• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar lütfen bilen yazsın bana. Benim fazla kilom yok ve bugün ikinci günüm. Sabahtan beri salata yiyorum. Tuzsuz yiyemedigimden biraz tuz atıyorum. Yarın et gunu de tuz kullanırım. Tuzsuz imkanı yok yiyemem.
Lütfen bilen bana yazsın, tuz kullanirsam nolur? Yani sonuçta günlük aldığımız kalori o kadar az ki, bi tuz yüzünden kilo mu vermeyiz. Ki ben dünden bugüne zaten 1.2 kg vermişim

Canım az kullanabilirsin bence et vs bunlar tuzsuz olmaz ki bence ye brnim 1. Günüm 800 gr gitmiş şimdilik ama beniö canım acayip havuçlu kek istiyo ve sanırım birazdan yapçam:KK43:

Canım az kullanabilirsin bence et vs bunlar tuzsuz olmaz ki bence ye brnim 1. Günüm 800 gr gitmiş şimdilik ama beniö canım acayip havuçlu kek istiyo ve sanırım birazdan yapçam:KK43:
Kek yaptın mi yoksa??? Benim canım da acaip şekilde peynirli gözleme ve muz istiyor

Aynen bende 1. Günü tamamladım tabi ki ufak tefek kaçamak oldu ama tartıda kendini göstermiyor bile Yarını heyecanla beklitorkm

Bu diyeti yapan aradaşlar gerçekten 5 gün içerisinde 5 kilo verdiniz mi ? 5 kilo vermeseniz bile kaç kilo verdiniz? Herhangi bir sağlık açısından sıkıntı yaşadınız mı ?
Bir de atıyorum sabah sebze gününde patates yedik günü hep patatesle mi tamamlıyoruz ?

Kek yaptın mi yoksa??? Benim canım da acaip şekilde peynirli gözleme ve muz istiyor

Kızlar cok şükür 2. Günümü de atlattım kacamaksız olarak.. yarın içinde tavuk Baget haşlama yapacagım , hadi pes etmek yok , yapabiliriz, başarabiliriz :KK49:
Bende 2. Günü tamamladım. Kaçamak tuz haricinde yapmadım. Yarin da yine tuz kullanacağım tavuk ta

Oh beee bugünde bitti be sıfır kacamakla hemde.cok direndim ama sonunda basardim.yarin 3. Gunum ama yapamayabilirim annem gelcek onun yaninda yapamam.kizar hem.ama tartidaki sonuc süper olursa beni vazgecirip diyete devam ettirebilir

Kızlar ben ara veriyorum malum okullar tatil oldu benim kızçeler evde çocuklarımla uzun uzun kahvaltılar, beş çayları yapmak istiyoruz. Sizin Verdiğiniz kilolar beni de gaza getirecektir kolay gelsin hepinize pazartesi başlıycam bende

Kızlar kesin bu diyet işe yarıyor 82 ile başladım bugün 2. Günüm 80.8 im 1.2 kilo gitmiş bile

Benim 3. Günüm ve sabah mide bulantisiyla uyandım. Sadece kustum. Çok kötü oldum. Bıraktım ben arkadaşlar. Zaten istahsiz biriyim. Et veya tavuk midemi iyice bulandiracakti. 2 günde 1.8 kilo verdim.

bende bugün tekrar başladım 68... ile daha 1 patates 1 bardak sekersızcay ıctım sımdı de sekersız kahve ıçiyorum bu sefer kaçamak yapmamaya kararlıyım arada da yeşil çay içicem...

Back