- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.541
valla ben kafama göre takılıyorum hiç ona dikkat etmedimArkadaşlar bu diyette benim anlamadığım bir nokta oldu yiyebildiğimiz kadar sebze,meyve yiyebiliyorsunuz yazıyor fakat sonra güne ne ile başlıyorsanız o ile devam edin yazıyor. Nasıl yapıyorsunuz bu diyeti bana biraz bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Yani bugün sebze gününüz mesela çeşitli sebze tüketiyor musunuz yoksa tek çeşit sebze mi ?valla ben kafama göre takılıyorum hiç ona dikkat etmedim
Tek çeşit sebze değil...mesela sabah patlıcan salatası yapıp içine domates,biber doğrayıp tüm gün onu yiyorsunuz yada herhangi bir sebze yemeği..ama ona takılmamak gerek Saçma çünkü...sabah söğüş,öğle marul salatası akşamına başka bir sebzeyle günü kapatabilirsiniz...Yani bugün sebze gününüz mesela çeşitli sebze tüketiyor musunuz yoksa tek çeşit sebze mi ?
Günler değiştirilebiliyor...kendinizi meyveye hazırladıysanız yarın meyve günü yapınYarın et günüymüş.yanlış hatırlamışım.
ben tahmin ediyordum iğrenç olacağını hiç riske atmadım.sabah 1 yum .ve 1 küçük süt içtim.günaydın
bugün et günüm tavuk ızgara yaptım sabah sabah çok iğrençti
dün 66.3 tüm
bu sabah 66.6
+300 almış görünüyorum dün sebze gününde cok zorlandım kaçamaklar yaptım 2 milföy yedim mesela hemen almışım maalesef
keşkee yemeseydim ama içim gitti napimm bu gidişle pes edecem zaten öyle görünüyorben tahmin ediyordum iğrenç olacağını hiç riske atmadım.sabah 1 yum .ve 1 küçük süt içtim.
öğlen ve akşam da süt içeceğim. yemeseydin canım keşke milföyleri....
pes etme neden ediyorsun ki, açlık krizinde 2-3 leblebi at ağzına ya da benzeri bir şeykeşkee yemeseydim ama içim gitti napimm bu gidişle pes edecem zaten öyle görünüyor
Ben de diyete başlamadan pimpirik oluru her şey tam yapmak adına ama güzel aydınlattınız teşekkür ederim :)Tek çeşit sebze değil...mesela sabah patlıcan salatası yapıp içine domates,biber doğrayıp tüm gün onu yiyorsunuz yada herhangi bir sebze yemeği..ama ona takılmamak gerek Saçma çünkü...sabah söğüş,öğle marul salatası akşamına başka bir sebzeyle günü kapatabilirsiniz...
merhaba 69 dan 60a nasıl duştunuz hangı dıyetleYa arkadaslar moralim cok bozulduinsan 1 gram bile vermezmi ya. 4. Gunum bugun. Ama sabah tartildim hala 60 kiloyum. Ben 69 kilodan dustum 60 a yaklasik bir bucuk ayda ama simdi napiosam oynamuor bile kilom. Ne ileri ne geri niye boyle oldu. Hergun 1 saat yuruyusde yapiyorum
benim de 4.günüm, kaçamaksız yapmaya çalışıyorum sadece çok az leblebi yiyorum midem kazındığında, tartılmıyorum yazdıklarını okuyunca benim de canım sıkıldı, 5 günde 5 kilo diyeti ama ben de şu an zayıflamışım gibi hissetmiyorum doğrusu, yarın sabah tartılıp yazarım buraya.....ben de 76'dan 62'ye düştüm ama 6 ayda, benim de artık zor gidiyor kilocuklar 1,5 ayda 6 kilo çok iyi vermişsin...Ya arkadaslar moralim cok bozulduinsan 1 gram bile vermezmi ya. 4. Gunum bugun. Ama sabah tartildim hala 60 kiloyum. Ben 69 kilodan dustum 60 a yaklasik bir bucuk ayda ama simdi napiosam oynamuor bile kilom. Ne ileri ne geri niye boyle oldu. Hergun 1 saat yuruyusde yapiyorum
bıraksaydın keşke canım 2-3 günün heba oldudiyeti bıraktım
benim de 4.günüm, kaçamaksız yapmaya çalışıyorum sadece çok az leblebi yiyorum midem kazındığında, tartılmıyorum yazdıklarını okuyunca benim de canım sıkıldı, 5 günde 5 kilo diyeti ama ben de şu an zayıflamışım gibi hissetmiyorum doğrusu, yarın sabah tartılıp yazarım buraya.....ben de 76'dan 62'ye düştüm ama 6 ayda, benim de artık zor gidiyor kilocuklar 1,5 ayda 6 kilo çok iyi vermişsin...
ayran detoksu ve muz süt diyeti ile verdim kilolarimi 1 bucuk ayda. Birer gun ara vere vere yaptim ama bu 5 gunde 5 kilo ne nalet bi diyetmis. 60 ile basladim. Dun biraktim ve sadece bir tanak mercimek yemegi yedim, erik ve cilek yedim 2 kilo almisim. Bu sabah 62 yi gorunce sok oldum. Aman diyorum yapmayin sakin bu diyeti. Simdi yine ayran detoksu yapiyorum. Iki gun şu aldiklarimdan kurtulayim. Hic olmazsa bununla geri gelmio kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?