- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 36
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Vajinalden bakmadan anlayamaz zaten benim doktorum 10haftaya kadar vajinalden bakıyor. Salı gunu güzel haberlerini bekliyoruz canımA
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben salı günü gideceğim vajinal ultrasondan bakmadı zaten
Merhaba aklınızda bi süphe varsa özel bi hastanede kanda gebelık testı yaptırın sonucu 2saate cıkar.Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin
Stresten gecikmiştir muhtemelen umudunuzu yitirmeyin dua edin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızÇok teşekkürler verdiğiniz yanıt için kan testi yaptım negatif ama hala adet görmedim
Bunlar erken gebelık belırtılerıne cok benzer gozukuyor canım henuz erken oldugu için idrarda gebelık testı suan dogru sonuc vermeyebılır. Hemen bi kan testi yaptır canım bakalım kac cıkıcak söyle bi 70-80 sonuc cıkarsa cok yeni hamılesın demektirMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum olmaz biliyorum ama adetten iki gün önce de ilişki yaşadık eşimle adet günümde adetim geldi pazartesi oldum ama adetten çok önce gögus hassasiyetı başladı falan adetim perşembe günü bitti ama göğüslerim hala normale dönmedi ve damarlarım çok bariz ortaya çıktı sağ kasigimda batma ve ağrı var ve akıntım süt beyazı geliyor üsütmüş olamam çorap üstüne patik birde terlik ayağımdan çıkartmıyorum belimde de ağrı var adet olupta gebelik olma gibi bir durum varmidir sizce ve çok halsizim ikide bir acikiyorum
Ama canım pazartesi adet gördüm o yüzden kafam karışık gel gelelim göğüs ağrılarım geçmiyor damarlarım çok belirgin bir hal aldıBunlar erken gebelık belırtılerıne cok benzer gozukuyor canım henuz erken oldugu için idrarda gebelık testı suan dogru sonuc vermeyebılır. Hemen bi kan testi yaptır canım bakalım kac cıkıcak söyle bi 70-80 sonuc cıkarsa cok yeni hamılesın demektir
Eczaneden aldığım gebelik testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı genede olma ihtimali var mı acabaMerhaba aklınızda bi süphe varsa özel bi hastanede kanda gebelık testı yaptırın sonucu 2saate cıkar.
ne kadr guzel bırsey normal yollamı oldu ne guzel beta kaç cıktı benımde ıkızım olsun cok ısterımMerhaba, ben 5 hafta 5. gündeyim. Bugün sabah doktor kontrolünde gebeliğimin ikiz gebelik olduğunu öğrendim. Eşimde bende bu gebeliği bu bebekleri çok istedik ama sanki depresyona girmişim gibi sürekli ağlıyorum. Allah günah yazmasın. Asla geçmeyen bir mide bulantım mevcut ve henüz herşeyin çok başı. bunca zaman nasıl geçecek ben ne zaman düzelicem hiç bilmiyorum. Benim durumumda kimse var mı?
canım vajinadan nasıl bakıyor hıc ben alttan muayene olmadım acıyor muVajinalden bakmadan anlayamaz zaten benim doktorum 10haftaya kadar vajinalden bakıyor. Salı gunu güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım idrar testlerı erken gebelıklerde sonuc vermıyor. Bende cookk sılık bı cızgı cıkmıstı beklenen adet tarıhınden 1 hafta sonra yapmıstım ve ancak ısık altında gozukuyordu. Hatta esım burda ıkıncıEczaneden aldığım gebelik testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı genede olma ihtimali var mı acaba
canım evlı kadınları hep alttan muayene ederler ben evlendıgımde berı muayenelere alttan baktırıyorum. Ozel bı koltugu var bacaklarını acıp oturuyosun cok kısa bısı sokuyo alttan penısten daha kucuk bırsey onda da kamera oluyo boylece ıcını gorebılıyo oyle orkukacak bırsey degıl ılk doktor ıcıne sokarken bı derın nefes al yeter korkmana gerek yokcanım vajinadan nasıl bakıyor hıc ben alttan muayene olmadım acıyor mu
Hayırlı olsun canım o herkeste değişiyor ama 5 .haftadan itibaren görünür bazılarında 6 .haftada görünüyor .hadi hayırlı olsun Rabbim herkesinkini herkese basgislasin insalahMerhabalar bugun itibariyle 5. Haftaya basladım. Kese en erken ne zaman gozukur kızlar
çok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun ıkı hafta once bende bu mutlulugu yasadım sevıncını paylasıyorum canım benım:) sağlıkla kucagına al insallahMerhabalar ben de bu sabah pozitif gördüm. 2. çizgi baya koyu, belirgin çıktı. Bugün kan vereceğim. Allah izin verirse 2.evladım olacak.
korkulacak bırsey yok ozaman tmm cnm tesekkurlerCanım idrar testlerı erken gebelıklerde sonuc vermıyor. Bende cookk sılık bı cızgı cıkmıstı beklenen adet tarıhınden 1 hafta sonra yapmıstım ve ancak ısık altında gozukuyordu. Hatta esım burda ıkıncı
canım evlı kadınları hep alttan muayene ederler ben evlendıgımde berı muayenelere alttan baktırıyorum. Ozel bı koltugu var bacaklarını acıp oturuyosun cok kısa bısı sokuyo alttan penısten daha kucuk bırsey onda da kamera oluyo boylece ıcını gorebılıyo oyle orkukacak bırsey degıl ılk doktor ıcıne sokarken bı derın nefes al yeter korkmana gerek yok
çok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun ıkı hafta once bende bu mutlulugu yasadım sevıncını paylasıyorum canım benım:) sağlıkla kucagına al insallah
Ben varımmmm fiks 9bucukta uykum gelıyo ve engec 10da uyuyorum. Sabah zor uyanıyorum demekki vucudun dinlenmeye ihtiyacı var canım imkanımız var erken uyuyoruz buna da şükür :) bazen geceleri sacma bi sekılde uyanıyorum kalkıp oturuyorum yarım saat saonra yenıden uyuyorum gece benım gibi uykusu bölünen varmıkızlar deli gıbı uyuyorumm sızce bunun nedenı tamamen hormon degısıklıgımı saat 21.:30 da uyudum sabah 7 de zor kalktım bu nasıl bır tatlı uykudur :) benım gıbı olan var mı
Merhaba, ben 5 hafta 5. gündeyim. Bugün sabah doktor kontrolünde gebeliğimin ikiz gebelik olduğunu öğrendim. Eşimde bende bu gebeliği bu bebekleri çok istedik ama sanki depresyona girmişim gibi sürekli ağlıyorum. Allah günah yazmasın. Asla geçmeyen bir mide bulantım mevcut ve henüz herşeyin çok başı. bunca zaman nasıl geçecek ben ne zaman düzelicem hiç bilmiyorum. Benim durumumda kimse var mı?