5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bende dün hiç yapamadım 23 Nisan törenlerinde görevliydi benim kızçeler saat 2 de annemlere gidebildik Çay kahve iftar Sofrası falan derken meyva Hariç herşeyi yedim

Bende bugüne 4 tane yumurtA bir Parça ekmek 1 tane şekerpare 1 bardak Kayısı suyu ve Sınırsız Çay la devam ediyorum ilk hafta bu Tecrübe olmuş oldu yine de 2 kg verdim pazartesi bomba gibi tekrarlıycam

benimde meyve günüm sabah 2 dilim elma 2 dilim portakal yedim çıktım ewden bu saate kdr dışardaydım bişey yemedim ama eve gelince bi küçük dilim börek yedim anca kendime geldim bı de sıcakta durmaktan olsa gerek dondurma isteğimi bastıramadım bi tane yedim başka yemedim... birazdan meyve yicem ama aralarda şekersiz kahve falan içiyorum yeşilçay... bugünü atlatırsam tamamdır çünkü meyveyi hiç yemem normalde sabah zorla yedim 2 şer dilim

Kilonda ne kadar değişiklik oldu peki

Kilonda ne kadar değişiklik oldu peki
kilom ilk gün düşmüştü 2.gün adet olunca başladığım kilo cıktı ama bugün başladığımdAn 2 kg eksik çıkıyorum çok şükür artık bakıcaz bugünkü börekle dondurma yarın bana ne getirecek
bir de ben öyle çok yiyemiyorum ilk gün toplam 3,5 haşlanmış patates yemiştim 2.günde 3öğün birer tabak dolu bile değil sebze haşlaması

sebze gününde tek çeşit sebze mi yiyoruz. Sabah hangi meyveyi yerseniz onunla devam ediyorsunuz diyor. O kısmı anlayamadım bana yardımcı olur musunuz?

Selam kizlar..umarim diyetin sonunda istediginiz basariya ulasirsiniz..bu diyette rahatszlanan oldumu..ve sizce sagliklimi...ve kac kere uyguladiniz ara vermeden...ben 1 kere yaptim bu diyeti sonuctan memnun kaldim..yarin 2.tura baslayacagim

Kizlar ben basladim bile yeni haftaya.ama 3 gun yapcam sanirim.carsamba sabah annem geliyo o varken yapamam sanirim.belki carsambayi tamamlar oyle birakirim.zaten obur sefer ilk 3 gunde 3 kilo vermistim.4 ve 5. Gunleri pek yapamamistim.yine 3 versem yeter simdilik

Ya bu diyeti biraktiginiz zaman kilolari geri alma var mi kizlar? Sagliksiz bir diyet mi yani bu sok diyetlerden biri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…