• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugun basladim kizlar, daha oncede denedigim bir diyetti zaten, insallah arka arkaya yapmak istiyorum, suan 68 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak, diyete birebir uyarak yapacagim, ama bira mayasi bulamadim...

Bende bugun basladim kizlar, daha oncede denedigim bir diyetti zaten, insallah arka arkaya yapmak istiyorum, suan 68 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak, diyete birebir uyarak yapacagim, ama bira mayasi bulamadim...
Baharsultan slm
Bende bugün başladım. 5 kilo vermek istiyorum. Bu diyette tuz yok sanırım. Ama ben tuzsuz patates yiyemedim. Tuz ekledim.
Bu arada ben 64.8 ile başladım

şuan feci gaza geldim! 160 boya 80 kilo bişeyim :/ bugün p.tesi malum yine bir diyet serüvenimin başlangıcı.yazıyı şimdi okudum sanırım yapıcam bu diyeti ammaaa sabah bi kase k fleks az öncede 2 elma yemiştim.sanırım bugünüm yandı yarın patatesli temiz bi başlangıç yapiim madem:) ömrü diyetle geçen kader arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Chaos selam canim,
Tuz yok tatlim , benimde en sevmedigim ve zorlandığım patates günüydü, neyseki yariladim, ben gunde yarim saatte tempolu yürüyüş yapiyorum , bakalim cumartesi ne olacak

Bende 72,5 başladım tuz attım sabah patateslerime sabah 2 tane orta boy haşlamıştım kalanını da şimdi yedim Akşama davetteyiz arkadaşıma ne yapıcam bilmiyorum birsürü hazırlık da yapmıştır

Chaos selam canim,
Tuz yok tatlim , benimde en sevmedigim ve zorlandığım patates günüydü, neyseki yariladim, ben gunde yarim saatte tempolu yürüyüş yapiyorum , bakalim cumartesi ne olacak
Ben tuz attım... :( yine de sorun olmaz herhalde.

En çok et gününde zorlanirim ben. Bütün gün et. Ufffff o da mi tuzsuz yoksa

Bu diyetle bira mayasının alakası ne?

Evet kizlar dünü kacamaksiz olarak 3 patatesle atlattim, suanda salatami yiyorum, bu defa cok kararliyim, oglende yarim saat tempolu yürüyüş yapacagim, bol bol su ve bitki cayimi da iciyorum, suyumu karbonatli iciyorum, cok şükür halsizlik yok suan, cumartesi sabahi tartilmayi düşünüyorum, hafta basida tekrar başlayacağım, hadi kizlar hepberaber destek olalim birbirimize.

Kızlar bugün 2. Günüm. Dünden bugüne 1.2 kilo vermişim. Pek iştahlı biri olmadigimdan açlık hissi yok da canim tatlı biseyler istiyor.

Back