnm hesabıma göre 5+2 gün olyor veya daha çok emin değilim pek )
Çok dua ediyorum hepimize ; hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere de; şükür duası,hacet duası, koruma duaları ..
Aklına iyi şeyler getir inşallah yüzümüzü güldürsün :)
Sevgiler....
Canim benim cok tesekkur ederim yazacaktim randevum aksam 7 deydi,keseyi gorduk cok sukurcanımm merhaba, senden haber çıkmayınca meraklandım iyice, gittin mi dr? Bir problem yok inşallah?
Cnm korkutmak istemem ama tehlikeli olabilir ve düsuk riskinde olabilir mutlaka doktora gitCanim benim cok tesekkur ederim yazacaktim randevum aksam 7 deydi,keseyi gorduk cok sukurBebegi goremedik tam 5 haftalikmis.son adetime gore. 1 hafta sonra tekrar gel dedi bakalim gorecek miyiz bebegi. Yalniz bgn kahverengi akintim oldu ,brz endiseliyim doktor normal gorulwn birsey dedi ama bilemiyorum yine dee,..Normal mi yoksa tehlikeli birsey mi???
Hic korkma iki gunde bi.kan ver betana.bak bendede le.oldum cok uzulmustum sen dikkat et kendine.yeterKızlar, 5. hafta'da kesem 8mm, yolk sac görünmedi. Tedirgin oldum, sizlerin kese kaç mm ike yok sac görünmüştü? Boş gebelik olmasından çok korkuyorum((
Sagol cnm dr randevum dun aksamdi zaten,kahverengi akintidan da bahsettim olabilir endiselenme dedi .Gerci ben yine de rahat diilim cok beta hcg mi yaptirsam tekrarCnm korkutmak istemem ama tehlikeli olabilir ve düsuk riskinde olabilir mutlaka doktora git
Hic korkma iki gunde bi.kan ver betana.bak bendede le.oldum cok uzulmustum sen dikkat et kendine.yeter