- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.761
Merhabalar. Yeni uye oldum ama bir aydir bu konuyu okuyordum. En bastan hemde :) cooook eski mesajlarin birinda chatlaxx adli bir uye vucut analizi yaptirmisti. Ve yagdan gittigini soylemisti.İnşallah bende yarın başlayacağım ama önce bir şey sormak istiyorum bu diyetle vücudumuzda ki suyu mu kaybediyoruz,yağı mı yani sağlıklı bir kilo verme şeklimi?
Ben iki kere denedim ama bazi sebeplerden oturu birinde 4.gun digerinde 2.gun birakmak zorunda kalmistim. Bugun tekrar basliyorum.Bende bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum yapan varmı arkadaşlar
Degisim var mi? Devam ediyor musun acaba?mrh bende bugün bu diyeete başlıyorum 67.6 ile bakalım ne kadar vereceğim
Hayır 5 gün yapmalısın eğer devam etmek istiyosan iki gün ara verip tekrar başlayabilirsin ama böyle tek tip bir diyet içşn 5 gün yeterli bence canımMerhabalar bayanlar bu diyete başlamayı düşünüyorum ancak merak ettiğim nokta 5 gün yaptıktan sonra bir sonraki hafta diyete devam mı etmeliyiz?
Tebrikler canim ilk haftanda kac kilo verdin?Ya başlasın canım çok iyi bi diyet yaa ben bi haftayı bitirdim ikinci haftamdayim
daha once diyet yaptiysan metabolizman yavaslamis olabilir canim. Diyet tam uydun mu? Kacamak yaptigimda bende de 200 gr falan gitmis oluyordu. Ama her sey tamamken uc gunse 100 gr cok az.Bu 5te5 diyetine baslayalı 2 gün oldu bugun 3 günüm daha 100 grm bile gitmemiş ne zaman fark ediyor acaba yapanlar varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?