- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 29
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda
Oylemi? Peki siz 1 gun gecince bakmismiydiniz?canım daha çok erken adetin 1 hafta geçsin öyle test yap şuan çıkmaması normal ben 7 gün geçtikten sonra yaptım ve pozitif çıktı biraz beklemelisin
Oylemi? Peki siz 1 gun gecince bakmismiydiniz?
Canim benim cokk azz karinca gibi dikkatle bakinca gozukuyo bugin 2 kez oyle akinti oldu. ama cok acik renkte akintiyla birlikteYok yapmadim canim adet belirtilerim oldugu icin yapmadim fakat her aydan farkli olarak surekli kahverengi akintim oldu senin varmi boyle bir durumun
Ilk kan testınde 80, ıkı gun sonrakinde ise 200 cıktıBeta hcg testiniz kaç çıktı acaba
Canım idrarda hemenn cıkmıyo kann testi yaptırdın mı?KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda
Hayirr bu gun acik kahverengi akinti oldu ve bitti. Ama test negatifdi ((Canım idrarda hemenn cıkmıyo kann testi yaptırdın mı?
Canım negatif dediğin test idrar testiyse yenı gebelıgı zaten gostermıyor.Hayirr bu gun acik kahverengi akinti oldu ve bitti. Ama test negatifdi ((
Ama bazi kizlarin testi adetden 3-4 gun once cikiyo. Bilmiyorum bakalim nolcak (Canım negatif dediğin test idrar testiyse yenı gebelıgı zaten gostermıyor.
Bıldıgım hıcbır ıdrar testı bat tan once sonuc vermezAma bazi kizlarin testi adetden 3-4 gun once cikiyo. Bilmiyorum bakalim nolcak (
bat oldum bugun tum belirtilere ragmen cok uzgunum.Bıldıgım hıcbır ıdrar testı bat tan once sonuc vermez
Canım hayırlısı olsun uZme kendni. Bazen üstüne görme dediklerinaraya adetin girmesi de oluyor sen o belırtılerını adetten sonra devam edicekmi diye takıpte tut bencebat oldum bugun tum belirtilere ragmen cok uzgunum.
Tamam bakalim.hayirlisi olsun canim ) Allahtan umit kesilmezCanım hayırlısı olsun uZme kendni. Bazen üstüne görme dediklerinaraya adetin girmesi de oluyor sen o belırtılerını adetten sonra devam edicekmi diye takıpte tut bence
Battan 6 gün öncesine kadar sonuç veren testler var . Ben 4 gün kala öğrendim .Bıldıgım hıcbır ıdrar testı bat tan once sonuc vermez
yarın dört gün gecmiş olacak artık varsa idrarda cıkar heralde değil mi?Battan 6 gün öncesine kadar sonuç veren testler var . Ben 4 gün kala öğrendim .
Batın 4 gün mü geçti , öyleyse kesin çıkar idrr testi. Dediğim gibi ben adetime 4 gün kala öğrendim ve test sonucu şöyle çıktı .yarın dört gün gecmiş olacak artık varsa idrarda cıkar heralde değil mi?
Hayırlı olsun darısı başıma inşallah :)Batın 4 gün mü geçti , öyleyse kesin çıkar idrr testi. Dediğim gibi ben adetime 4 gün kala öğrendim ve test sonucu şöyle çıktı .