5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ilk gün dısarda olduğum için 3 patates yiyebildim bütün gün sonuncuyu biraz gec yedim ama dayanamadım :) bi de iki bardak şekersiz Nescafe içtim tek zevkimde o zaten bıgün de limonlu Brokoli kabak tercih ettim diyet bitince tartılıcam bıgün tartılmak istemedim. Sizde bırakmayın sakın halledicez kurtulacaz kilolarda :)

Kızlar bende yarın başlamak istiyorum birlikte yapalım mı kimler başlayacak yarin

Sabah kahvaltıda tavuk yemek biraz kötü olsada diyet iyi gidiyor kızlar tartılmıyorum diyet bitene kadar çarşamba sabahı tartılıp ilk ve son kilomu yazıcam tabi ki 5 kilo beklemiyorum ama 2-3 kilo çok iyi qolur :)

uygulaması kolay biir diyet canım başarılar ilk gün bittikten sonra zaten boşuna mı bütün gün patates yedim diyip devamnı getirirsin :)
Canım zaten dukan diyeti yapıyordum ama çok geri dönüş alamıyorum bi şoklama şart:) patates sebze ve meyve gününde sıkıntı yaşamam çok severim zaten diğer 2 günde bi şekilde geçer

Kizlar bende basliyorum yarin.daha once bikac kere denefim ama hic sonuna kadar gidemedim.kilom 72.5 civariyim.ve cok heyecanliyim.bu sefer bozmiycam

Kızlar bende yarın tartilip yazıcam şimdi patateslerim haslaniyor çok heyecanlıyım :)

Sabah 2 patates yeşil biber kapya ve maydanozdan salata yaptım çayımı içtim bebişim olduğu için tek tip beslenemiyorum.

kızlar boy:162 kilo:66.9 diyete başladım çok heyecanlıyım:)
canım boy ve kilomuz çok yakın bende 160 boy
66.2 kiloyum bugün patatesle başladım bakalım ne kadar vericez bu senin ilk yapışın mı bu diyeti ben şimdiye kadar4 orta boy patates yedim sen ne kadar yedin ayyy çok soru sordum ama merak ediyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…