5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Valla iyi gidiyor ya patates Günü'nde yani 1.gün 4 patates yedim ama bir tabak Çekirdek ve iki dilim kekle kaçamak yaptım ama 1.2 kilo vermişim bugün ikinci gün dün ki gibi yine 2 lt limonlu su içicem dün de içmiştim sebze günüm de sadece Havuç rendeleyip üzerine Limon sıkıcam bütün gün onu yicem canım sen

ben sebze günümde türlü yapmıştım kabak patlıcan havuc domates sogan ıspanak bunları yagsız pul biber ve kimyonlu kendı sularında pişirmiştim yarın naparım bilmiyorum

Hımm zaten neden bilmiyorum ama canım bişey de yemek istemiyo açıkcası diyet sonunda 78 görsem bile çok mutlu olurum da işte bakalım

benimde içimden yemek gelmiyor sabah bi patates az evvelde yarım patates yedim o kadar bi küçükde çikolata 19 gr ama hiç iştahım yok sürekli çay kahve bişiler içiyorum ılık su vs ben artık 65-64 leri görmek istiyorum eski kıyafetlerime sığıyım istiyorum ( doğumlardan öncekilereİ)

Bugün ilk günüm canlar.. Vallahi çok korkuyorum dayanabilicekmiyim diye :-( 69 kilodan 60 a düştüm sürekli detoks ve iki günlük diyetler yaparak 1 ayda ama artık cok yavaşladı gibi hissediyorum :-( 60 kiloyum. Hedefim 53. Birbirimize destek olalim bu diyette.. gelismeleri yazicam insaallah. bakalim gercekten verdiriyormu.

merhaba bende bugün basladim. Sen patates gününü atlatmissin ne güzel acaba ne yaptin patates gununde? Tuz koydunmu yada ekstra biseyler koydunmu icine? 60p gr ilk gun cok iyi bence

Merhaba. birinci gun ne yaptiniz acaba? Benim ilk günüm. Patatese baska bisey ekledinizmi. Ona gore bende ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…