- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.161
Hos buldum tatlim,tesekkurler kilomu yarin sabah tartilip yazarimMerhaba hoşgeldin :) şimdiden başarılar :) kaç kiloyla başlıyosun canım
Hos buldum tatlim,tesekkurler kilomu yarin sabah tartilip yazarimMerhaba hoşgeldin :) şimdiden başarılar :) kaç kiloyla başlıyosun canım
Hos buldum tatlim,tesekkurler kilomu yarin sabah tartilip yazarim
Ya ben seni yari yolda biraktim valla.devam etsem 3 gun bitmisti bile.ama kac kilo verecegini cok merak ediyorum gercekten.buarada bende karatay diyetine baslamaya karar verdimBenim bugün 3. Günüm :) kuşbaşı doğranmış tavuğu haşladım pul biber ve kekik koyup yedim :) biraz zorlanıyorum ama sonunu getiricem :) :)
Ya ben seni yari yolda biraktim valla.devam etsem 3 gun bitmisti bile.ama kac kilo verecegini cok merak ediyorum gercekten.buarada bende karatay diyetine baslamaya karar verdim
Evet ya zor diyet ama yinede iyi vermissinBugün tartıldım 2.5 kilo vermişim ama dün akşam bıraktım halsizlikten dolayı :)
evet öncesindede diyet yapıyodum zaten ödem olmadığı için bu kadar gitmesi normal heralde :)Evet ya zor diyet ama yinede iyi vermissin
ben başladım bugün 2.günüm umarım kacamak yapmam dün yapmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?