5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti yaptıktan sonra verdiğim kiloları geri aldım birde ellerim ve ayaklarımda değişik yaralar çıktı doktor fazla kaloriden olabilir gibi bişey söyledi tabi ben ona diyetten bahsetmedim benim tahminimce yediğim yumurtadan oldu 8 tane yemiştim yarın hurma ve yoğurt diyetine başlayacağım bakalım hayırlısı :)

Yorumların çoğunu okudum güzel kilo verenler olmuş bende bugün başladım haşlanmış patateslerimle işe geldim bugün :)

5 günde en 2 ile 3 kilo veriliyor bu diyette amma mola verilen 2 günde dikkat edilmezse en az 1 kilosu geri alınıyor. Bunun için dikkat etmek lazım ve ben bu diyeti 1 hafta önce yaptım 2.200 kilo verdim 2 günde 1 kilosu ekmek yağlı unlu birşey yemediğim halde geri aldım ve çok sıkıcı bir diyet resmen insanı bitkisel hayata sokuyor. O yüzden lahana çorbası diyetine başladım. Size kolay gelsin

Merhaba çok diyet denedim ama sizin bu hurma yoğurt diyetini hiç duymamıştım bana listenizi gönderirmisiniz. Teşekkür ederim

Daha önce dukan diyeti yapmıştım sayesinde etten soğudum farklılık olsun diye birde bunu denemek istedim her diyetin hazin sonu yeme düzeni değiştirmeyince geri alıyosun :/

Merhaba çok diyet denedim ama sizin bu hurma yoğurt diyetini hiç duymamıştım bana listenizi gönderirmisiniz. Teşekkür ederim
Bu arada size katılıyorum verilen kilolar sadece sudan yağ olarak gittiğinide görmedim resmen çin işkencesi . Zaten patates kendi başına yağ yakmaz, et gününde ette yağ yakmaz, yumurta günü dersek yumurtada yağ yakmaz, sebze günü ve meyve günü de 1 er gün yakarsa ancak o günler yakar oda seçtiğiniz sebze ve meyvaya bağlı, mesala meyva gününde üzüm, armut gibi meyva yenilirse asla yak yaktırmaz , sebze gününde y.fasülye, havuç ta yaktırmaz örnekeri çok neyse yapanlara Allah gayret kuvvet versin

Daha önce dukan diyeti yapmıştım sayesinde etten soğudum farklılık olsun diye birde bunu denemek istedim her diyetin hazin sonu yeme düzeni değiştirmeyince geri alıyosun :/
Ben 1 yıl önce başladım diyet yapmaya denemediğim diyet kalmadı. Yeme düzenimide değiştirdim çok şükür. Ama diyetler arasında bunu bir tek işkence olarak gördüm. Verilen kilonun yarısını 2 günde alıyorsunuz insanın ömrü hep sefer tası ilede geçmezki. 5 günde ve 2 günde yarısını al olunca insanın sinirleride bozuluyor. Bende dukan atak 7 gün yaptım 3,5 kilo verdim vede almadım.

bende internetten öğrendim 7 günlük bir diyet 7 günde 4-5 kilo imiş hedef sabah öğle akşam aynı şekilde 7 hurma bir kase yoğurt şeklinde devam ediyor yani günde toplam 21 hurma tüketebiliyorsunuz 3 kasede yoğurt, şekersiz bitki çayları serbest 2 ile 2 buçuk litre arası su tüketmek şart.

Hurma derken hani şu domatese benzeyen cennet hurmasımı yoksa bildiğimiz medine hurmasımı şimdiden teşekkür ederim

açıkçası bende sıkıldım 4. günümde bıraktım zaten 12 kilo verdim ben sağlıklı sağlığımı bozmaya gerek yok gabiba 1 kilo fazlam var onu da veririm artık bir şekilde :)

Zaten en zoruda 4. gün sizde çok iyi kilo vermişsiniz bende 22 kg verdim ideal kilomada ulaştım 58 ama ben 52 kg istiyorum o yüzden yine diyete başladım lahana çorbası diyetine kolay gelsin

Zaten en zoruda 4. gün sizde çok iyi kilo vermişsiniz bende 22 kg verdim ideal kilomada ulaştım 58 ama ben 52 kg istiyorum o yüzden yine diyete başladım lahana çorbası diyetine kolay gelsin
benim ideal kilom ne bilmiyorum ama 50 olma niyetindeyim :) 22 kilo harika bence tebrikler

benim ideal kilom ne bilmiyorum ama 50 olma niyetindeyim :) 22 kilo harika bence tebrikler
22 kilo harika ama birbuçuk yılda verdim şükürler olsun ki almadımda herşey beyinde bitiyor arkadaşlar olmak yada olmamak gibi yemek yada yememek. Herkeze azim ve gayret kuvvet diliyorum hoşçakalınız

bugün başladım diyete ben daha öncede yapmıştım 3,5-4 kilo arası veriyorum ben seviyorum bu diyeti hangi diyeti yaparsan yap dikkat etmezsen geri alırsın yapacak arkadaşlara kolay gelsin

bugün başladım diyete ben daha öncede yapmıştım 3,5-4 kilo arası veriyorum ben seviyorum bu diyeti hangi diyeti yaparsan yap dikkat etmezsen geri alırsın yapacak arkadaşlara kolay gelsin
Evet haklısınız dikkat etmek gerekli fazla kilo vermesi gereken fazla veriyor ama az kilo vermesi gerekenlerde az veriyor bu diyete bugün erkek kardeşim başladı ıkıla sıkıla bakalım ne olacak. İşyerinde 20 kg vermesi gereken bir erkek kardeşimiz 5 günde 6 kilo verdi ama bu 5 gün içinde 2 defada futbol maçı yaptı. Sadece 1 kilosunu geri aldı. Bende onunla birlite yaptım sadece 1.200 gram gitmişti çünki vermem gereken kilo benim daha az olduğu için kolay gelsin ha gayret

bu diyetlemi 6 kilo verdi süper vermiş 3 kilo versem benim için süper olacak

Evet bu diyetle verdi ama biraz evvel belirttiğim gibi fazla kilo vermesi gerekenler 5 günde fazla veriyor onun en az 20 kilo vermesi gerekli o yüzden fazla verdi ve diyorki hayatımda bir daha fazla yemeyeceğim ve aburcuburda tüketmem bu nasıl diyet beni bitkisel hayata soktu dedi şimdi hergün 1 tane greyfurtla güne pilav varsa ekmek yok akşamları yiyecekleri yarım porsiyon olarak yiyor sağlığmızın değerini bilmek gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…