- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.361
kolay gelsin :) benim gibi halsiz düsmeden tamamlayabilmiş miydin? keske ben de dayanabilseydim sonuna kadarslm bende bu diyeti daha evvel yapmıştım ve vermiştim kilo ptesi tekrar başlamayı düşünüyorum inş yine gider kilolar acilen :)
evet tamamlayabilmiştim çok şükür ama bu sefer nasıl olurum bilemiyorum çocuklarla :)kolay gelsin :) benim gibi halsiz düsmeden tamamlayabilmiş miydin? keske ben de dayanabilseydim sonuna kadarama 3. gün beni mahvetti
uygulaması kolay biir diyet canım başarılar ilk gün bittikten sonra zaten boşuna mı bütün gün patates yedim diyip devamnı getirirsin :)Kızlar bende yarın başlamak istiyorum birlikte yapalım mı kimler başlayacak yarin
Canım zaten dukan diyeti yapıyordum ama çok geri dönüş alamıyorum bi şoklama şart:) patates sebze ve meyve gününde sıkıntı yaşamam çok severim zaten diğer 2 günde bi şekilde geçeruygulaması kolay biir diyet canım başarılar ilk gün bittikten sonra zaten boşuna mı bütün gün patates yedim diyip devamnı getirirsin :)
canım boy ve kilomuz çok yakın bende 160 boykızlar boy:162 kilo:66.9 diyete başladım çok heyecanlıyım:)
bu kez bırakma canım bende geçen hafta başladım ama ilk günün akşamı bozmuştum ama bu kez çok kararlıyımKizlar bende basliyorum yarin.daha once bikac kere denefim ama hic sonuna kadar gidemedim.kilom 72.5 civariyim.ve cok heyecanliyim.bu sefer bozmiycam
Valla benimde suan aklimdan neler geciyo anlatamam.insallah tutabilirim kendimi.suan direniyorum halabu kez bırakma canım bende geçen hafta başladım ama ilk günün akşamı bozmuştum ama bu kez çok kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?