- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.421
Harfiyen uyuyorum diyete dun meyve gununde biraz kacirdim sadece.bugunde sabahtan beri 3 yumurta yedim.simdide 2 yumurta daha yiycemKızlar diyet nasıl gidiyor herkes benim gibi kaytardımı yoksa
Kilonda ne kadar değişiklik oldu pekibenimde meyve günüm sabah 2 dilim elma 2 dilim portakal yedim çıktım ewden bu saate kdr dışardaydım bişey yemedim ama eve gelince bi küçük dilim börek yedim anca kendime geldim bı de sıcakta durmaktan olsa gerek dondurma isteğimi bastıramadım bi tane yedim başka yemedim... birazdan meyve yicem ama aralarda şekersiz kahve falan içiyorum yeşilçay... bugünü atlatırsam tamamdır çünkü meyveyi hiç yemem normalde sabah zorla yedim 2 şer dilim
Oh oh oh.ben koca gun 5 yumurta yedim sadece ama sabah tartida gulcem insallahBende bugüne 4 tane yumurtA bir Parça ekmek 1 tane şekerpare 1 bardak Kayısı suyu ve Sınırsız Çay la devam ediyorum ilk hafta bu Tecrübe olmuş oldu yine de 2 kg verdim pazartesi bomba gibi tekrarlıycam
kilom ilk gün düşmüştü 2.gün adet olunca başladığım kilo cıktı ama bugün başladığımdAn 2 kg eksik çıkıyorumKilonda ne kadar değişiklik oldu peki
Aynen öyle sabah kahvaltı tabağınızda ne varsa günü de onlarla tamamlıyoruz.sebze gününde tek çeşit sebze mi yiyoruz. Sabah hangi meyveyi yerseniz onunla devam ediyorsunuz diyor. O kısmı anlayamadım bana yardımcı olur musunuz?
Sadece meyve gunumde kacamak yaptim ama 73.3le baslamistim 70.2 ile bitirdim.az gibi geldi bana yaKaçamaklarla dolu 5 günün sonunda 74,7 le Başlamış olduğum diyet serüvenimi 72 le tamamlamış bulunuyorum
Ben yarin basliycam yeter 1 gun molaPazartesi devam mı???? Ben şahsen yine başlıycam kör topal 2,7 Allah'a şükür yine
Tabiki şok diyetlerden benim gibi hominigırtlak yerseniz Verdiğiniz kilonun yarısını geri alırsınızYa bu diyeti biraktiginiz zaman kilolari geri alma var mi kizlar? Sagliksiz bir diyet mi yani bu sok diyetlerden biri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?