- 13 Şubat 2016
- 11
- 9
- 1
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.001
3. Gündeyim tavuk ızgara yedim sabah. 2 kilo verebildim ama cok zorlamaya basladi bu beni gözümün önünden mantılarrr börekleeeer sarmalaaar geciyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.Diyeti 3 gün yaptım bitti :) sürekli aynı şeyleri yemek sıkıcı geldi.Ama kilo verdim 2 kilo kadar.Şimdi başka bir yönteme geçtim.Forumlarda vardı.10 günde 12 kilo verdim diye bir başlık.O kadar kilo veremem tabi yaştan dolayı.35 yaşındayım.Sabah aç karnına 2 kupa yeşil çay içtim üstüne 1 salatalık,1 domates, 1 biber yedim sonra yine 2 büyük bardak su içtim.Midem bulanıyor acayip dolu şuan.Her hafta yöntem değiştirerek kilolar gidecek inşallah.
Merhaba.10 günde 12 kilo verdim diye arayınca çıkıyor.Yine kadınlar kulübünde bir başlık.Konuyu başlatan kişi ayrıntılarıyla yazmış.kendi denediği bir yöntem.O diyet nedir canim yeni basladigin
Hangi liste ogrenebilir miyim :)Bende patates yedim bugün 1 tane kaldı akşam onu yerim..7 km yürüdüm acıktıkça su içtim...sömestrde acayip kilo almışım bu diyetle 3 kilo versem süpr olacak...sonra bi liste buldum onu yapacağım..kolay gelsin kızlar :)
Internetten portakal veya hastane diyeti diye aratabilirsiniz:)Hangi liste ogrenebilir miyim :)
Teşekkürler siz yaptınız mı o diyeti :)Internetten portakal veya hastane diyeti diye aratabilirsiniz:)
hanımlar bende yarın başlıyorum 5 günde 5 kiloya şu başladım diye yazan hanımlar devamınıda getiirp yorum yazsalar bizede bi hayrınız dokunur motive oluruzz
Yaptım 3,5 verdim ama sömestrde insan gibi yemediğim için fazlasıyla geri aldım benden kaynaklanıyor yaniTeşekkürler siz yaptınız mı o diyeti :)
Ben de şuan kalori sayıyorum bakalım sıkıldığımda o diyeti yapmayı düşünüyorum ben de :) yine yapın üzülmeyin yine verirsiniz 3,5 kilo ne ki :)Yaptım 3,5 verdim ama sömestrde insan gibi yemediğim için fazlasıyla geri aldım benden kaynaklanıyor yani![]()