- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 36
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
yumurtlama için serophene kullanmıştım sanırım onun sayesinde ikiz oldu. beta hcg ilk baktırdığımda 1576 çıkmıştı reglim geciktikten 4 gün sonra.isteyen herkese nasip etsin Allah ama şnan bana başları çok zor.ne kadr guzel bırsey normal yollamı oldu ne guzel beta kaç cıktı benımde ıkızım olsun cok ısterım
Amin cnm amin. hayır ilk kez pazartesi günü 2 kese birden göründü. ama kalp atışlarını henüz duymadık cumartesi inşallah.Canım uzulme anne bana olmak herkese nasip olmuyo, allah hayırlısını versin. Benımde mide bulantım arada fenaa baslıyo nezaman nasıl gecicek diye bende dusunuyorum. Allah yardımcımız olsun daha once keseyi görmüş müydünüz yoksa birden 2 adet kese oldugunu mu öğrendiniz
bende aynı durum var uyanıyorum uykum kaçmasın dıye kalkmıyorum yataktan sonra dönusuyorum bır saga bır sola rahat edene kadar bır saat gecıyo sonra tekrar dalıyorumBen varımmmm fiks 9bucukta uykum gelıyo ve engec 10da uyuyorum. Sabah zor uyanıyorum demekki vucudun dinlenmeye ihtiyacı var canım imkanımız var erken uyuyoruz buna da şükür :) bazen geceleri sacma bi sekılde uyanıyorum kalkıp oturuyorum yarım saat saonra yenıden uyuyorum gece benım gibi uykusu bölünen varmı
amin canım benım ınsallah yumurtalıkların çalışmıyor muydu neden kullandın o ılacıyumurtlama için serophene kullanmıştım sanırım onun sayesinde ikiz oldu. beta hcg ilk baktırdığımda 1576 çıkmıştı reglim geciktikten 4 gün sonra.isteyen herkese nasip etsin Allah ama şnan bana başları çok zor.
çalışıyordu ama döllenmiyordu o yüzden doktorum vermişti. kullandığım ilk ayda gebelik oluştu zaten.amin canım benım ınsallah yumurtalıkların çalışmıyor muydu neden kullandın o ılacı
şu an gebe misin ?ay keske banada verseydı
Canım hemen bi kanda gebelık testi yaptır cunku ben de bu belirtiler varken bi baktıö betaya göre hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsın hepimize saglıklı dogumlar nasip etsinKizlar yaklasik 10 gun once fazla su gibi akintim olmaya basladi. ondan 2 gun sonra sabah mide bulantisi ve kasik agrisiyla uyandim ertesi gun goguslerime dokunamaz oldum. simdi fazla uyuyorum ve cabuk acikiyorum. Midem yaniyor ara sira ne yesem. Neden ola bilir sizce akil verin bana lutfeeen. Bu arada adetime 5 gun var
Canim tesekkur ederim 2 gun once test yaptim ama cikmadi ya. Yarin adet olmaliyim belirtilerim gitdi akinti var bide meme hassasiyeti. Olabilirmi sence? (( cok heyecanliyim yaCanım hemen bi kanda gebelık testi yaptır cunku ben de bu belirtiler varken bi baktıö betaya göre hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsın hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin
Canım ben adetten once bı yaptım tabıkı negatıftı cınku ıdrar testlerınde en erken sonucu veren bıle adet gecıkmesınden sonra sonuc verıyormus. Adet olmam gereken gunden 1gun sonra ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı cooook sılık cıktı ve esım ısıkta var gıbı ama ısık altında dıılsen yok gıbı de dedı tam goremedık. Sonra hemen ertesı gun gıttım ozel bı hastanede hemen kan verdım ve 1bucuk saat sonra sonucu maıl attılar bı baktım kı 2haftalık hamıleymısım . Benım de belırtım hıc olmadıgı gıbı bı meme sıslıgı meme ucu hassasıyetı ve kasık batması oldu. Adet sancım normalde olmazdı ama kasıklarda adet gıbı cıddı bı sancı basladı erkenden uykum gelmeye yorulmaya basladım zaten anlarsın vucudunda hıc olmayan seyler olunca hemen gıdıp kan testı yaptırmak ıstıosun. Yarın bı kan testı yaptır derım canım haber beklıyoruz senden ınsallah guzel haberlerle donersınCanim tesekkur ederim 2 gun once test yaptim ama cikmadi ya. Yarin adet olmaliyim belirtilerim gitdi akinti var bide meme hassasiyeti. Olabilirmi sence? (( cok heyecanliyim ya
Iyice umitlendim. Cevaplandirdigin icin cok tesekkurler canim benim)) Yarin bir bakalim cok heyecanlandim simdi. Ama kendimi garip hisediyorum bakalim)) Yemek fazla kaciriyorum ve cok yorgun oluyorum.Canım ben adetten once bı yaptım tabıkı negatıftı cınku ıdrar testlerınde en erken sonucu veren bıle adet gecıkmesınden sonra sonuc verıyormus. Adet olmam gereken gunden 1gun sonra ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı cooook sılık cıktı ve esım ısıkta var gıbı ama ısık altında dıılsen yok gıbı de dedı tam goremedık. Sonra hemen ertesı gun gıttım ozel bı hastanede hemen kan verdım ve 1bucuk saat sonra sonucu maıl attılar bı baktım kı 2haftalık hamıleymısım . Benım de belırtım hıc olmadıgı gıbı bı meme sıslıgı meme ucu hassasıyetı ve kasık batması oldu. Adet sancım normalde olmazdı ama kasıklarda adet gıbı cıddı bı sancı basladı erkenden uykum gelmeye yorulmaya basladım zaten anlarsın vucudunda hıc olmayan seyler olunca hemen gıdıp kan testı yaptırmak ıstıosun. Yarın bı kan testı yaptır derım canım haber beklıyoruz senden ınsallah guzel haberlerle donersın
Valla bende heyecan yaptım suan birkac hafta önce benımkıde sadece boyle süpheydi o halimi gördüm sende aşlah gönlüne göre versin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumIyice umitlendim. Cevaplandirdigin icin cok tesekkurler canim benim)) Yarin bir bakalim cok heyecanlandim simdi. Ama kendimi garip hisediyorum bakalim)) Yemek fazla kaciriyorum ve cok yorgun oluyorum.
Tamam )) Inshallah. Allah razi olsun. Haberi yazacam buraya tesekkurler birdaha )Valla bende heyecan yaptım suan birkac hafta önce benımkıde sadece boyle süpheydi o halimi gördüm sende aşlah gönlüne göre versin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Canım sağol aynen beklıyorumTamam )) Inshallah. Allah razi olsun. Haberi yazacam buraya tesekkurler birdaha )
Tebrik ederim. Aminn. bende bakarim yarin ben 9 aydir olmadi. insallah bu ay olmusturBen 40 yaşındayım ve yeni evlendim. İlk 2 ay hamile kalmadım ve doktora gittim. Doktor yeni evlisin bir iki ay daha dene ama yaş itibariyle olmayabilir dedi. 2 ay sonra olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Ve ben hemen o ay hamile kaldım :) 2 Aralık son regl başlangıç tarihim. 3 gün gecikince test aldım yaptım silik de olsa ikinci çizgi belirdi. Kan testi yaptırdım hcg 2000 küsür çıktı ve pozitif olduğunu söylediler. Sonra doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese göründü 9 Ocakta. 17 Ocakta da yine aynı şekilde vajinal ultrasonla kalp atışını gördüler doktor ve ablam. Onlara güveniyorum. :) Şimdi aslında bu hafta gitmeliydim tekrar kontrole ama kar muhalefetinden gidemedim. Gelecek hafta cuma günü gideceğim. Mide bulantısı falan yaşamadım. Biraz baş dönmem oluyor. Fakat karnım şiş sürekli. Onu da soracağım bu defa doktora. Büyük ihtimal gaz olduğundandır. Ama çok heyecanlıyım ve tedirginim. Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin inşaallah.
Beta hcg testiniz kaç çıktı acabaCanım ben adetten once bı yaptım tabıkı negatıftı cınku ıdrar testlerınde en erken sonucu veren bıle adet gecıkmesınden sonra sonuc verıyormus. Adet olmam gereken gunden 1gun sonra ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı cooook sılık cıktı ve esım ısıkta var gıbı ama ısık altında dıılsen yok gıbı de dedı tam goremedık. Sonra hemen ertesı gun gıttım ozel bı hastanede hemen kan verdım ve 1bucuk saat sonra sonucu maıl attılar bı baktım kı 2haftalık hamıleymısım . Benım de belırtım hıc olmadıgı gıbı bı meme sıslıgı meme ucu hassasıyetı ve kasık batması oldu. Adet sancım normalde olmazdı ama kasıklarda adet gıbı cıddı bı sancı basladı erkenden uykum gelmeye yorulmaya basladım zaten anlarsın vucudunda hıc olmayan seyler olunca hemen gıdıp kan testı yaptırmak ıstıosun. Yarın bı kan testı yaptır derım canım haber beklıyoruz senden ınsallah guzel haberlerle donersın