- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Amin canım sağolasın . Sende testini yap inşallah güzel sonuçlar alırsın .Hayırlı olsun darısı başıma inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağolasın . Sende testini yap inşallah güzel sonuçlar alırsın .Hayırlı olsun darısı başıma inşallah :)
Canım hayırlı olsun hosgeldinMerhaba arkadaşalar benimde adetim 4 gün geçmişti ve cumartesi kan testi yaptırdırm 5 haftalık hamileyim allah bütün arkadaşlara sağlıkla kuçaklarına almayı nasip etsin hamilelik belirtileriyle ilgili arkadaşların yazılarını okumuştum ve aynı şeyleri yaşıyınca kesin garanti olsun diye kan testi yaptırdım
Canım insallah saglıklı ni dogum olsunHoşbulduk inanılmaz korkuyorum yaşım 39 riskli gebelik benimkisi ve ilk çocugum olucak allah nasip olursa
Yok canım benim de ağrıyor bugün doktor çok normal dedi karın bel baş ağrır bunlar önemli değil şeklinde konuştu.Kızlar bende 5 hafta 1 günlük hamileyim size bişey sorcam benim ara ara karnim ariyor 2 saniye sürüyor sonra geçiyor karnimjn alt kismi agriyor sizdede oluyor mu cok korkuyorum bi aksilik yoktur demi boyle benim gibi olan var mi
Tahmini 4 haftaliksnzMerhaba beta hcg degeriniz kaçtı ? Bnim 613.1 kac haftalik bilmiyorum
Tesekkur ederim canım :))) . Rabbim saglikli hayırlı bir sekilde versin bebisini kucaginaTahmini 4 haftaliksnz
Sagolll cnmmmm senin de inssTesekkur ederim canım :))) . Rabbim saglikli hayırlı bir sekilde versin bebisini kucagina
aceleci davranıyorsun bence braz bekle sabırlı ol allahtan hayırlısını ıste ben adetıme bir gun kala öğrendim ben 3 ocakdakı ılıskımden gebe kaldım çunku uzerınden 20 gun gecmıstı dollenme olusmustu kana sonra ıdrara gecmıstı teste cıktı cok dayanamıyacak gıbıysen kan verıp öğrenebiirsin canım ınsallah gonlune gore olur herseyKIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda
Ben 4. Haftada duymustummerhabalar, ben 5 hafa 1 günlük hamileyim 3 gün sonra doktor kontrolüm var. Bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim acaba çok merak ediyorum. kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek hiç
ben 7. haftaya girdim doktor 6 hafta 3 gün dedi atışları duyduk değişebiliyormus ama herkesın bır olmazBen 4. Haftada duymustum
evet canim zaten cikmadi 4 subat adet oldum. Insallah bu ay olur 10 aydir bekliyorum 2 gundur sogan suyu icmeye basladim. Bakalim Hayirlisi.aceleci davranıyorsun bence braz bekle sabırlı ol allahtan hayırlısını ıste ben adetıme bir gun kala öğrendim ben 3 ocakdakı ılıskımden gebe kaldım çunku uzerınden 20 gun gecmıstı dollenme olusmustu kana sonra ıdrara gecmıstı teste cıktı cok dayanamıyacak gıbıysen kan verıp öğrenebiirsin canım ınsallah gonlune gore olur hersey
4 de nasıl duyuldu ya :) bence imkansız yani . 4 de daha kese zor olusuyorben 7. haftaya girdim doktor 6 hafta 3 gün dedi atışları duyduk değişebiliyormus ama herkesın bır olmaz
benimki 4 de değil ki 6 hafta 3 gunlukmüş duyduk cok tatlıydı :)4 de nasıl duyuldu ya :) bence imkansız yani . 4 de daha kese zor olusuyor
Yanlış alıntı mi yaptım acaba ))benimki 4 de değil ki 6 hafta 3 gunlukmüş duyduk cok tatlıydı :)