• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

cevaplarınız için teşekkürler ben onu da hepntek cesit diye düşündüm niyeyse diyorum ıspanak yapsam soğansız falan nasıl olcak :D

Bugünkü kaçamaklarım 2 Çatal kek, 1 sigara Böreği , 2 petibör büskivi. Sabahı iple çekiyorum tavuk ve balığın dibine vurucam

Merhaba
dün son günümdü. Bu sabah tartida
-2kg 900 gördüm. Hiç yoktan iyi. Tekrar belirtiyorum , ben 20 günden beri diyetteyim.
Ve bugüne kadar 1kg 800 verdim.
İki gün dinlendikten sonra NATHMAN diyetini tekrar edicem. Çünkü çok kolay ve parlak sonuçlar aldım.
Bu diyet bana uzun geldi ve daha doğrusu çok sıkıcı. Son iki gün harbiden kendimi zorladım. Tek bir baharat bile eklemedim gıdalara. Her gün Squats ve 1 saat Leslie yaptım.
Herkese iyi günler. ve kolay gelsin
NATHMAN diyeti nasıl birşey ilk defa duydum,nette de aradım bulamadım.

Sabah öğlen akşam bol pul biberli tavuk yedim ve tavuktan tiksindim. Ara öğünüm yok. Bugün meyve günüm; 10 çilek, 2 kivi ve 1 elma yiyorum.

bende ilk gün 1 kilo vermişim bayanlar mutluyum inş hep böyle gider ama akşam biraz kaçamak yaptım malesef :KK43: ama acısını çıkarmak için gece 2 de ebrunun bi 45 dakikalık pilates videosunu yaptım...

2 aydır dolapta duran hiç açmadığım turşular Gözüme o kadar Şirin geliyor ki... Şimdi tavuk sote nin dibine vurucam mis mis

Kızlar akşam bir krize girdim kendimi şekerpareden alamadım sory sory. Fakat hafifletici sebeplerim var bebişimi emziriyorum ( neden diyet yapıyorsun diyenler içinde; bebişimin besinalerjisi olduğu için çoğu şey yasak zaten yiyemiyorum)

Ondandir tabi.enaz 3 4 kilo ekliyo uste.hic sevmem o donemde tartilmayi.ama bide diyetteysem o donemde adetim bitince tartilmak super oluyo
ay inş yarın 4.günüm bakalım 5.gün sonuna kadar tartılmıyım en iyisi gerçi bugün moral bozukluğu bir de misafirliğe gdince biraz kaçamak oldu ama hayırlısı artık

Back