5 Hafta Gebelik

Merhaba arkadaşalar benimde adetim 4 gün geçmişti ve cumartesi kan testi yaptırdırm 5 haftalık hamileyim allah bütün arkadaşlara sağlıkla kuçaklarına almayı nasip etsin hamilelik belirtileriyle ilgili arkadaşların yazılarını okumuştum ve aynı şeyleri yaşıyınca kesin garanti olsun diye kan testi yaptırdım

Merhaba arkadaşalar benimde adetim 4 gün geçmişti ve cumartesi kan testi yaptırdırm 5 haftalık hamileyim allah bütün arkadaşlara sağlıkla kuçaklarına almayı nasip etsin hamilelik belirtileriyle ilgili arkadaşların yazılarını okumuştum ve aynı şeyleri yaşıyınca kesin garanti olsun diye kan testi yaptırdım
Canım hayırlı olsun hosgeldin

Kızlar bende 5 hafta 1 günlük hamileyim size bişey sorcam benim ara ara karnim ariyor 2 saniye sürüyor sonra geçiyor karnimjn alt kismi agriyor sizdede oluyor mu cok korkuyorum bi aksilik yoktur demi boyle benim gibi olan var mi :KK43:
Yok canım benim de ağrıyor bugün doktor çok normal dedi karın bel baş ağrır bunlar önemli değil şeklinde konuştu.

KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda:KK1::mad:
aceleci davranıyorsun bence braz bekle sabırlı ol allahtan hayırlısını ıste ben adetıme bir gun kala öğrendim ben 3 ocakdakı ılıskımden gebe kaldım çunku uzerınden 20 gun gecmıstı dollenme olusmustu kana sonra ıdrara gecmıstı teste cıktı cok dayanamıyacak gıbıysen kan verıp öğrenebiirsin canım ınsallah gonlune gore olur hersey

aceleci davranıyorsun bence braz bekle sabırlı ol allahtan hayırlısını ıste ben adetıme bir gun kala öğrendim ben 3 ocakdakı ılıskımden gebe kaldım çunku uzerınden 20 gun gecmıstı dollenme olusmustu kana sonra ıdrara gecmıstı teste cıktı cok dayanamıyacak gıbıysen kan verıp öğrenebiirsin canım ınsallah gonlune gore olur hersey
evet canim zaten cikmadi 4 subat adet oldum. Insallah bu ay olur 10 aydir bekliyorum 2 gundur sogan suyu icmeye basladim. Bakalim Hayirlisi.

arkadaşlar merahaba
bende5 hafta 3 günlük hamileyim.Karın ağrılarım çok oluyor sizce normalmi.Bebeğin kalp atışı için haftaya doktora gidicez.Bu ağrıların kalp atışında sorun olması ile ilgisi olabilirmi.
Sizlerinde karnı bu kadar çok ağrıyormu?

X