5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

geçen sene yapmıştım bu diyeti ve 4 kilo vermiştim.kolay kolay da geri almamıştım.hadi hayırlısı.

Merhaba, ben dün başladım. Boy 165 cm kilom 58,5. Hedef 5 kilo vermek. Uzun süredir 58 kiloda takıldım. Marttan beri kilo veriyorum. 65 kilodan 58e iniyorum ve takılıp kalıyorum. Sabah semizotu ve domateslerimi yedikten sonra tartıldım 700 gr gitmiş :) Umarım emeklerimiz boşa gitmez hepimiz istediğimiz kiloya ineriz, yüzlerimiz güler.

Merhabalar,ben de 2. Günü tamamladım.Kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum,tüm gün başım da ağrıdı.Ama pes etmeyi düşünmüyorum.Maalesef evimde tartı yok,masraf yapmak istemedim cumartesi şehir değiştiriyorum çünkü.Tahminen 78 80 arası olmalıyım. Yazlık kıyafetlerim ya çok dar geldi ya da olmadı.Moralim bozuldu ama bu kararı verdiğim için şimdiden bile mutlu hissediyorum. Herkese kolay gelsin :)

kolay gelsin canım.ilk 2 gün halsizlik ve baş ağrısı yapıyor.ama bugünü daha rahat geçirirsin.bol su içmeyi unutma.ben çok halsiz hissettiğimde küçük bir parça tatlı bir şey yiyorum.bir lokma meyve minik parça çikolata gibi.

Teşekürler armetes :)Bugün aslında benim için zor bir gün.Çünkü et ile aram pek yok.Baş ağrım devam ediyor ama ilaç içtim,geçer diye düşünüyorum.Umarım biraz daha toparlarım.Yarın sınavım var,ders çalışmalıyım.Diyetin son günü otobüste olacağım.Umarım zorlanmam 8 saat yol sonuçta.Ama sonuç iyi olacaksa dayanmak lazım :) Herkese kolay gelsin :)

Kızlar benide aranıza alın bugün başladım canım aşırı derecede tatlı şeyler istiyor ama kendimi tutuyorum 5 günün sonunda ne kadar kilo verdiğimi söyleyecem ☺☺

aramıza hoşgeldiniz ben geçen hafta 3 gün yaptım.2 kilo vermiştim ki regl oldum.bugün reglim bitti.yeniden başlıyorum.başlangıç kilom 71.hepimize kolay gelsin.

Kizlar bu diyette günlerin yerini degistirebilyormuyuz mesela patates günüyle yumurta gününü

ben hiç değiştirmedim ama değiştirenler var.ama ilk gün özellikle patates gününde 1 kilo gidiyor. yumurtada aynı şey olurmu bilmiyorum.bence çok mecbur olmadıkça değiştirme.

merhaba ben 60.2 kiloyum suan
bu diyeti önceden uygulamistim ise yaramisti bende tekrar denicem farkli diyetlerle 57 kiloya düsmüstüm 68 kilodan son zamanlarda yediklerime dikat etmiyorum tekrar bi kac kilo vermek istiyorum
yarin bu diyete baslamak istiyorum yarin baslayacak olan var mi??

ben hiç değiştirmedim ama değiştirenler var.ama ilk gün özellikle patates gününde 1 kilo gidiyor. yumurtada aynı şey olurmu bilmiyorum.bence çok mecbur olmadıkça değiştirme.
peki teşekkür ederim bide ben 2 aydır adet olmadım bu verilecek kiloyu etkilermi

adet gecikmesinin sebebine göre değişir bence kadın doğum doktoruna gittin mi? neden adet olmuyorsun?hormonal birşeyse vücudunda ödem yapabilir.vereceğin kiloyu biraz etkiler .ama mutlaka kilo verirsin.

Doktora gittim canım ama hormonal hic bir sorun olmadığı nı soyledi sanırım sabretmem gerekecek

Evet ben kendimi bildim bileli böyle düzensizlikler oluyor pazartesi bende baslamayı dusunuyorum

kolay gelsin canım.ilk gün bulantı,halsizlik ve baş ağrısı olabiliyor.bol su içmeye çalış.umarın istediğin kiloya ulaşırsın.

Evet ben kendimi bildim bileli böyle düzensizlikler oluyor pazartesi bende baslamayı dusunuyorum

Canım ilk önce kolay gelsin ve geçmiş olsun.Benirın m de 15 yaşımdan beri,yani hastalanmaya başladığımdan beri düzensizliklerim var.Büyük kistlerim vardı,ilk tedavi sonrası yok oldular fakat hala polikistikover var ve düzenli regl olamıyorum.Doktorum kilonun da gecikmelerde etkili olduğunu söylemişti.Sürekli ilaç kullanmayı 4 sene önce bıraktım ama 2 3 ay gecikince doktorun verdiği ilacı 7 gün kullanıyorum regl için.Uzun süre regl olmamak şişlik yapıyor rahatsız ediyor çünkü.Umarım yakın zamanda rahatlarsın.

Diyete gelince,yumurta günün de üç öğün yiyemedim.Sabah yumurta yedim,yolculuk sırasında hiçbir şey yiyemedim.Akşamına da süt içtim.Onun dışında hiç bozmadım.Tartılmamıştım ama kıyafetleriminden anladığım kadarıyla 2 kilo gitti.Şimdi yeşil elma diyeti yapıyorum.5. günüm bugün 2 kilo gitti,yarın umarım 500 gr daha gider.

Ve çok travmatik bir süreçti benim için.Ben kendimi 80 sanıyordum bu haftanın başında 86.7 çıktım.Moralim çok bozuldu ama daha da hevesliyim şimdi.Hiç kaçamak yapmıyorum,sıkı diyete devam.Şu an 84.5 oldum.Ayın sonuna kadar 78 olmak istiyorum.Umarım başarabilirim.4 sene önce diyetisyene gitmiştim ve 74e düşmüştüm şu an olduğum kilodan.4 sene içinde al ver al ver çıkmışım yine.

İnşallah canım en kısa zamanda olurum olmadanda diyete başlama konusunda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…