5 Hafta Gebelik

Merhaba ben reglimde gecikme olmadan 2 önce hamilelğimi öğrendim hemen kan testi yaptırdık, doktorlar hemen korkutuyorlar hastaları, henüz çok erken olduğu için dış gebelik olabilir, kese oluşmamış daha vb bi sürü olumsuz şeyler söylemişti, bir hafta sonra başka bir doktora gittiğimizde kese oluşmuştu ancak henüz çok küçüktü haftaya tekrar çağırdı. Bned her hafta her hafta gitmenin beni de bebeğimi de yıprattığını düşünüyorum. 8 hafta dolmadan doktora gitmeyeceğim. ilk haftalarda bu kadar sık doktora giden oldu mu? birde 8 hafta sonunda yapılan testler var mı?

Merhaba ben reglimde gecikme olmadan 2 önce hamilelğimi öğrendim hemen kan testi yaptırdık, doktorlar hemen korkutuyorlar hastaları, henüz çok erken olduğu için dış gebelik olabilir, kese oluşmamış daha vb bi sürü olumsuz şeyler söylemişti, bir hafta sonra başka bir doktora gittiğimizde kese oluşmuştu ancak henüz çok küçüktü haftaya tekrar çağırdı. Bned her hafta her hafta gitmenin beni de bebeğimi de yıprattığını düşünüyorum. 8 hafta dolmadan doktora gitmeyeceğim. ilk haftalarda bu kadar sık doktora giden oldu mu? birde 8 hafta sonunda yapılan testler var mı?
Günaydın, canım ben de henüz 8 haftam dolmadan toplamda 3 kere gitmiş olucam.. Moralini bozacak doktorlarla devam etme. Bu süreç oldukça hassas bir süreç, doktorunla olan iletişimin son derece önemli. Bence yolun başındayken doktorunu değiştir.
:emir_bebek::KK200::nazar:

Günaydın, canım ben de henüz 8 haftam dolmadan toplamda 3 kere gitmiş olucam.. Moralini bozacak doktorlarla devam etme. Bu süreç oldukça hassas bir süreç, doktorunla olan iletişimin son derece önemli. Bence yolun başındayken doktorunu değiştir.
:emir_bebek::KK200::nazar:
ben de 2 farklı doktora gittim henüz doktor seçimi yapmadım bu yüzden. Ama sanırım hastane olarak Ankarada HRS yi tercih edeceğim doktorum da Ömer bey olabilir ama araştırıyorum halaaa.
Şu zamana kadar hiç test yaptılar mı?

ben de 2 farklı doktora gittim henüz doktor seçimi yapmadım bu yüzden. Ama sanırım hastane olarak Ankarada HRS yi tercih edeceğim doktorum da Ömer bey olabilir ama araştırıyorum halaaa.
Şu zamana kadar hiç test yaptılar mı?
Yok canım test için bana erken, senin imzada 8.hafta içersinde görünüyorsun, gebelikte senden daha ileri olanlar cevaplayabilir sanırım. Sevgiler

Mrb ben hamile olduğumu henüz yeni öğrendim geçtiğimiz pazar günü yani 5 gün oldu kanda değerim 960.3 cıktı wcde idrarda bakmıştım öle doktora gittim hamile oldugumu söyledi 20 günlük falan dedi pazartesi günü gittiğimde bunları öğrendim cuma günü tekrar cagırdı keseyi görebilirmiyiz bakarız dedi olması kanda bakıcaz tekrar dedi kasık agrım var tek taraflı korkum boş gebelik olmasından yana ilk hamileliğim.1,5 yldr evliyim 6 aydr korunmuyordk 6.ayda tuttu.inşallah boş değildir basına gelen risksz atlatan arkadaslar varmı
CANIM VALLA BENDE AYNI ŞEYDEN KORKUYORUM. BİR ARKADAŞI 8 HAFTALIKKEN BOŞ GEBELİK OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞTİ SONRADA DÜŞÜK OLDU ZATEN. BENİMDE ŞUAN 6 HAFTALIK VE HENÜZ KALP ATIŞLARINI DUYMADIĞIM İÇİN İÇİM OLDUKÇA HUZURSUZ. DOKTORUMA BU KONU HAKKINDA DANIŞTIM HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK 6 7. HAFTADA BELLİ OLUR HER ŞEY DEDİ. BAZEN DE GEÇ DÖLLENME OLDUĞUNDAN BEBİŞ GEÇ GÖZÜKÜP GEÇ KALP ATIŞI DUYULABİLİYORMUŞ. SEN İÇİNİ RAHAT TUT ÇÜNKÜ BEN ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER VERSİN İNŞALLAH EVLATLARIMI KUCAĞIMIZA SAĞLICAKLA ALALIM. KALP ATIŞINI DUYDUĞUNDA YAZ BANA OLUR MU? KALBİM SENLE :anneadayı::emir_bebek::KK200:

AY İNŞALLAH :) SEN DUYDUN MU KALP ATIŞLARINI 6. HAFTADA?
Yok tatlım ben 5 haftalıkken gitmiştim, sadece keseyi görebilmiştik. Bir sonraki randevum haftaya. Bekliyoruz, insan kalp atışını duymadan cidden rahat edemiyor , iyi düşünelim iyi olsun . Ben de haber ederim gittikten sonra canım. Allah hepimize hayırlısıyla duymayı , sonradan da sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.. Tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::KK200::emir_bebek:

Mrb ben kalp atışları için çarşambaya randevu aldım doktordan, devamlı ultrasona girmek istemediğimiz için bekledik biraz.. İnşallah miniğimizi hem görücez hem duyucaz ☺️

Yok tatlım ben 5 haftalıkken gitmiştim, sadece keseyi görebilmiştik. Bir sonraki randevum haftaya. Bekliyoruz, insan kalp atışını duymadan cidden rahat edemiyor , iyi düşünelim iyi olsun . Ben de haber ederim gittikten sonra canım. Allah hepimize hayırlısıyla duymayı , sonradan da sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.. Tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::KK200::emir_bebek:
Amin canım inşallah. Bir duysakta kalp atışlarını içimiz rahatlasa :KK43:

Kizlar bnde kese var ve buyuyor. Ama icinde bebek yok dedi doktor. 10 gun sonra belli olacak bos gebelik olabilir dedi. Moralmen coktum. O kadar heveslendik simdi bos gebelik olursa esimde bnde cok kotu oluruz. Boyle olan var mi yani kese olupta bebek gec gorulen var mi ?

Kizlar bnde kese var ve buyuyor. Ama icinde bebek yok dedi doktor. 10 gun sonra belli olacak bos gebelik olabilir dedi. Moralmen coktum. O kadar heveslendik simdi bos gebelik olursa esimde bnde cok kotu oluruz. Boyle olan var mi yani kese olupta bebek gec gorulen var mi ?
Mide bulantın falan başladı mı? Belirtilerin neler gebelikle ilgili?

Mide bulantim yok ama bizim ailece yok yani annemde ablamda teyzemde falan mide bulantisi hic olmamis. Uyku gogus hassasiyeti ve sisligi ve asiri uyku var.
Mide bulantısı olup olmaması imsan insana değişiyor genetik değil yalnız. Benimde ablam annem 9 ay boyu kusup yatak döşek yattılar. Çok şükür bende bulantı var ama kusma vs yok. Benim kız kardeşimde de aynı şekilde. Bir arkadaşım 8 haftalıkken boş gebelik olduğunu öğrendi onda da mide bulantısı vs hiç olmamış birkaç kişiye daha danıştım onlarda aynı şeyi dediler. Ama umudunu yitirme çoğu insanda geç döllenmede olabiliyor. Yani örneğin 6. Haftada kese 8. Haftada ise bebek görülebiliyor. Bu ve buna benzer şeylerde çok gördüm ve duydum

X