5 Hafta Gebelik

KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda:KK1::mad:

KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda:KK1::mad:

canım daha çok erken adetin 1 hafta geçsin öyle test yap şuan çıkmaması normal ben 7 gün geçtikten sonra yaptım ve pozitif çıktı biraz beklemelisin

4 hafta 5 ginluk hamileyim. Bugun otobusle eve donerken cok kalabalikti, basim dondu midem bulandi, tansiyonum dustu. Otobusten yuzime filan su doktuler oyle kendime geldim. Eve gelince cok hafif bir akintim vardi. Bu normal mi akinti olur mu

Canım idrarda hemenn cıkmıyo kann testi yaptırdın mı?

Kızlar merhaba, benim sat 1 ocak bu ay bebiş için denemelerimiz oldu adetlerim 33 günde bir olur bu ay 31 ocakda doktora kan tahlili yaptırdım betahcg 0,101 cıktı gecen ay adetim 7 gün gecince yaptırdığımda 0,24 cıkmıstı üç gün gecti hala adet olmadım tekrar betahcg baktırmalımıyım sonuc değişmiş olabilir mi? Cevaplarınız benim için değerli..

yarın dört gün gecmiş olacak artık varsa idrarda cıkar heralde değil mi?
Batın 4 gün mü geçti , öyleyse kesin çıkar idrr testi. Dediğim gibi ben adetime 4 gün kala öğrendim ve test sonucu şöyle çıktı .

Eklentiler

• IMG_4115.JPG
    IMG_4115.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 83
X