• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrr beni de Arana alır mısınız:)) 1.70 boyum 82 kilom var ama kemiklerim iri olduğu için tartıda fazla geliyorum yoksa dışarıdan bakan genelde 65-70 felan diyo ama tabi aynı zaöan da bir sonra ki ay bebek için aşılama tedavisi olcam eğer hamile kalırsam inşallah istediğim kilodan olsun istiyorum bugün başladım şu an iki patates başladım bile bende yazarım bana da destek olun:(

Kızlarrr beni de Arana alır mısınız:)) 1.70 boyum 82 kilom var ama kemiklerim iri olduğu için tartıda fazla geliyorum yoksa dışarıdan bakan genelde 65-70 felan diyo ama tabi aynı zaöan da bir sonra ki ay bebek için aşılama tedavisi olcam eğer hamile kalırsam inşallah istediğim kilodan olsun istiyorum bugün başladım şu an iki patates başladım bile bende yazarım bana da destek olun:KK43:
Guzel.. devam.. benim de ikinci günüm..

Şuana kadar patateslerimin boyutu küçük olduğu için 4 patates yedim baharataız 2 litre limonlu su içiyorum ara da kayısı yicem ama çünkü patates kabız yapıyo

merhaba bendee bu dıyetı yapmak ıstyrm 78 kıloyum. 1.gun haslanmıs patates 2. gun sebze 3. gun meyvemı beraber baslıcagm kımse yokmu? bırde kac gunluk bu dıyet

Kizlar 2. Gūndeyim ama bozmak üzereyim resmen.bi yandanda kiyamiyorum.gün bitmek üzere diye.sabahtan beri 4 domates 5 tane falanda Salatalık yedim.birazdanda salata yapcam kendime ama mis gibi çorba var evde yaaa

5 patates yesem yetermı dahamı azmı yoksa
Kizlar 2. Gūndeyim ama bozmak üzereyim resmen.bi yandanda kiyamiyorum.gün bitmek üzere diye.sabahtan beri 4 domates 5 tane falanda Salatalık yedim.birazdanda salata yapcam kendime ama mis gibi çorba var evde yaaa
çorba olmuyormu ya sebzelıyse ıc

Aynen ben bol su içtiğimde zayıflıyorum benim patateslerin boyutu küçük diye şimdiye kadar 4 yedim aksam da 2 yerim 6 biter ama sayıyla sınırlı değil Sınırsız sonuçta seni doyuraba

Back