- Konu Sahibi incilideniz
- #19.441
Bende bugun basladim kizlar, daha oncede denedigim bir diyetti zaten, insallah arka arkaya yapmak istiyorum, suan 68 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak, diyete birebir uyarak yapacagim, ama bira mayasi bulamadim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baharsultan slmBende bugun basladim kizlar, daha oncede denedigim bir diyetti zaten, insallah arka arkaya yapmak istiyorum, suan 68 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak, diyete birebir uyarak yapacagim, ama bira mayasi bulamadim...
Ben tuz attım... yine de sorun olmaz herhalde.Chaos selam canim,
Tuz yok tatlim , benimde en sevmedigim ve zorlandığım patates günüydü, neyseki yariladim, ben gunde yarim saatte tempolu yürüyüş yapiyorum , bakalim cumartesi ne olacak
En Güzeli et günü bence ohhh patatesten sebzeden sonra mis gibiEn çok et gününde zorlanirim ben. Bütün gün et. Ufffff o da mi tuzsuz yoksa
et de tuzsuz muuuuEn Güzeli et günü bence ohhh patatesten sebzeden sonra mis gibi
Tuz hep yasak malesef.ama sabir 1 hafta tuzsuz yiyebilirim sanirim.böbrek hastasi olsak hep yasakti.bu keyfi bi yasak dayanabiliriz benceet de tuzsuz muuuu
Tebrikler bende gecen hafta çikolataya dayanmıştım ama cok zor olmuştu yalnız şimdi farkettim diyet bitti ben hala yemedim 2 gündür normalde günde n1-2 kesin yerdimKizlar suan iyi gidiyorum.az once 3 dilim baklava( kii ölürüm baklavaya) ikram ettiler ammaaa yemedim.sizler naptiniz
baharat serbest dendiği için ben herşeye tuz kattım o da mı yasaktı yaTuz hep yasak malesef.ama sabir 1 hafta tuzsuz yiyebilirim sanirim.böbrek hastasi olsak hep yasakti.bu keyfi bi yasak dayanabiliriz bence
Bu diyetle bira mayasının alakası ne?Bende bugun basladim kizlar, daha oncede denedigim bir diyetti zaten, insallah arka arkaya yapmak istiyorum, suan 68 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak, diyete birebir uyarak yapacagim, ama bira mayasi bulamadim...
Bu diyeti sürekli yapan arkadas, yani konuyu açan pazar günleri bira mayası yutuyormus, halsizlik ve asabiyet icin iyi geliyormus...Bu diyetle bira mayasının alakası ne?