- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.721
3 litre su içmen önemli dun spora gittiğimde yağ kas oranlarıma baktırdım. aklımda acaba kastan mı gidiyor diye düşünce vardı. yağdan vermişim 1700 gram 300 gram kastan bunun içinde ayrıca sevinçliyim.
biraz yakıyor 1-2 yemek kaşığı sirke , 400 ml su ve 1 tatlı kaşığı bal . hem sindirimi kolaylaştırıyor hemde yağ yakmaya yardımcı şiddetle öneririm
hanımlar bir şey sormak istiyorum. ben bu diyeti daha önce sadece 2-3 gün kadar denedim ama son gün tartılırım diye inat edip tartılmamıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ben devamlı atıştıran bir insanım. hep elimde yiyecek bir şeyler oluyor. patatese bile peynir doğramıştım mesela. benim gibi sıkıntı çekenler varsa çözümü nasıl bulduklarını paylaşabilirler mii
Bozdum bile diyeti olmaz diyegünleri değiştirebiliyormuşuz
merhaba 4 günde cok ıyı kılo vermıssınız . başarılar. ne yedınız bu 4 gündeGünaydın kızlar,bugün benim son günüm..
az önce tartıldım 70kg dan 67,8 kg olmuşum.yani 4 günde fark 2.2 kg..
3 kg olsa benim açımdan daha motice edici olurdu ama olsun çünkü ideal kiloma yakınım son kilolar vucuttan zor gidiyor o da bir gerçek..ben yine yumurtamı yiycem akşam bi davet var orda biraz kaçamak yapabilirim yarın da sabah tartılıp son kilomu yazarım.bi 300 gram daha versem hiç fena olmaz ,en azından 2.5 kg ile haftayı kapatırım
merhaba 4 günde cok ıyı kılo vermıssınız . başarılar. ne yedınız bu 4 günde
Merhabalar kızlar!
Ben de dün başladım, daha doğrusu diyete devam edebilmek için eşimle beraber başladım
62,2 kg ile başladım, bugün ikinci gün 61 kg gözüküyorum tartıda. Boyum 1,68 hedefim de şimdilik 57.
Dün çiğ sebze günüydü, resmen aç kaldım, bilsem buraya daha önce yazardım motivasyon için. Bugün de patates günümüz. Eğer eşim gibi patates sevmeyengillerdenseniz bir önerim var: ben patatese limon sıkıyorum ve az bir şey nane ekliyorum. (Bu vesileyle eşime de yedirebildim.) Hem tuzsuz oluşunu unutturdu bana hem de limonun yağ yakıcı özelliğinden faydalandım diye kendimi avuttum
Şimdilik bu kadar, herkese bol kilo vermeler
Smiley yanlış oldu, onu ben yapmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?